колко и какво трябва да изтърпя преди да се реша на развод

• 6 620
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Първо - трябва да знаеш че в първата секунда, когато кажеш, че напускаш, ще видиш съпруга си такъв, какъвто не си и предполагала, че има на света. Второ - не спирай до тук, а се изнеси. Поне в началото ще ходиш по пътеки от цветя и внимание. Трето - ако не се поддадеш и разбереш, че децата са най-големите егоисти и не им дреме за вашите отношения, ще ти олекне. И четвърто - ако успееш през това време да намериш ако не точния Човек, то поне такъв който на пръв поглед да отговаря на мечтите ти и не напоследно място, започнеш хубава работа, ще си чукаш цял месец главата защо не си се махнала по-рано, но за съжаление жените, особено някои си приличат с един пернати които не летят.
п.п. преди да плюйнете - това е личен опит от 2-3 такива казуса. А докато умните се наумуват, лудите се налудуват и току виж животът си минал. А няма нищо по-добро от шоковата терапия, другото е агония. Най-дивия живот започва в края на 30-те - да знаеш!

# 61
Желая ти успех каквото и решение да вземе!Но побързай , времето лети..............

# 62
Сложна ситуация и трудно решение. Но не и неразрешим проблем.

Четейки постовете виждам една объркана жена, подреди мислите си и тогава действай. Любовника не е решение, напротив може много лошо да те подхлъзне...и като паднеш бъди сигурна че той няма да е там да те хване.
Аз на твое място бих отишла на терапевт, ще си поговориш с неутрален човек, от споделеното ще се почувстваш по-добре, ще видиш другата страна на проблема, ще видиш нещата отстрани, ще подредиш мислите си, ще успееш да видиш много плюсове, които съм УБЕДЕНА че ти притежаваш, и сега от черните мисли просто не ги виждаш - донякъде те разбирам, но не разбирам бездействието - погрижи се за себе си! Придобий малко самочувствие и самоувереност за да се справиш с проблема или поне да закалиш себе си и вече да не бъдеш просто една марионетка.... Бъди смела и вдигни главата горе, усмихвай се и бъди позитивна. Знам че звучи лесно, но знам също че и лесно се постига.

# 63
не се хаби, намери ли любовник и си карай кефа. защо въобще му обръщаш внимание newsm78

# 64
  • Plovdiv->Toronto
Аз си мисля че мъжа ти ще е доволен ако се изнесеш. След като му мине че си посмяла  Twisted Evil. Мисля си че те търпи само защото си майка на децата, заради миналото, за пред хората. Защото те е приел за мебел, защото си потъпкала интересите си, мечтите си и само служиш, без да загрява че е заради него, децата и семейството.
Опитай се бързичко да станеш самостоятелна, опитай се да си върнеш самочувствието, увереността че можеш нещо, можеш да изкарваш пари, имаш интереси и приятели. Намери роднини, приятели при които ежентуално можеш да останеш известно време, за да не си сама. Първо си представи как си самостоятелна и работи за това, чак след това го направи наистина.
Междувременно спри да позволяваш да те тъпчат. Не го слушай като говори за да те уязви, просто излез, без открита кавга. Дори да му сервираш манджичката Grinning, остави всичко и излез. Постепенно ще се досети. Не тичай след децата, те вече нямат нужда от обгрижване  Confused. Ако видиш укор в очите им като се изнасяш значи са егоисти като него. Досега би трябвало те да се застъпят за теб при това отношение от баща им, няма деца които обичат да видят майка си унижавана. Ако мислиш че ще те укорят, замисли се, да не станат деспотчета унижаващи по-слабите, които си дават живота за тях. Жените и майките не са прислуга  Close !
Най-вероятно ще са облекчени и ще те подкрепят обаче  Peace!
Майната им на хората какво ще кажат. След 3 месеца ще си супер щастлива че си го направила, гаранция  Peace ...
Но се погрижи наистина преди това да можеш да си самостоятелна, иначе той с удоволствие ще се погрижи да нямаш пари и да се прибереш с подвита опашка. Нали не си от онези прички, толкова свикнали с клетката че се връщат пак вътре  newsm78 ? Помни че искаш любов и уважение, буди твърда и ще го намериш, много скоро  Peace ... Успех !

Общи условия

Активация на акаунт