Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 047
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Близо до София
Милица, Marin4eli78, Нора - честито, да са ви живи и здрави бебетата... много щастие и радости Hug  bouquet

Милица, страхотни бебоци  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 21:09 от dessiko

# 287
Здравейте момичета аз имам проблем  Sad Преди малко се върнах от фетална морфология и се оказа се едното бебе изостава с 2 седмици от другото.Казаха че са момиче и момче ,но момчето е 290 грама  ,а момичето 500 Sad Препоръчаха ми да вляза в болница да ги следят дали продължава да изостава момченцето.
При някои от вас имало ли е такова разминаване?Не знам какво да правя утре ще ходя при лекаря си по здравна каса да виним и той какво ще каже.
Едното е 20 седмици и 2 дни а другото 22 седмици и 1 ден не знам дали няма да си наваксат или поне се надявам де Rolling Eyes
Помните ли вашите бебета в тези седмици колко бяха големи?

Разгледах снимките на новородените бебенца да са живи и здрави много са хубави Hug

# 288
  • Свищов
 LIONITA  около твоята седмица едната беба беше 348 гр.и си отговаряше на 20г.с. и 2дни, а другата беба 267 гр. и е 18 г.с. и 6 дни. Доктора каза, че бебетата се развиват добре и аз по-вече не му мислих защо е така.
Дано другите момичета и те споделят опита си.

Милица много хубави снимки, поздравления и за Marin4eli78 .

# 289
 Благодаря ти kalimera аз днес съм на друг лекар и ще видим какво ще стане.Тази сутрин се събудих по- спокойна,снощи съвсем се бях шашнала

# 290
Нора, супер-новина... Страхотни мерки, да са ви живи и 3драви, да си гледкате с огромна радост...

Да, секциото е гадно, но бър3о се 3абравя, а Аила има право, мен ме накараха да стана и да се движа още същата вечер, 10 часа след раждането.

Лионита, не мога да ти дам информация по твоя проблем, при мен си вървяха сравнително еднакви до края.  Rolling Eyes

Милица, прекрасни снимки, маи таткото доста се уморява и 3ахърква, а? Много са ви сладки бебоците... Hug

# 291
  • Русе
LIONITA , моите в 20-21 седм двете бяха почти по 500 гр, а третото над 500гр. и вървяха седмица и нещо напред и доктора каза, че са доста едрички за седмиците. Изчакай седмица примерно и върви пак да ги видят и да ти кажат как са нещата, но дори и да изостават нес е притеснявай, поправимо е.

Честито на новите майки, аз не съм влизала няколко дни, а ето че са се увеличили вече няколко семейства. Живи и здрави всички.

# 292
  • Свищов
моите в 20-21 седм двете бяха почти по 500 гр, а третото над 500гр. и вървяха седмица и нещо напред и доктора каза, че са доста едрички за седмиците.
Меги какво хапваш, че така геройски растат и трите бебета  Wink. Оооо и аз се замислих, но другата седмица съм на преглед и тогава ще ги видя как са девойките ми?

# 293
  • Близо до София
LIONITA, при мен бебетата през цялото време имаха разлика от седмица и 2-3 дни. Росиха се с 500г разлика. Не са имали никакви проблеми. Не се притеснявай, потърси и друго мнение.

Чоко, бебки са страхотни, добре сте си дошли в къщи, а ти изглеждаш страхотно. Как се справи с корема?

# 294
  • София
  От филмчета по нешънъл джиографик знам, че ако са двуячни е съвсем възможно дадата на зачеване да е и със седмица разлика за двете бебенца. ТОест ако от самото начало имат подобна разлика е съвсем възможно да няма проблем, а реално едното да е със седмица по-малко.

# 295
  • Русе
моите в 20-21 седм двете бяха почти по 500 гр, а третото над 500гр. и вървяха седмица и нещо напред и доктора каза, че са доста едрички за седмиците.
Меги какво хапваш, че така геройски растат и трите бебета  Wink. Оооо и аз се замислих, но другата седмица съм на преглед и тогава ще ги видя как са девойките ми?

Ами нищо особено, май много плодове и зеленчуци, преди хапвах доста месо, сега даже не ми се яде толкова, а мъжът ми все ми се кара, че не ям месце. Иначе от всичко си хапвам и преди, и сега Simple Smile.

От филмчета по нешънъл джиографик знам, че ако са двуячни е съвсем възможно дадата на зачеване да е и със седмица разлика за двете бебенца. ТОест ако от самото начало имат подобна разлика е съвсем възможно да няма проблем, а реално едното да е със седмица по-малко.

Ако са естествено заченати да, но ако не са - се знае точната дата. Моята е на Великден  Wink.

# 296
LIONITA ,не се притеснявай.Още е рано да се каже дали бебетата изостават.
При мен отначало момчето беше по-голямо от момичето ,даже момичето го видяхме 1 седмица по-късно на ехографа.Изглежда по-късна имплантация.Сега да ги видиш и двамката са по 1600 грама в 29 седмица бяха.Дебелеят ,а заеднос тях и мама ,но ще остлабвам по-късно.
Чоко добре дошла в къщи.Като гледам ти се стопила след раждането .Бебчетата са много сладки и хубави!

# 297
Здравейте момичета аз имам проблем  Sad Преди малко се върнах от фетална морфология и се оказа се едното бебе изостава с 2 седмици от другото.Казаха че са момиче и момче ,но момчето е 290 грама  ,а момичето 500 Sad Препоръчаха ми да вляза в болница да ги следят дали продължава да изостава момченцето.
При някои от вас имало ли е такова разминаване?Не знам какво да правя утре ще ходя при лекаря си по здравна каса да виним и той какво ще каже.
Едното е 20 седмици и 2 дни а другото 22 седмици и 1 ден не знам дали няма да си наваксат или поне се надявам де Rolling Eyes
Помните ли вашите бебета в тези седмици колко бяха големи?

Разгледах снимките на новородените бебенца да са живи и здрави много са хубави Hug
незнам какво да ти кажа,но в интернет чета много за тези разлики.потърси в гугал.аз също съм бременна с близнаци и ме е страх много   от това

# 298
Предполагам,че Спинки е писала в тази тема:

Снощи тя е родила момчетата си - 2050гр. и 1850гр. Едното нормално, другото - секцио. Не ги е виждала още, още е замаяна, имала е кръвозагуба, били в кувьоз юнаците, но докторката я уверила,че били добре! Да са и честити! Живи и здрави да са!

Кураж и на всички, които чакат близнаци!

Лионита, пиши и в другата тема.......

# 299
Честито на Спинки,да са и живи и здрави юнаците.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт