Шалът като стил на обличане

• 147 782
  • 684
  •   1
Отговори
# 120
bz много си мила  Laughing, само да не почна да се потя утре, че ще има да те споменавам цял ден за прогнозата ти  Mr. Green

А аз нищо   nnnuu  --> не знам , не чух, и не видях ...  Whistling Mr. Green Crazy  

# 121
Още идеи к'о да правим с мнoгoто шалове  Mr. Green

ps: Beki -  newsm78 Whistling Wink -->т.е. носи ли шала  Sunglasses

# 122
Аз като открих този шал ,полагат ли ми се две парчета  eat

Брей че красоти сте показали през уикенда Laughing Hug
mEdIsSa123 ,открих подобен шал в събота в един магазин на "Мария Луиза" тук в Сф Hug.За себе си избрах вариант в сребърно Peace,имаше всякакви разновидности-цена 6 лв.Утре ще се Барна с него на оперативката Mr. Green,че да зарадвам колежките понеделнишки #Crazy hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 17:46 от zorii

# 123
Цитат
mEdIsSa123 ,открих подобен шал в събота в един магазин на "Мария Луиза" тук в Сф Hug.За себе си избрах вариант в сребърно Peace,имаше всякакви разновидности-цена 6 лв.Утре ще се Барна с него на оперативката Mr. Green,че да зарадвам колежките понеделнишки #Crazy hahaha hahaha
за шала на Жей Ло ли ми говориш ? Ако да - казвай къде  Praynig  Heart Eyes

# 124
Точно за него-Да smile3521.Ще ти пиша подробности на лични,да не спамим само темата.
На другите-sorry за оффа smile3525

# 125
bz   днес направих сефтето.  Mr. Green Беше ми много странно, но пък ми стоеше много хубаво  Blush Съчетах дънки с розов потник и розова кърпа. Някой ако е видял тази мома в Мола, това бях аз  bowuu
 zorii страхотен е шала  Crazy , ще събереш погледа утре не само на колежките  Grinning

# 126
bz,  даваш супер информация; ще е полезна при оформлението на първата страница на втората ни тема  Crazy.. От каде я намираш или си знаеш всичко това  Peace

# 127
bz   днес направих сефтето.  Mr. Green Беше ми много странно, но пък ми стоеше много хубаво  Blush Съчетах дънки с розов потник и розова кърпа. Някой ако е видял тази мома в Мола, това бях аз  bowuu
ох, и аз оня ден ми беше за първи път  Embarassed........ да си сложа шал де  Laughing Чувствах се хем странно, хем супер готино, че съм различна и забележима.Тръпката е супер и точно това усещаме ме подлуди още повече по шаловете.Нищо чудно слд време да си сложа шал дори и на главата  Laughing

# 128
Честито Беки  Crazy  Laughing Аз лятото си ходя, например бяла рокля, бели обувки и ярко син шал или си слагам от този тип, които са мнооого тънки и малки  Rolling Eyes

а това е един от любимите ми, но аз го определям на есенно-пролетен, имам такъв и на квадратчета  Rolling Eyes

снимките са специално за вас, чувствайте се поласкани  Mr. Green

# 129
Нищо чудно слд време да си сложа шал дори и на главата  Laughing

Това със шала на главата обикновено го практикувам лятото+огромни слънчеви очила Sunglasses Използвай оставащите слънчеви дни и се пробвай Hug

# 130
А какво става с бижутата когато решим да сложим шал? А? Имам предвид колиетата, разбира се.

# 131
Нищо чудно слд време да си сложа шал дори и на главата  Laughing

Това със шала на главата обикновено го практикувам лятото+огромни слънчеви очила Sunglasses Използвай оставащите слънчеви дни и се пробвай Hug
Аа не не  Stop .. ще събирам смелост за другото лято.Малък град сме и за това лято няма да се пусна така  Grinning
минзухар, аз лично колие или там каквото си слагам по врата .. когато съм със шал не слагам, защото не се вижда. Той шала ми е достатъчно бижу  Rolling Eyes

# 132
Да се запиша,за да не ви изгубя и за да ги прочета всички странички.Харесах си един невероятно красив шал-черен на цветя,много се надявам да си го купя,че обожавам цветята по дрехите.

# 133
Да се запиша,за да не ви изгубя и за да ги прочета всички странички.Харесах си един невероятно красив шал-черен на цветя,много се надявам да си го купя,че обожавам цветята по дрехите.
Добре дошла!  Hug
Гледам, че живееш в Испания, а там знам че модата с шалове е много актуална и навсякъде е пълно с такива.. не греша нали  Party

# 134
Веднага се записвам и аз в темата. Силно пристрастена към шаловете съм, не ги свалям нито лято, нито през зимата!!! Обожавам всичките си шалове, мога да им се любувам с часове. А, зимните задължително ги избирам с помпони, които са другата ми страст. Страшно ми харесаха моделите - рози, но 250 долара ми идват наистина в повече, дори и за шал. Представям си обаче колко красиво ще стои!!! Мммм, някой има ли идея как може да се направи нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт