Отговори
# 60
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
  • Мнения: 5 476
х 6 умножаваш  Peace

Моля  Hug

  Пеп-4о   newsm51  newsm74 , знаех си, че корпуса е на линия благодаря, благодаря, благодаря  smile3501 , а аз отивам да се вихря  newsm75  hang 1dishes   knit  food002

# 61
  • Мнения: 9 461
Сладко, или сладкиш? Предполагам за сладкиш питаш  newsm78
Има такива, които се бъркат на ръка, не много, колкото да се объркат продуктите. Виж тук има много сладкиши и десерти, разгледай кое ще ти допадне.

ето кремчета

можеш да си направиш и Палачинки, бухти или понички без миксер

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 11:45 от пеп-4o

# 62
  • Мнения: 539
Здравейте, имам огромно желание да направя сладко, но гледам за всички се използва миксер, а къде у студент миксер  Laughing. Ако знаете споделете бързи рецепти или линкче.
Благодаря предварително.
ЧЕРЕН СЛАДКИШ-напоен/рецептата е класика Peace в жанра ,не изисква миксер,всичко се бърка.Това ако имате фурна.

За целта-450 гр. кисело мляко се разбърква с 1 ч.л сода, 1 1/2 ч.ч захар,1/2 ч.ч олио,3 с.л какао,2 1/2 ч.ч брашно,по желание шокол. есенция.
Сместа се изсипва намазана с масло тавичка и се пече в предварително загрята фурна-200 град.Оставя се да изстине и се нарязва на парчета.
Залива се с шоколадов сироп от 125 гр масло или маргарин за готвене,1 ч.ч вода,1 ч.ч захар,какао,шоколадова есенция.Всичко ври 3-4 мин. и се залива сладкиша. Peace Grinning

# 63
  • Мнения: 1 744
Здравейте,
имам нужда от малко помощ /сигурно е глупав върпроса ми, но ..../ - хванах се да затворя едни краставички в буркани, но се оказа, че тенджерата ми е малка и стърчат над нея. Могат ли да се варят легнали бурканите и колко време трябва да врат?

Мерси предварително!

# 64
  • Мнения: 1 260
Ива,този сладкиш звучи ужасно вкусно.и аз ще пробвам. Peace

Аз правих краставички преди 2 дена.Не знам дали могат легнали да се варят.Но моите ги варих 5 мин.след като завря водата.

# 65
  • Мнения: 9 461
може да  ги вариш легнали, важно е капачката да е във вода - така селикона и омеква и вакумира.
и не повече от 3 до 5 мин. след завиране под ключ.

# 66
  • На ръба..
  • Мнения: 2 189
Мерси мноого..ще се пробва още тази вечер.

# 67
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Здравейте, имам огромно желание да направя сладко, но гледам за всички се използва миксер, а къде у студент миксер  Laughing. Ако знаете споделете бързи рецепти или линкче.
Благодаря предварително.

Предлагам ти този сладкиш  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg9366733#msg9366733.
Много е лесен,бърз и вкусен.

# 68
  • София
  • Мнения: 1 341




Здравейте, имам огромно желание да направя сладко, но гледам за всички се използва миксер, а къде у студент миксер  Laughing. Ако знаете споделете бързи рецепти или линкче.
Благодаря предварително.

Диди, заповядай - изключително лесен и непретенциозен сладкиш с много варианти.... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.msg9939873#msg9939873

# 69
  • Мнения: 759
Мисля да правя пилешки сърчица с лук, черен пипер и чубрица, но не мисля да ги варя предварително. Само ще им сложа малко вода, бира или вино (още не съм решила). Та се чудих ако покрия тавата с алум.фолио, дали ще станат по-малко жилави?!  newsm78

# 70
  • Мнения: 515
Мисля да правя пилешки сърчица с лук, черен пипер и чубрица, но не мисля да ги варя предварително. Само ще им сложа малко вода, бира или вино (още не съм решила). Та се чудих ако покрия тавата с алум.фолио, дали ще станат по-малко жилави?!  newsm78


Да ти кажа честно и да ги варя и да не ги варя на мен винаги ми стават леко жилави Tired Освен патешките сърца на скара винаги ми стават много сочни като пържолки  Peace

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 19:34 от VIKI_I

# 71
  • Мнения: 9 461
Мисля да правя пилешки сърчица с лук, черен пипер и чубрица, но не мисля да ги варя предварително. Само ще им сложа малко вода, бира или вино (още не съм решила). Та се чудих ако покрия тавата с алум.фолио, дали ще станат по-малко жилави?!  newsm78

ето така правя воденичките и никога не са жилави. Сърчицата също няма да ти станат жилави, сигурна съм.

# 72
  • Мнения: 759
Благодаря! Реших накрая да пробвам в плик. Дробчетата добре стават, надявам се и сърцата да са така Simple Smile

# 73
  • сусурлево
  • Мнения: 474
Мисля да правя пилешки сърчица с лук, черен пипер и чубрица, но не мисля да ги варя предварително. Само ще им сложа малко вода, бира или вино (още не съм решила). Та се чудих ако покрия тавата с алум.фолио, дали ще станат по-малко жилави?!  newsm78
Никога не ги варя . Пъхни ги в тавата с повечко бира или винце , а може и малко прясно мляко то ще ги направи по - крехки . Успех

# 74
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 540
Мисля да правя пилешки сърчица с лук, черен пипер и чубрица, но не мисля да ги варя предварително. Само ще им сложа малко вода, бира или вино (още не съм решила). Та се чудих ако покрия тавата с алум.фолио, дали ще станат по-малко жилави?!  newsm78
Никога не ги варя . Пъхни ги в тавата с повечко бира или винце , а може и малко прясно мляко то ще ги направи по - крехки . Успех

Печеш ги с пр. мляко ли?

Общи условия

Активация на акаунт