Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 048
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета.
Вече съм мама на две прекрасни момченца,родиха се на 16.09 нормално раждане.Никола се роди 2870кг  48см.,Георги 2850  също 48 см.От вчера сме си в къщи и се гледаме GrinningПожелавам на всички леко и безпроблемно раждане като моето.

# 256
Честито, Милица!!!    bouquet    bouquet
Да са ти живи и здрави юнаците с хубави български имена! И браво и на теб за големите бебета и нормалното раждане!!! Леко гледане, редовно пълни памперси, много кърма и повече часове за почивка нощем!!!  Hug

# 257
Честито Милица и Браво за успешното раждане по нормален път на такива големи юнаци - Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Погледнах списъчето на стр.1 и след Милица наред е Маринчели, а след това съм аз...времето мина бързо, Благодаря на всички за "компанията" и съветите  Hug

Дано всичко е наред при Маринчели - последно писа, че влиза в Майчин Дом към края на август - стискам палци и дано се включи с добри новини скоро  Praynig

Отивам да си спретна багажа, стискайте палци и ще се включа скоро с новини!
Dessiko, Fata, Elist - Благодаря Ви!  Hug

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 16:47 от noraishkova

# 258
Честито Милица,да сте живи,здрави и щастливи!

# 259
ЧЕСТИТО, МИЛИЦА! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

# 260
  • София
Честито,Милица!Да са ти здрави и много да те радват!

Noraishkova,стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и те чакаме с добри новини!Ама,вярно как си минава времето... Confused

# 261
Честито на мама Милица и добре дошли на Никола и Георги!   newsm51

Чакаме разказ за раждането!  Flutter

# 262
Браво и честито на маичето Милица   bouquet  bouquet Да растат 3дравички и да ви радват много пухчетата...

Нора, и а3 ти стискам палци и ти се въ3хитавам на голямото семейство...

# 263
Mili mamcheta, rodih momite dnes v 3.07h Kristina 2300,45cm i v 3.11 Sofia 2900,48cm. Malkata Kristina si spuka vodite ta eto reultata Simple Smile
Sekcioto e gadna rabota, Pozdravi, shte pisha poveche kato se priberem.

# 264
  • София
  noraishkova честити принцеси  Simple Smile Да са ти живи и здрави и много да те радват.
  Аз като раждала и двата пъти секцио искам да споделя, че колкото по-рано се раздвижиш толкова по-бързо ще се възстановите. Чакаме ви да се прибете заедно всички вкъщи  Simple Smile Честито голямо семейство   bouquet

# 265
noraishkova Hug/ newsm06 честито мамче,добре си се справила!Дано сте добре всичките и скорошно възстановяване на теб!

# 266
noraishkova,честито   bouquet!

# 267
Честито да са ти живи и здрави и много да ви радват! Simple Smile

# 268
noraishkova, ЧЕСТИТОООО!   bouquet  bouquet   Да са ви живи и здрави момичетата, а батковците много да помагат! Сигурно е страхотно да имаш голямо семейство. Да сте живи и здрави всички и много щастливи заедно!

# 269
Честито и от мен,да са ви живи и здрави и много да ви слушат.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт