Отговори
# 45
  • Мнения: 9 785
Понеже, ако не се лъжа, ти и хлябове печеш, нали знаеш, че обикновено брашното варира в рецептите. Зависи от много неща.

# 46
  • Мнения: 1 798
Момичета,не мога да намеря рецептата за солети/забравих на кой бяха/ Blush
Моля за помощ.

# 47
# 48
# 49
  • Мнения: 1 505
   L e o благодаря,че си дала на delicate рецептичката,като я пробвате да кажете после какво мислите.
   А аз имам проблем сега,нали нямам фурна(още) и в събота ще празнуваме рожденния ден на половинката и трябва да му направя хапки и всякакви такива историйки,нещо като шведска маса ще е.Ок,обаче на мен ми идват на ум само чери домати с чери моцарела на клечки и зелка на половина и в нея забучени мини кюфтенца и кашкавал със грозде,та проблема ми е,вие друго какво ще ме посъветвате да направя,нещо което да може да се направи от предния ден и само в самия ден да окръся и да сложа в чиниите,и да не се пече във фурна и да е лесно и ще се пренася с кола от едно място до друго.И благодаря предварително за всички идейки,които ще ми дадете.Нали знаете,че си ви обичкам и,че само вие можете да ми помогнете.

# 50
  • Мнения: 1 798
enamorada,разгледай тук - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=262.0
Има страхотни идеи.

# 51
  • сусурлево
  • Мнения: 474
Как си запържвате каймата за мусака и пълнени чушки, така че да стане на малки късчета? Аз за да го получа, по-скоро я варя  Rolling Eyes Слагам повечко вода и бъркам непрекъснато, за да се надроби. Така и не ми е ясно какво ще рече да запържа каймата Rolling Eyes

по същия начин само, че слагам по много малко вода, като чакам да се изпари и остане само на мазнина  Peace Обикновенно за мусака не добавям вода, а доматен сос към каймата .
за мусака въобще не я пържа , а с малко вода я размивам да стане на малки късчета

# 52
  • Мнения: 1 505
   delicate,благодаря за линка,аз го знам него и съм разглеждала хиляди пъти,сега пак ще го направя,но ми се искаше нещо лесно и без печене и което става да е направено от предния ден,все пак тук са се събрали само кулинарки и с опит и то дългогодишен,та се надявах на идеи изпитани.
    Обаче сега имам друго питане,за чипс от моркови-опитах се да направя ей сега,обаче остават меки ,а не като картофите след това,та по дълго ли се първът,по-малко ли,само за секунда ли се слагат или докато не станат черни почти,слага ли им се нещо,в много олио или в малко,в масло ли?Дано ми помогнете.

# 53
  • област Софийска
  • Мнения: 1 720
Относно каймата за мусаката: преди да я сложа да се запържва, я размивам с малко вода в една паничка, та да стане като кашичка. След което много добре се пържи и няма шанс да стане на кюфтенца.

# 54
  • Мнения: 1 236
Цитат на: enamorada l
    Обаче сега имам друго питане,за чипс от моркови-опитах се да направя ей сега,обаче остават меки ,/color

Трябва да са тънки като хартия, олиото да е вече сгорещено и в обилно количество, и котлона да е на по-силен огън.

# 55
  • Мнения: 59
Здравейте,
някой може ли да ми даде рецепта за  млечна каша? Благодаря ви предварително.

# 56
  • Мнения: 1 505
Кремче Ванилия да точно така ги направих,толкова тънки ги бях нарязала,че се виждаше през тях дори,но си останахa меки,пробвах няколко да извадя бързо и други оставих повече да се пържaт,няма разлика.Бърху хартия кухненска ги отцеждах от олиото,останаха си меки и това си е,нещо което пропускам?

# 57
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
  • Мнения: 5 468

  До корпуса за бързо реагиране:

  На какво количество захар е равна 1 супена лъжица подсладител Суитли ?

                                                                                Благодаря предварително !!!

# 58
  • Мнения: 9 455
х 6 умножаваш  Peace

Моля  Hug

# 59
  • На ръба..
  • Мнения: 2 189
Здравейте, имам огромно желание да направя сладко, но гледам за всички се използва миксер, а къде у студент миксер  Laughing. Ако знаете споделете бързи рецепти или линкче.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт