Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 151
  • 441
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета.

daniela197878  - добре дошла при нас. Вярвай в добрия край. Повече поивка и положителни мисли. Hug

Снощи минах на 1 бърз преглед при доки. Разкритието си стои 1 пръст и това ме успокои. Единия бебок е с главата надолу, а другия нагоре, но те всяка седмица се завъртат. Плацентата и водите са в добро състояние. Единственото, което ме притесни е че този път единия близнак даде 10 дена разлика с другия, а доскоро вървяха еднакво. Дано да е от неправилна поза. Така или иначе сложих вече Урбазона и това донякъде ще им помогне с дишането ако тръгнат по-рано. Сега се надявам да устискам до края на септември, а ако може и повече
Имам страхотни болки в средната част на гърба, въпреки че по цял ден съм легнала. Отделно получих от 1 седмица голямо сърцебиене и напрааво се задушавам. Помислих си, че съм прекалила с хапчетата и ги спрях 1 ден, но докторката каза, че на този етап е абсурдно да спирам. Така, че ще стискам още.

Лек ден на всички пожелава. Който може да се разхожда, да се възползва. Другите да почиват повече.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 12:36 от spinki

# 196
  • София
Момичета, днес mim4eto007 е станала горда мама на два юнака  - Мартин 2950 и Григор 2900. И двамата са по 47 см. Родила е нормално. И тримата са добре  Laughing
От все сърце и желая да са й живи и здрави! Да пораснат добри и умни момчета Мартин и Григор! Много щастие на голямо семейство! И много да я глезят четиримата мъже в къщи  Laughing

Добре дошли на новите мами и лека бременност (брей колко тризнаци се очакват  Laughing)

# 197
  • гр.Добрич
Честита двойна радост на мама mim4eto007. Да са и живи и здрави малките юнаци!!!  bouquet

# 198
  • Русе
Честито, Мимчето, да сте живи и здрави всички и много радостни моменти заедно.

Добре дошли на новите мами и лека бременност (брей колко тризнаци се очакват  Laughing)

Много сме, много сме, дано да се увеличим още и да изкараме колкото се може повече  Laughing Laughing Laughing.

# 199
Еха честито на Мимчето.Големи юнаци много да радват цялото семейство.На мама пожелавам скорошно прибиране.

# 200
  • Близо до София
ЧЕСТИТО НА МАМА МИМЧЕ, ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

# 201
ЧЕСТИТО И БРАВО НА МИМЧЕТО, ЧЕ УДЪРЖА ДО ВЪЗМОЖНО НАЙ-КЪСНО И РОДИ НОРМАЛНО ТАКИВА ГОЛЕМИ БЕБЧЕТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! НА НЕЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!   bouquet

# 202
Мимче,честито!
Много добре са се родили,хем доносени,хем дебелички Heart Eyes
Да са живи и здрави и да ви донесат много радост Heart Eyes
И дупе да ви е яко с три мъжлета у дома,както и на мен Mr. Green
 Hug

# 203
  • София
Хайде и ние от групата на яките дупета:
Честито на Мимчето!Да са ти живи и здрави юнаците,да имат щастливо детство!

Добре дошли на новите момичета!Лека бременност! HugМного тройки,много нещо-браво!

# 204
  • София
ЧЕСТИТО НА МИМЧЕТО!!! МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ С НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ В РОТАТА!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАРТИН И ГРИГОР
 bouquet  bouquet  bouquet

# 205
Добре дошли на Мартин и Григор! Браво на Мимчето за големите синове!   bouquet  bouquet

# 206
Честита двойна радост и на Мимчето!   bouquet Живи, здрави и безкрайно щастливи да са Мартин, Григор и тяхното голямо семейство! Hug Grinning
Аз, като върл привърженик на естественото раждане, искрено завидях - браво, Мимче! Grinning

# 207
Честито и от мен на Мимчето!  Grinning Поздравления за успешното естествено раждане на тия големи юнаци!   bouquet Дано после се включи и тя и да разкаже как е минало. И дано и тримата юнаци много да слушкат у дома!

# 208
ЧЕСТИТО, МИМЧЕ!
ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СИНЧЕТАТА! МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ЕСТЕСТВЕНОТО РАЖДАНЕ!

# 209
Мимчето, браво, страхотни постижения - големи бебоци, естествено раждане!!! Да са ви живи и здрави най-малките членове на семейството! Да сте много щастливи всички вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт