Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 52 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Ykk мерси за кафенце.
Аз съм режимна и се чуствам по добре. Днеска месце и салатка ох ама то ми е дошъл часът почти.  Laughing Laughing Laughing

# 196
  • София
Аз съм на чай с ябълки, а на обяд и вечеря месце със салатка.
Няма ли кой да пусне стимулче за дена? Grinning

# 197
Klemy хич не ме бива със снимките и се оглеждам някой друг да го направи.  Laughing Laughing

# 198
  • Свищов
Момичета, аз си взех протеинов шейк за отслабване и реших да редувам белтъчни с въглехидратни дни и да се храня монотонно през деня. Сега, протеиновия шейк не се вързва с въглехидратите, но от месо цял ден вчера ме заболя главата. Днес съм на ориз и салатка...От днес почвам пак степера и гимнастиката. На 9-ти имам защита на ДР и трябва да съм с 2 кг по-малко Grinning

Успех на всички!

# 199
Ето ме Wink

ООО, Уук, браво;)Чакаме те в редиците  Hug кардамона какъв вкус има?а снимчици?

Аз съм все още леко настинала и нямам вкус в устата,но продължавам и да се тъпча пак няма да ме удовлетвори,така че ще опитам да не го правя  Peace

Клеми,

Heart Eyes

# 200
  • Варна
Стам, Браво  Peace все ми се струва,че понякога сме доста самокритични  Peace

Лидееееееее, не ми спори...идваййййй  Hug

Ивка, колко дни на ябълки  newsm78 не ги ли редуваш?!

Аз за сега карам само на кисело мляко и ябълки, утре ще се кача на кантара и ще ви пиша резултата.

# 201
Днес ми е белтъчен ден-плод портокал и кашкавал с краставица за обяд и вечеря.
Снощи вместо кис.мляко хапнах малко риба с домати  Blush
Кала,мерси за стимулчето  Hug

# 202
  • София
Кала,  Hug!
Хайде, да видим кой първи ще се похвали с килограм андолу за тази седмица.  Grinning

# 203
Добрютро,момичета!Днес ще карам на таратор.Ама много се изложих аз  Embarassed .Издържам си на режима цял ден,лягам,заспивам,малкия се размрънква през ноща,аз се разсънвам и елате да видите какво знае кака  hahaha .Ужас.При баткото нещата не вървят на добре-вчера го изследваха,слуха не се подобрява,ще чакаме още една седмица на капки и ако не се оправи-лошо.Сега си облякох един панталон,за който преди 2 месеца си мислех,че ако мога да облека ще съм най-щастлива.Вече ми е малко широк,ама пак не се харесвам,сега друг съм си набелязала.Хубавото е,че от стрес вместо на ядене ме избива на готвене  Laughing .Няма да се тегля сега,ако успея да изкарам поне седмица така пък дано да успея да си побуууутна линийката.Лек и слънчев ден ви пожелавам   bouquet .

# 204
Ето ме и мен  Grinning

Режимна с леки прегрешения  Peace

Ивка, резултат?

Преспа, успех  Peace

Един 'стар' модел  Peace

# 205
  • Варна
От 66 кг сега съм на 62. Но четери дена съм само на две ябълки и едно мляко Активия на ден. Като съм гладна пия вода.А и от кафе не се лишавам две три на ден без захар.
Ама май не е хубаво толкова рязко да се смъкват килограми.
Та днес съм решила да започна на обяд салата с кашкавал например.
Предложете какво друга да ям. За сега съм само на една ябълка.

# 206
  • София
Добро утро!
Режимна, на таратор!
Благодаря за стимулчетата, много мотивират!

# 207
ивка27 аз вече си патя от така бързо сваляне на килограми. После ги качам за секунди. Хапни си това което си намислила не е хубаво да стоиш толкова време на две ябълки и активия.

# 208
Ивка, и аз бих те посъветвала да ги редуваш дните  Peace във въглехидратен ден яж колкото можеш по-малко  Peace ,но включвай всички храни   Peace , а и според мен ако нормално кафето го пиеш със захар си слагай малко, за да не е така драстична крачката после  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 209
  • Варна
Благодаря ви за съветите , момичета.
Вече ше за почвам да редувам дните.
Идеята ми беше да смъкна малко килограми и сега вече да ги задържа .
Ама ще видим какво ще стане.
Искам да пиша ,че през тези четери дена не съм влизала в кухнята за да не се дразня ,иначе като ми замерише на ядене и всичко отива на кино ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт