Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 144
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
Поздравления за Мимчето и от мен! Страхотна новина-издържа докрая! Големи бебенца с красиви имена! Бъдете живи и здрави всички вкъщи!  bouquet

# 211
Честито и от мен .да са им живи и здрави  bouquet

# 212
МИМЧЕ честито и от мен bouquet Много късмет, да сте живи и здрави цялото семейство.Дай боже такова щастие на всеки.Това с кг. и нормалното раждане си е направо 6-ца от тотото,трябва да ни дадеш някой съвет живот и здраве.Хубав ден и спорна седмица на работещите мами Hug

# 213
Здравейте, мн се радвам за всички с вече родени бебчета, а на тези които все още очакват  събитието успех! Аз съм в 27-ма г.с какво ли не ми се върти в главата, но се старая да мисля позитивно.Това ми е второ раждане, живот и здраве  ще си имаме момче и момиче, а каката е на почти 6 год. Стискам палци на всички!!!!

# 214
Добре дошла на Маги леко бременеене от мене.Момичета аз утре постъпвам в болницата за наблюдение в патологията.Бяхме на преглед днес и бебите са добре развиват се чудесно вече са по 2500кг и двете.Ще помоля мъжо да влиза тук и да пише ако има нещо.

# 215
  • Русе
Маги, добре дошла и от мен.

baby_one, то не остана вече, стискаме палци всичко да е ок.

Аз да ви кажа, моята прителка, която е с тризнаци, докторката й казала още от 27 седмица да влиза в патологията за наблюдение. Това се отнася и за мен, а на мен ми се вижда твърде рано, ако разбира се няма причини за това. И аз може би тази седмица ще ходя при нея,но очаквам същото. Ще видим как ще се преборя да не седя там, ако няма защо, просто ей така, да си прибират парите. Много се дразня на такива неща. Директно казват ти с тризнаци къде ще ходиш, идваш тук и лежиш. Че то може и 2 месеца да си лежим ей така там. Не мога да раазбера защо трябва да се натоварваме допълнително психически. Но нашите лекари са такива. На всичкото отгоре я прегледала в 22 седмица някъде, а всички лекари ми казаха да не давам по-рано от 30-32 седм да ме преглеждат. Та в този смисъл искам да ви питам, кога са ви вземали секрет и не е ли опаснов се пак това. Да кажа и че съм серклаж. Благодаря ви много предварително, че днес съм алко на черна вълна.

# 216
Мимче, честито   bouquet  bouquet Да са ви живи и 3драви и много радост и гордост да ви носят. Моите въ3хистения 3а постижението да ги и3носиш и родиш нормално  Hug

# 217
Zdraveite,

izvinqvam se,4e pi6a na latinica.
Bremenna sam s bliznaci mom4eta v 29 g.s.
Iskam da popitam ne6to.V 20 g.s. mi be6e napraven serklaj,poradi skasqvane na mato4nata 6iika i kontrakcii.
Znaq,4e koncite se mahat nqkolko dni predi rajdaneto.
Na nqkoi pravena li mu e sa6tata manipulaciq i kak se mahat koncite-s upoika ili bez  /postavqneto be6e s upoika,ot koqto polu4ih ne6to kato haliucinacii Sad /
Blagodarq predvaritelno za vsqkakva informaciq po temata.

# 218
Честито на  мама Мимче! Да са ти живи и здрави малките съкровища. На теб и цялото ти семейство много здраве, щастие и прекрасни моменти, които съм сигурна, че ви предстоят!

# 219
Здравейте и от мен.Вчера ходих на консултация чакам всеки момент да започне раждането.Искам да питам,ако има мами от Добрич които са раждали при д-р Михайлова и Петев с какво впечатление са останали и дали са доволни.Утре ще вляза в 39 г.с и вече нямам търпение малките мъже да се родят.Flutter

# 220
  • гр.Добрич
Милица, аз съм раждала първото си дете при Петев. Стана инцидентно, но аз родих много бързо. Като цяло е внимателен, но не ми хареса как ме заши.

Моето разкритие се е увеличило и трябва да постъпя в болницата, да  видим докъде ще я устискам. Така се депресирах, че направо.....

# 221
Ехо, здравейте и аз ще се запиша, защото и аз ще си имам близначета - 2 момченца - около средата на октомври. МНого ми е интересно всичко което се пише от вас - майките и с удоволствие ще чета и ако мога по-нататък ще помагам. Все още нямам богат опит, но се надявам да го почерпя от вас.

# 222
Здравейте мили майчета бъдещи и настоящи,
Днес ходихме на преглед.Единия близнак има малко повишени околоплодни води и ми предписаха индометацин.На някой предписвали ли са го.На листовката пише ,че не е за бременни та малко съм в недоумение  ooooh!
Иначе децата са добре по 1600 грама и ще ги видим след 3 седмици отново.

# 223
  • София
  Спинки стискам палци да издържиш дори в болница да е още няколко седмици и след това да се похвалиш с хубави и здрави мъже. А на следващото ни идване до Добрич да се запознаем и с новите попълнения  Simple Smile

# 224
Честито на Мимчето! Много щастие в уголеменото семейство!    bouquet  stork-boy stork-boy Чакаме и разказ за раждането  Simple Smile

Добре дошли и на новите бъдещи мами!  Hug

Спинки, спокойно, миличка! Не се притеснявай, не помня кой точно, но преди имаше и други мами, които сума ти време си изкараха с разкритие. Ще видиш, че всичко ще е наред!  Flowers Four Leaf Clover  Hug

kikorana , виж тук за серклажа:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420479.0

Общи условия

Активация на акаунт