Шалът като стил на обличане

• 147 737
  • 684
  •   1
Отговори
# 285
ей тоз шал харесвам  Embarassed много ми е готин http://artishock.bg/item/126

# 286
Ох, абе много хубави тея шалове.. те са да си ги закачиш отпред, разпънати, а не увъртяни и намачкани да си ги завиваме около вратовете  Mr. Green
П.С. Искам розов шаллллл  #Cussing out

Аз имам  тамън три розави пък. И ти ли си блондинка?  Wink

да  Blush, ама аз искам точн определен-каре розово и бяло  Simple Smile

# 287
ей тоз шал харесвам  Embarassed много ми е готин http://artishock.bg/item/126

Това може много лесно да се оплете от подходяща прежда;не е никак трудно. Peace

Днес много си харесах един шал в сиво ;черно и бяло ; леко накъдрен ;но бях приключила с финансите покрай моята първокласничка  #Cussing out.Дано до утре да ме" чака"  Praynig
Ако го купя непременно ще ви се похваля.

# 288
bz, дрехите на H&М са доста по-качествени от тези на Charlotte Russ, Forever 21, Strawberry. Аз ги слагам в една категория с Old Navy.
Но темата е за шаловете.  Wink

Синият шал на Олд Нейви, който си пуснала, го видях на живо. Много зле изглеждат, едни измачкани и цвета им е доста по-убит, не така като на снимките. А аз се бях навила да си купя като ги гледах онлайн. Не е бърноут обаче ефекта по него. Обикновена щампа си е.
Зеленият го няма в сайта на Олд Нейви, в магазина - също не го видях. Много ми харесва.  Heart Eyes
Сега се сещам, че видях синьо-зелената кърпа. Много е хубава и материята, и цветовете. Точно тая разцветка обаче я нямат онлайн, а в магазина нямат намаление и цените са по-високи дори от не-намалените онлайн.

За мола - кола нямам. По-лесно ми е да те срещна в ситито. Кога идваш? Иначе - в Манхатън Мол бях, да. 34-та ми е най-близката шопинг ериа.

mEdIsSa123, дано скоро си купиш розово-бял на карета.  Grinning Аз си харесах един на разпродажба (кашмир, много тънък, с ръчна бродерия по краищата), но няма да си го купя  Confused - $280 за шал не давам.  Naughty

# 289
Вижте ме колко съм ранобудна Laughing.. това е защото ще ходя на пазар за шалчета Wink В неделя очаквайте отчет  Laughing Heart Eyes
Хайде до тогава   bouquet  bouquet

# 290
  • София
bz ,изчерпателна както винаги.Много ти благодаря  Hug.
Чакам детето да се събуди и аз тръгвам на обиколка по магазините.Дано
да има с какво да се  похваля Laughing

# 291
  • Габрово
Вижте ме колко съм ранобудна Laughing.. това е защото ще ходя на пазар за шалчета Wink В неделя очаквайте отчет  Laughing Heart Eyes
Хайде до тогава   bouquet  bouquet
То зарибявка - зарибявка, ама чак пък толкова  Laughing  Crazy Аз се прибрах по това време, но по други по-течни причини  Laughing 
Извинявам се за спама, но не се сдържах   bouquet

# 292
# 293
 МалиИиИии  placholina страхотен улов  Crazy  Мноооого ми харесва, честито да ти е  Mr. Green
Блазе ви, всички явно сте по магазините днес, а аз съм на работа  Tired
После да си покажете придобивките, кой какво е уловил днес  Laughing

# 294
Момичета, здравейте!

Според вас, какъв шал би отивал най-много на малка черна рокля? Поводът е сватба.
Нещо въображението ми куца напоследък.

# 295
  • Sofia
Сребърен шал...

# 296
Момичета, здравейте!

Според вас, какъв шал би отивал най-много на малка черна рокля? Поводът е сватба.
Нещо въображението ми куца напоследък.

Ако е дневна сватба,аз бих съчетала черната рокля с шал цвят шампанско или нещо в тази гама(да се облагороди малко черният цвят), а за вечерна бих го съчетала с червен или златист, обаче дискретно златисто.
Ако избереш по-семпъл шал, може да сложиш интересни, екстравагантни, чанта и обувки.
Официалните поводи са чудесен случай човек да разчупи клишето.
Освен ако няма да си на много изискана сватба ,със задължителен дрес код.
Лично за мен черни рокля,обувки и чанта, съчетани с бели перли са клише,освен ако перлите не са колкото юмрук. Laughing

# 297
Във връзка с питането за сватба се сетих - моя много близка приятелка на сватбата си носеше един мой прекрасен червен шал  Mr. Green. Беше много оригинална булка с червени акценти /обувките също червени, но те почти не се виждаха от дългата рокля/, към класическа бяла булчинска рокля. Ако намеря снимка ще пусна да се види нагледно.

Честита придобивка на placholina, а всички дето ни сърбят ръцете, дано скоро нови красоти да си показваме  Wink.

# 298
Благодаря ви.

Вечерна ще е сватбата. Няма задължителен дрес код, затова имам известна свобода на избора.

Аз съм откровена брюнетка и затова ми се искаше нещо свежо за акцент.  

Роклята ми изглежда горе-долу така, единствено деколтето й е квадратно:
http://z.about.com/d/petite/1/0/Y/B/-/-/lbd.jpg

# 299
placholina, на мен не ми се отваря шалът ти.  Confused

Силви_, аз съм за едноцветен шал, но със запомнящ се цвят - златисто, тъмно червено. Разбира се може да комбинираш цветово и с обувки/чанта.

Общи условия

Активация на акаунт