Отговори
# 630
  • София-Младост
Много ви благодаря!

# 631
... Вземи си течната ванилия на д-р Йоткер.

Така ще направя  Peace

Някой знае ли къде в София мога да намеря оризово брашно (за рецепта за масленки). Във "Фантастико" няма, може би в Халите?...
(и течна ванилия няма във "Фантастико"  Crossing Arms)

# 632

Някой знае ли къде в София мога да намеря оризово брашно (за рецепта за масленки). Във "Фантастико" няма, може би в Халите?...
(и течна ванилия няма във "Фантастико"  Crossing Arms)

В Пикадили има, има и в магазините за здравословно харнене и  диетични продукти  Peace В Фантастико  никога няма нищо  ooooh!

# 633
...
В Пикадили има, има и в магазините за здравословно харнене и  диетични продукти  Peace В Фантастико  никога няма нищо  ooooh!

Благодаря  Hug Тъкмо наблизо до нас откриха Пикадили   bouquet

# 634
  • София-Младост
... Вземи си течната ванилия на д-р Йоткер.

Така ще направя  Peace

(и течна ванилия няма във "Фантастико"  Crossing Arms)
Във Фантастико има по принцип, аз от там купувам, или от Метро, вероятно е свършила в момента.

# 635
Днес ми е ден за въпроси май  Laughing

Някой сушил ли е домати?
От какви сортове стават най-добри, колко време се сушат (на е-печка), как се съхраняват, колко време издържат... такива неща ме интересуват.

# 636
  • област Софийска
Скоро имаше такава тема, заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428615.0

# 637
Мерси, пренасям се там   bouquet

# 638
Здравейте, някой може ли да ми каже как се прави лопошник. Имам малко лопош, но незнам как се прави. Или може да ми кажете какво друго мога да направя с него. Благодаря ви предварително.

# 639
Здравейте, някой може ли да ми каже как се прави лопошник. Имам малко лопош, но незнам как се прави. Или може да ми кажете какво друго мога да направя с него. Благодаря ви предварително.

Това същото ли е като лапад? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4 - аз го правя на супа, на фурна със сирене, в баница, с ориз... Мисля, че става и за замразяване, но аз не съм правила.

# 640
  • област Софийска
Виж тук, има доста идеи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178867

# 641
Продават ли в Метро от обикновената мая на кубчета? И ако има, къде се намира? Не ми е попадала там досега, та се зачудих. Сигурно е из фризерите някъде, но къде? Край сирената, маслата newsm78?

# 642

Продават ли в Метро от обикновената мая на кубчета? И ако има, къде се намира? Не ми е попадала там досега, та се зачудих. Сигурно е из фризерите някъде, но къде? Край сирената, маслата newsm78?

В нашето Метро не съм виждала мая. Купувам си я от кварталния магазин.

А моят въпрос е: За да желирам един компот (800мл.) едно пакетче желатин ли ми трябва или да сложа две?

# 643
Захар, със желатина процедирам така - 1 пакетче = 10 гр. служи за желиране на около 500 мл.

# 644
Захар, със желатина процедирам така - 1 пакетче = 10 гр. служи за желиране на около 500 мл.

Благодаря  Hug , значи ще сложа две пакетчета. А пък утре ще показвам първия си опит за сериозна (а не обикновена бисквитена) торта  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт