Отговори
# 555
И аз с питанка:
Виждали ли сте по хипермаркетите да се продава фъстъчено масло, в каква опаковка, и каква марка?

# 556
И аз с питанка:
Виждали ли сте по хипермаркетите да се продава фъстъчено масло, в каква опаковка, и каква марка?

Фъстъчено масло...не знам дали  е масло.....В малко бурканче - по-голямо обаче от детско пюре - съм виждала нещо фъстъчено....Напр. или в хладилната камера, или при диетичните стоки, или при кафето и течния шоколад в кофички....Марка не знам....Като цена ми е останала около 4 лв.

# 557
Фъстъчено масло...не знам дали  е масло.....В малко бурканче - по-голямо обаче от детско пюре - съм виждала нещо фъстъчено....Напр. или в хладилната камера, или при диетичните стоки, или при кафето и течния шоколад в кофички....Марка не знам....Като цена ми е останала около 4 лв.

Но в кой хипермаркет по-точно? Така по писанието ти ми прилича на Метро май.

# 558
  • София-Младост

Поли ти си във Варна нали? Провери в Пикадили, аз днес купих от Фантастико, вчера го видях и в ХИТ, говоря за София. Просто трябва да попиташ къде би могло да стои.

# 559
  • София
Рени, мерси, разбрах като количество как се получава  Peace

Иначе за фъстъченото масло - има във всички вериги.

# 560
  • София

Здравейте знаете ли откъде в София мога да си купя кадаиф - пресен или поне неизпечен?

Thinking

Купувала съм от пазара "Кр. село", до цветята има павилион за хляб. Предполагам, че в специализирани магазини за хляб има.

# 561

Поли ти си във Варна нали? Провери в Пикадили, аз днес купих от Фантастико, вчера го видях и в ХИТ, говоря за София. Просто трябва да попиташ къде би могло да стои.
Ако става въпрос за Варна....Има по4ти навсякъде в по-големите магазини...Питай!
Със сигурност има в СВА,Бурлекс,Пикадили,Кауфланд,Метро.....

# 562
Не съм във Варна за съжаление, но повечето хипермаркети ги имам под ръка Laughing. Последно  при кои стоки долу-горе да търся?

# 563
Поли,попитай персонала,веднага ще те упътят....Не го мисли толкова  Hug

# 564
Не съм във Варна за съжаление, но повечето хипермаркети ги имам под ръка Laughing. Последно  при кои стоки долу-горе да търся?
Поли,мисля ,че е при диетичните стоки.

# 565
Благодаря ви, момичета  bouquet! Ще търся при диетичните стоки, ако не намеря там - ще питам персонала Laughing.

# 566
  • София
Момичета, а на мен ми се развали вентилатора на фурната. Я кажете някой, който да дойде да я оправи, че нашия майстор не е в София още 20 дни.

# 567
  • Някъде в търсене ............
Как се правят крутони? newsm78

# 568
  • София-Младост
Как се правят крутони? newsm78
Нарязваш хляб на малки кубчета и в тиган с малко/или без мазнина ги запичаш до порозовяване.

# 569
  • Варна
И аз с питанка:
   Преди няколко дена бях в Пикадили и фъстъченото масло беше наредено до течните шоколади, но не погледнах цената

Общи условия

Активация на акаунт