Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 52 117
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Heart Eyes Hug Hug

Ето ме пак   Wink  Много съм отнесена, много работа ми се събра тия дни, в къщи един разтеглил се във времето ремонт, полурежимна, полу не.   Embarassed Crazy Blush
Даже вече  пропускам с цели дни да се качвам на кантара    Mr. Green

Много  Hug Heart Eyes Hug на всичките Страхотни момичета

Надявам се от идващата седмица, най-после да се хвана сериозно, че вече не са харесвам - не само че съм качила до 75, но и нямам никаква воля и амбиция в момента  ooooh!

Страхотна вечер на всички!

# 181
Ей ме на и мен  Crazy

Днес първи ден  Peace дано ме държи по-дълго тоз път  Peace

Преспа, как върви?Оправя ли се?

Ооо, Лидето, хайде стимулирай се някак,че и аз съм +3 от пролетта...утре ще докладвам  Peace

Отивам да гушна възглавничката  Tired

Лека вечер и Успешен  Страхотен Старт на очакващите поредният понеделник  Peace

# 182
  • София
Утре почвам и съм на таратор!!! Hug
Ванче, как върви?
Решила съм зимата да счупя всички рекорди по фръцкавост, така чееееееееее....от утре съм редовна!!! Laughing

# 183
Добро утро,
Клеми никак не върви... от два дни не съм режимна, защото вкъщи всички са болни и последното което мога да мисля е в колко часа и с какво да се храня.  ooooh!  Развалих я защото пропуснах 3 хранения, а за четвъртото нямаше как да отида да си купя плодове  Tired
Определено диетата ми хареса и за 5дни в който я спазвах стриктно имаше ефект, така,че от другата седмица започвам отново.
Лек ден

# 184
Добро утро дами  Grinning

Аз снощи бях многоооо гладна,но май се и разболявам  Confused

Клеми, успех  Peace

Ваня, скорошно оздравяване и дано намериш стимул да продължиш  Peace

Стимули, стимули ...

Страхотна седмица  Heart Eyes

# 185
Добро утро,Страхотни   bouquet 
Хайде да ви почерпя с едно черно кафе и една черна рокля  с пожелания за  успешна диетична седмица Simple Smile

# 186
erota   Hug Hug точно от това имах нужда.
lideto70 най-накрая се появи. И аз съм така отпуснала съм се като дроб но от днеска се стягам щото корема много взе да ми пречи а и взеха да ме питат второто ли чакаме  Laughing Laughing
Kaлa бързо да се оправяш.

# 187
  • София
Добро утро!!!
Днес ЩЕ съм режимна.  Hug  Тараторче.
Мерси за стимулчето.  Hug

# 188
Преброяването започна ...имайте късмет да се отпуснете пак  ....ще ме раздвижите  box  Joy Joy Joy

Днес ми е белтъчен ден  Peace

Сега ще пийна още едно кафенце  Crazy

# 189
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Вчера, така да се каже, ми беше въглехидратен ден. Наблегнах на ориз, но и на много салатка. Blush Днес съм на риба + домати.

Да ви кажа - за 5 дни съм минус 2 кг....Предполгам, че миналата седмица съм задържала вода...Направо бях отчаяна. НО , когато човек си следи килограмите горе -долу, няма страшно.
Днес съм на аеробика.
В петък инструкторката ми каза, че съм отслабнала....Странното е, че съм същите кг  от лятото, но тя не ме е виждала почти 2 месеца. Оттук следва, че само в моите очи изглеждам
...хм ... по -кофти  Joy
Но човек трябва да е взискателен към себе си и да полага усилия. Sunglasses

Лиде, радвам се, че се появи. Hug
Кала  Hug

преспа
, стискам палци!    Peace
На всички успех!  bouquet

# 190
Тук съм,днес кис.мляко и ябълки-както казва Кала-това е моето самонаказание  Joy

# 191
  • Варна
И аз съм два дена на кисело мляко и ябълки Peace
Но докога Thinking

# 192
Стам, Браво  Peace все ми се струва,че понякога сме доста самокритични  Peace

Лидееееееее, не ми спори...идваййййй  Hug

Ивка, колко дни на ябълки  newsm78 не ги ли редуваш?!

# 193
юхуу Hug
аз бях една седмица в Близкия Изток и от арабската кухня кантарът показва 67 Rolling Eyes ама за сметка на това се наядох като за световно Crazy
иначе утре си заминавам за Германия така че в близките дни (като свърши Октоберфест-а) почвам пак и ще съм редовна при вас.

поздрави на всички   bouquet

# 194
забравих да ви почерпя!
арабско кафе с кардамон, специално за най-страхотните дами!
(отвратително е, но на третия ден му свикнах и сега си взех кардамон за вкъщи, да си правя такова  Party  )

Общи условия

Активация на акаунт