Шалът като стил на обличане

• 148 409
  • 684
  •   1
Отговори
# 135
  • най-шареното място
Минзухар, ако е шал, носиш го като сако и няма значение колието.
Ако е копринена кърпа, има различни варианти за със и без колие.
Една дама може винаги да  е с шал без да е задължително. То е почти като шапката Simple Smile

# 136
Веднага се записвам и аз в темата. Силно пристрастена към шаловете съм, не ги свалям нито лято, нито през зимата!!! Обожавам всичките си шалове, мога да им се любувам с часове. А, зимните задължително ги избирам с помпони, които са другата ми страст. Страшно ми харесаха моделите - рози, но 250 долара ми идват наистина в повече, дори и за шал. Представям си обаче колко красиво ще стои!!! Мммм, някой има ли идея как може да се направи нещо такова?

Предполагам, че някоя кадърна плетачка ще го измисли и ще го направи!

# 137
А какво става с бижутата когато решим да сложим шал? А? Имам предвид колиетата, разбира се.
Аз днес също се замислих за бижутата  Rolling Eyes Но мисля, че е много по впечатляващо да съм с шалче на врата  Crazy
Петрина предполагам, че момичето с шалчето от аватара си ти  Grinning   bouquet
bz от къде ги намираш всички тези снимки..... давай още  Mr. Green

http://krasota.rozali.com/vitrini/p9226.html  - да не спамя темата все пак.

# 138
# 139
Привет мацки  Wink Hug

Днес се сдобих един много готин коралов(на бели петна) шал ...намачкан ..  Flutter

bz от къде ги намираш всички тези снимки..... давай още  Mr. Green

Ми аз говоря само за неща, за к/о знам нещо  Mr. Green; тъй че снимките к/о намирам са просто снимки на мои подобни шалове или на магазини от където си ги взимам Wink Peace . А за идеите как да се ползват , просто съм виждала в NY закачени в рамка на стената, както и игра на възглавници с шалове  Wink. (а и по едно стечение на обстоятелствата имам пряка връзка c u поглед върху модния бизнес Laughing)

======

А шала роза е наистина разкошен Crazy Flutter, но аз мисля, че е тъкан, а не плетен, и дори леко колoсан накрая за да държи такава форма ..

# 140
# 141
Аз обикновено не нося колиета, или синджири с шалове, НО ако нося, нося по много - 3...5...плюс шала  Whistling Crazy ..става много хубаво ...А когато с.м без нещо др.по врата нося големи обеци (разновидности на халки - kвадратни, асиметрични; или др. вид обемни обеци) плюс шал.  Wink Peace (ps; a имам и дългааа коса, но за сега няма проблем и шаловете не са се оплитали в някои от атрибутитe  Mr. Green)

http://www.lovebscott.com/wp-content/uploads/2007/10/sienna_miller100707.jpg

ps: Кремче Ванилия  - MH. xyбaBu uDeu  Wink Peace

# 142
Ей и мало пухени красоти = Fur scarves  Laughing (не е задължително пухъT, косъмT да е истински ...аз предпочитам изкуствените)

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 23:46 от bz

# 143
bz ,страшни шалове си издирила! Направо се влюбих в 5, 6 от тях-иска ми се да се загърна в тяхната комфортна мекота.   bouquet

# 144
Болна съм и на тази тема, освен на чанти, особено влюбена съм в тези на Александър Маккуин и Луи Вутон.

# 145
 bz една снимчица няма ли да ни пуснеш на новото коралово шалче, да му се полюбуваме и ние  Mr. Green
А за пухенките, малеееее  Crazy  Сега трябва и по един сайт за поръчка от магазините да прибавиш  Laughing
Едно отново глупаво въпросче. Вие къде си държите шалчетата?  Blush  Понеже в моя гардероб няма кой знае колко свободно място, мислех да си взема една голяма кутия и да си ги държа там. Само че ако тръгна да търся определено шалче, ще ги намачкам и ще стане бъркоч.

# 146

Едно отново глупаво въпросче. Вие къде си държите шалчетата?  Blush  Понеже в моя гардероб няма кой знае колко свободно място, мислех да си взема една голяма кутия и да си ги държа там. Само че ако тръгна да търся определено шалче, ще ги намачкам и ще стане бъркоч.

Ами връзвай по няколко на закачалка и ги висвай на щендера в гардероба. Така ще ги виждаш всичките.  Peace

# 147
bz, наистина много интересни идеи за шалове даваш!  Grinning

Кремче Ванилия, влюбих се в шала от първата снимка, десена е много красив, а начина на връзване също е нов за мен  Peace

Беки, веднага се сетих за една ракла - тип пиратска, за съкровища  Mr. Green. Аз засега имам едно чекмедже за шаловете, в което вече им става тясно Wink

Да се похваля - онзи ден си купих мечтания шоколадов шал - от индийските "Pashmina" - правоъгълен, с ресни по края  Heart Eyes. Това лято си прекарах в търсене на шоколадова циганска пола /безуспешно/ и шоколадов шал /тия дни ще го сложа/  Grinning.

За протокола - как комбинирам шалове/бижута. Когато нося едноцветен шал /да кажем новия шоколадов/, слагам големи обеци - халки /сребърни/, голям пръстен с тюркоаз. По принцип отдавам предпочитание на по-изчистената линия, малко елементи, но контрастно комбинирани.

# 148
 Бира с таратор това за закачалките изобщо не ми мина през умната главица  ooooh!
Но снощи съвсем старателно смъкнах доста от дрешките си от закачалките (понеже нямах свободни) и си наредих шалчетата. Сега смъкнатите дрехи стоят на един стол и ще почакат докато купя закачалки за тях   Mr. Green  Laughing
Приятен ден ви желая момичета   bouquet

# 149
  • На точното място
Аз днес 10 пъти връзвах и развръзвах новото шалче и накрая излязох без него  ooooh!
Сега ме е яд, защото много ми пасва с тоалета. Ама защо не можах да се възприема незнам. Сигурно ми трябват повече тренировки.

bz влюбих се в шалчетата от пухкавата еко кожа. Каквато съм зиморничева ще са ми супер за зимата!

Общи условия

Активация на акаунт