Отговори
# 600
благодаря Ивка, ♥♥рина

едните вече ги "оварих" сложих с капаците надолу, нови капачки, добре затворени и....стана за една друга тема, със срама  Embarassed
затворих с вряло ядене  и писах "До 25,09"   Joy

# 601
Дайте идеи за червени чушки.Направих печени за фризера и миш - маш, но останаха още .Какво още мога да направя.

# 602
Дайте идеи за червени чушки.Направих печени за фризера и миш - маш, но останаха още .Какво още мога да направя.
Пълнени с кайма и ориз,бюрек,и много видове салати.

# 603
  • област Софийска
http://www.receptite.com/recepta.php?cat=veg-chu
Тук има доста идеи. Но не разбрах за зимнина ли става въпрос или за нещо готвено с чушки? Защото ако става въпрос за зимнина може да сложиш туршия някаква или печени чушки с оцет и чесън в буркан.

# 604
Като заговорихме за чушки,искам да попитам за хубава марината за люти чушки.
Искам да си затворя в бурканчета,но без да ги варя.

# 605
  • област Софийска
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=327554.0
Видя ли тук?
И също:
В бурканчета от бебешки пюрета се слага 1 ч.л. захар и 1 ч.л. сол, 2 скилидки чесън и винен оцет, колкото да стигне до 2 см от дъното.
Чушлетата се забърсват с парцалче, пекат се на котлона и веднага, докато още са горещи, се слагат в бурканите.
Като се напълни едно бурканче, се долива оцет почти догоре и веднага се затваря. Обръща се с дъното нагоре.
Бурканите не се варят.

# 606
  bouquet

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 08:02 от delicate

# 607
И аз един бърз въпрос да поставя:
Купих днес (малката поиска) половин килограм боровинки черни.Тя ги опита,харесаха и уж ама плика си стои и се учдя какво да ги правя.За сладко са нищожно малко количество(но все пак 2 бурканчета може и да се получат Thinking),мъфини не ми се правят с тях.
Споделете някоя идейка,моля Praynig

# 608
Разгледах и линка който ми даде Hug
Разбрах Peace

# 609
Купих днес (малката поиска) половин килограм боровинки черни.Тя ги опита,харесаха и уж ама плика си стои и се учдя какво да ги правя.За сладко са нищожно малко количество(но все пак 2 бурканчета може и да се получат Thinking),мъфини не ми се правят с тях.

горещо препоръчвам Бисквитки с боровинки и кокос на Йоли

защо не ти се правят мъфини? Тези Мъфини с боровинки са невероятно вкусни и сочни  Peace

Ася, и все пак фастъчената паста се разтече  Laughing Laughing Е, остана малко вътре, но добре протекоха кифлите /добре че малко направих/ изобщо днес ми е ден за смешната тема,

# 610
  • Стара Загора
Подкрепям Пеп-чо за боровинковите мъфини. Невероятни са.  Peace
Стоева, вЕрно не ти е ден днес  Laughing, ама няма пък само аз да се излагам. (половин кило шоколад метнах снощи на боклука, мъж ми още не може да го преживее)

# 611
  • София

Разбъркай ги с кисело мляко цедено и малко захар и ги сложи в хладилника. После ги сервирай на малката вместо сладолед  Wink

# 612
Става въпрос за зимнина.

# 613
Стоева днес правих твойте мъфини с боровинки и шоколад ,но боровинките и шоколада бяха потънали на дъното ,имаш ли предтсва каква може да е причината ,иначе на вкус са убийствени , днес на обяд моите кокони се събудили и видели на масата мъфините ,по едно време какво да гледам цялата маса и под масата трохички а тяхните устички изцапани с мъфините, бяха ги изяли миличките ми

# 614
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, и все пак фастъчената паста се разтече  Laughing Laughing

следващия път разтопи леко фъстъчената маса в микровълновата и я сложи в тестото  Peace
ако не е сладка - аз я ползвам за сос, когато правя зеленчуци в уока  Peace

Общи условия

Активация на акаунт