Почитатели на Майкъл Джексън 8 - KEEP THE FAITH

• 25 136
  • 590
  •   1
Отговори
# 525
Аз доколкото разбрах нещо е,че само 3 дедективи са пречислени към случая и затова се бави.Намерили са много неща,хероин,лекарства и не са били разпитани все още ключови свидетели.Хора никога няма да се разбере или поне в близките няколко години

# 526
Не хероин, мислили са, че е хероин, но се оказало, че е стара марихуана.  Tired Ся медиите как ще гръмнат с това, че бил "drug addicted" ...  ooooh! Te само това чакаха.
Мен, ако питате, не Майкъл, а докторчето Мъри ми прилича на такъв, дето ползва марихуана. Сещате ли се оня запис, дето казваше на тези дето го подкрепят ( hahaha ), че всичко е наред и т.н. Вижте му очичките само  baby_neutral Crossing Arms Whistling А и с тоя карибския акцент  Whistling

# 527
Алберто Алварес (човека който се е обадил на Спешна помощ) не бил още разпитан .Боже..........  Shocked
За марихуаната , хероин  и дори крем за избелване  Angry пишеше рано сутринта  в TMZ .

# 528
Дано утре се смилят и не пишат  нищо.Искам утре като влизам тук или където и да е било да виждам балони,сърца и много любов.Утре трябва да бъде най хубавият ден, Hug

http://www.vbox7.com/play:86541a91

# 529
Дори да се е друсал до припадък,дори да се е избелвал това ще ви накара ли да спрете да го обичате?
Не ми пука какво пишат изобщо!!!
Аз обичам този човек!

# 530
liliyyy, взе ми думите от устата.  Peace

# 531
Ох, Лили, точно това ми трябваше да чуя.   bouquet  До сега висях в един форум дето какви ли не глупости не изписаха за него - някви 'химни в негова чест' (в кавички) Rolling Eyes измисляха и т.н. и т.н.  Sad и ми се скапа тотално настроението, не мога да разбера защо ме е яд на такива хора, направо ми идва да ги хвана и да ги хвърля от някъде. Преди дори не обръщах внимание на такива същества, много чувствителна съм станала  Tired

Мichael: I love you
Fans: We love you more
Michael: No, I love you more!
Fans: Noo, we love you more!
Michael: Okey, let's try this way - I love you most  Heart Eyes  Hug

# 532
Дори да се е друсал до припадък,дори да се е избелвал това ще ви накара ли да спрете да го обичате?
Не ми пука какво пишат изобщо!!!
Аз обичам този човек!
И аз така! Peace
страхотно... Heart Eyes

# 533
Мисля, че най-накрая и аз мога да се включа. Толкова време чета  и не знам има ли нещо което още не съм прочела. Много боли и само времето се надявам че може да помогне. Надявам се , че ще намирам силис в себе си и ще пиша , но повярвайте ми много ми е трудно.Само ще се присъединя към liliyy. Каквото и да изпише за него МАЙКЪЛ си е МАЙКЪЛ!НИЩО ДРУГО НЯМА ЗАНАЧЕНИЕ НИЩО !!!

# 534

Eй това ме накара да се смея с глас! Благодаря ти!

Ами така де.Те през целия му живот дрънкаха само глупости,та сега ли ще спрат.Да говорят.

"You can try to stop me, but it wont do a thing
no matter what you do, I'm still gonna be here
Through all your lies and silly games
I'm a still remain the same,I'm unbreakable"

# 535
Чета ви от първата тема.  bouquet
Обичам Майкъл.
Моля се за децата му... Praynig
......

# 536
Аз съм меко казано втрещена и възмутена  ooooh!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=391993

http://www.bliasak.bg/news/p3_3172_0.html

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 18:11 от Аbi

# 537
о, боже, да не са се объркали нещо  Mr. Green Роби на нокътя на малкия пръст на крака не може да му стъпи на Майкъл  Naughty Crossing Arms Flutter

# 538

Много го обичам и аз това   bouquet Hug

# 539
Момичета,току-що разбрах,че аз няма да мога да дойда на НДК-Къса ми се сърцето  Tired-така ми се искаше.....Ще чакам снимки после и да разказвате  Tired

Ох,това ме побърква .....

Общи условия

Активация на акаунт