Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 046
  • 441
  •   1
Отговори
# 270
noraishkova, честито! Hug  bouquet Видя ли какви големи моми отгледа! Много, много щастие в семейството с Кристина и София и на теб бързо възстановяване!  newsm51

# 271
  • София
Noraishkova,честито!Да сте живи и здрави цялото голямо семейство,а малките принцеси да ви носят много радост и гордост!

И добре дошла в клуба family6   newsm10

# 272
Честито на Милица и noraishkova!  bouquet
Здраве и щастие на порасналите ви семейства желая! Hug Hug Hug

# 273
Здравеите, името ми е Евелин, на 34 г., бременна съм с близнаци в 16 г.с. Това ми е втора бременност, първата извънматочна. Имам 3 лапароскопии и 1 инвитро. За наи-голяма изненада забременях от първи опит инвитро. Термина ми е на 11.03.2010. Моля ви да ме добавите към вашия списък.
Честити бебенца на всички и успешна бременност на останалите. Даи Боже и ние да родим здрави и хубави бебенца.  baby_neutral

# 274
Честито Нора,да са ти живи и здрави и много радост да ви носят,както и много бели да правят!  bouquet

Добре дошла 4елси!  bouquet

Момичета дано не възразявате да продължавам да пиша тук,е поне от време на време? Hug

# 275
  • София
Адашке не възразяваме, аз отдавна не съм също за тук, но ще се надяваме и да споделяш как сте вие с малките  Simple Smile

# 276
# 277
Noraishkova, ЧЕСТИТО, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА, МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ В ГОЛЯМОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!   bouquet  bouquet  bouquet  Видя ли колко големи са госпожиците, напразно се притесняваше!

Мимче, много сте хубави! Страхотни снимки!

# 278
Честити рожби на  Милица и noraishkova
   bouquet   bouquet
Много щастливи моменти в домовете ви!

# 279

Браво, страхотна мъжка мама!   bouquet Да са ти живи и здрави прекрасните юнаци!  Heart Eyes

# 280
  • София
То ,май,вече родилите желаещи да пишем тук скоро ще станем повече от бременните Laughing И аз се надявам,че ще ни изтърпят  Hug
Double with Cream ,прочетох подписа ти-откъса от книгата ме грабна веднага.За мой срам не съм я чела EmbarassedДано скоро ми остане време да я мушна. И силно се надявам да не забравя детето в себе си   bouquet

# 281
Ето ни и нас. Нооооо този път  имам извинение за отсъствието.... вижте сами : http://mvelcheva.snimka.bg/baby/konstantina-amp-dimana.417779.14973361
И така сме от неделя на обед. Най-накрая! Не искам и да си спомням за изминалия почти един месец. Благодаряна съм за грижите на всички доктори и на малка част от акушерките. Благодарение на грижите за тях в  отделението по неонатология на МД дечицата ми са здравички и вече сме си пълен комплект вкъщи!
Дими и Косето са спокойни. Храним се без проблем 8 пъти на ден - кърмя и двете бебета. Вдигат си грамчетата всекидневно (купухме си кантр, макар че аз мнгоо се бунтувах с/у появата на такава вещ в детската стая..накрая нямамх друг избор). После заспиват и не гъкват ( да не ме чуе дяволчето) до следващото ядене. Обичат много да се къпят и всяка вечер като дойде време за това занимание настава пълна тишина - от никой не се чува и гък протест.
Сега вече всичко си е на мястото. Малко по-бавно влизам в ритъм, но ще се справя! Общо взето от хранене до хранене ми остава време аз да хапна, да свърша нещо много дребно, да ги преобуя и наново се храниме. Но това е най-прекрасното и изпълнено с невероятни емоции ежедневие....  децата просто са най-хубавото нещо на света.
 Имахме проблем само с дрешките и вчера тичахме с таткото да купуваме размер "00", че намрих децата първата нощ с главички в пижамките.....  изкарах си акълите. Сега се заредихме с пижамки и бодита докато станем 56ти размер......
Целувам ви много всички и ви прегръщам! Страхотни сте...
По късно ще наваксвам с писаното, обещавам

# 282
  • Свищов
Cho_ko  поздравления  Hug много се радвам,че сте си в къщи. Нека все така бебоците бъдат послушни и папкат да порастнат.  Hug

# 283
Чоко, страхотни новини! Браво!  Hug А малките принцеси са просто прекрасни!
Мимчето, много сте готини всичките!

# 284
Здравейте двойни бремелинки и мами. Не съм писала отдавна, тъй като последният един месец бях в болница /3 седмици  преди да родя и 1 след това/.
Сега да се отчета и аз. На 14.09.2009г. в 10.36 и 10.37 часа се родиха нашите момчета близнаци: Първи се роди Тони 2800 гр. и 46 см., а втори се роди Иван 2380 гр. и 47 см. Родих в 37 седмица. Иван беше два дни в кувиьоз, но всичко вече е наред. Вчера се прибрахме вкъщи.
Родих с цезарово сечение. Не мога да ги кърмя, но се изцеждам и им давам кърма. Дохранвам и с адаптирано мляко.

Обещавам да ви прочета, когато имам малко време и мога да ви обърня внимание. Прочетох само, че някои мами като мен вече са родили. Успех на всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт