Отговори
# 615
  • Чехия
  • Мнения: 1 071
Момичета каква е тази фъстъчена паста... Embarassed да не е като американското фъстъчено масло.

# 616
  • Мнения: 4 406
Здравейте,

искам да изпека една баница, преди я печех отдолу на 3 отгоре на 1.
Но съм с нова фурна и тя няма отделно отгоре и отдолу, само на еднакви градуси може да се пече.

Та как да я пусна ?

# 617
  • Мнения: 22 867
Здравейте,

искам да изпека една баница, преди я печех отдолу на 3 отгоре на 1.
Но съм с нова фурна и тя няма отделно отгоре и отдолу, само на еднакви градуси може да се пече.

Та как да я пусна ?

Моята е така и пека на 160-170 град, но фурните са си различни все пак, пробвай на твоята, ако почне бързо да загаря - намали, в моята фурна баница от готови кори се пече на тия градуси за около 25-30 мин.

# 618
  • Мнения: 4 406
labrex,  за пореден път   bouquet
С готови кори  е, ще я наблюдавам
Hug

# 619
  • Мнения: 9 988
правих крем от тиква, и ми се пресякоха яйцата  Joy освен зърнестият вид на крема има ли някакъв друг недостатък, можем ли да си го ядем?

# 620
  • Разград
  • Мнения: 3 114
За първи път като пекох баница в моята фурна,я пекох на 180 градуса и нищо не стана.Беше сбита,направо тесто.Сега пека на 220-230 градуса и си става перфектна.

Здравейте,

искам да изпека една баница, преди я печех отдолу на 3 отгоре на 1.
Но съм с нова фурна и тя няма отделно отгоре и отдолу, само на еднакви градуси може да се пече.

Та как да я пусна ?

Пробвай,иначе няма да разбереш.


правих крем от тиква, и ми се пресякоха яйцата  Joy освен зърнестият вид на крема има ли някакъв друг недостатък, можем ли да си го ядем?

Що не го минеш с пасатора?Иначе,нищо няма да ви стане.

# 621
  • Sofia
  • Мнения: 10 881
Искам да сготвя булгур със зеленчуци, но нямам идея как, досега с булгур съм правила само Табуле.
Имам моркови, патладжан, домати, зелен и стар лук, магданоз, картофи.
Моля за идеи Praynig
Булгурът да го накисна ли предварително?

# 622
  • Мнения: 9 988

Що не го минеш с пасатора?Иначе,нищо няма да ви стане.

така и направих Simple Smile

# 623
  • Мнения: 4 916
Въпрос:
Само на мен ли ми се струва, че ванилията не е както преди? Сложих две пакетчета, а няма никакъв аромат. Навремето от едно пакетче замирисваше на целия етаж  Confused

# 624
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Искам да сготвя булгур със
Булгурът да го накисна ли предварително?

булгурът се продава с различна едрина на зрънцата.
виж какво пише на опаковката - там трябва да е указано как се готви  Peace

аз обикновено задушавам леко зеленчуците и добавям булгура да поеме пусната от тях вода.
но може да го накиснеш и после да го добавиш Peace

# 625
  • Мнения: 22 867
Въпрос:
Само на мен ли ми се струва, че ванилията не е както преди? Сложих две пакетчета, а няма никакъв аромат. Навремето от едно пакетче замирисваше на целия етаж  Confused

Не ти се струва само на тебе, понякога се чудя какъв е белия прашец, който слагам в сладкиша, пък изобщо няма аромата на ванилия. Вземи си течната ванилия на д-р Йоткер.

# 626
  • Бургас
  • Мнения: 2 090
Един бърз въпрос: Как да опека ядки в микровълновата?

# 627
  • София-Младост
  • Мнения: 24 067
Домашно пуешко месо...което накратко означава, че е доста сухо...идеи и рецепти всякакви приемам!  Simple Smile
Може би със някакъв сос, или тип яхния...

# 628
  • Мнения: 1 798
Домашно пуешко месо...което накратко означава, че е доста сухо...идеи и рецепти всякакви приемам!  Simple Smile
Може би със някакъв сос, или тип яхния...
Става чудесно със зеле Simple Smile

# 629

Общи условия

Активация на акаунт