Отговори
  • Мнения: 11 607
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 19

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 580
Маме, благодаря ти за темичката  bouquet.Записвам се, да не ви загубя Heart Eyes.

# 2
  • Мнения: 1 798
Маме, благодаря ти за темичката  bouquet

# 3
  • Мнения: 78
Мамчета, защо кексовете ми спадат и се сплескват? Пека на 180 гр. и ги слагам в предварително загрята фурна, надигат се хубаво, опечени са, но спадат после. Изваждам от фурната, но дори и да го оставя още малко вътре- пак спада. Какво пропускам newsm78 ?

# 4
  • Мнения: 549
Благодаря за темата  bouquet

# 5
  • Мнения: 1
Момичета, не мога да се ориентирам, дайте някоя рецепта как се готви заек, питомен Blush
Не съм готвила досега такова нещо, моля за помощ!

# 6
  • Мнения: 7 472
Момичета, не мога да се ориентирам, дайте някоя рецепта как се готви заек, питомен Blush
Не съм готвила досега такова нещо, моля за помощ!

Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369008.0

# 7
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 8 622
Как си запържвате каймата за мусака и пълнени чушки, така че да стане на малки късчета? Аз за да го получа, по-скоро я варя  Rolling Eyes Слагам повечко вода и бъркам непрекъснато, за да се надроби. Така и не ми е ясно какво ще рече да запържа каймата Rolling Eyes

# 8
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Маме мерсаж за темичката Hug
Дядо хаджия се изгуби нещо,сигурно е на почивка.Голям мерак има да пуска теми Hug

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 10:44 от •◊ Ясмина ◊•

# 9
  • Мнения: 1 313
Аз слагам каймата в мазнината и я раздробявам с дървена шпатула, докато се пържи.Няма как да не стане на парчета с каквато големина искате с такава се получават, зависи как ще я раздробите.

# 10
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 8 622
Ами слепва ми се на кюфтенца така newsm78

# 11
  • Мнения: 515
Как си запържвате каймата за мусака и пълнени чушки, така че да стане на малки късчета? Аз за да го получа, по-скоро я варя  Rolling Eyes Слагам повечко вода и бъркам непрекъснато, за да се надроби. Така и не ми е ясно какво ще рече да запържа каймата Rolling Eyes

по същия начин само, че слагам по много малко вода, като чакам да се изпари и остане само на мазнина  Peace Обикновенно за мусака не добавям вода, а доматен сос към каймата .

# 12
  • Мнения: 1 313
Аз не слагам вода, посто като се слепва на кюфтенца, раздробяваш на още по-дребни.
Аз предпочитам така от колкото като пясък да стои в мусаката Peace

# 13
  • С-я
  • Мнения: 41
Без да ми се смеете, може ли да ми кажете как се разбиват белтъци на сняг.
Благодаря предварително.

# 14
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Без да ми се смеете, може ли да ми кажете как се разбиват белтъци на сняг.
Благодаря предварително.
Какво ще правиш с тях?С миксер на сняг/пяна с малко сол.

Общи условия

Активация на акаунт