Шалът като стил на обличане

• 147 685
  • 684
  •   1
Отговори
# 405
Страхотна тема, обожавам шалове Simple Smile

# 406
Ай, какви връзвания намерих докато си ровех за шалове. Ето ги.  Grinning

# 407
  • Бургас
уникални са, благодаря за линка  Hug

# 408
Няма за какво Да ама не. Момичета, да знаете сайтове, от които можем да си поръчваме шалове?  Praynig

Аз знам този, но няма кой знае какво.

# 409
уникални са, благодаря за линка  Hug
ехааа.. супер са  Heart Eyes веднага сложих линка във фаворити и като имам повече време ще разглеждам подроно и ще павя опити  Laughing Sunglasses

# 410
  • Бургас

ехааа.. супер са  Heart Eyes веднага сложих линка във фаворити и като имам повече време ще разглеждам подроно и ще павя опити  Laughing Sunglasses
ще правиш 120 опита  Mr. Green разгледайте и другите линкове в дясно, има и за квадратна кърпа /платок/ и за паеро  Heart Eyes

# 411
Като стана дума за малките квадратни шалчета, много обичам да нося такива, но се сещам, че една девойка веднъж ми каза, че приличам на стюардеса с него  Mr. Green

На първите страници, някой спомена за един магазин за шалове на Солунска. Близо е до вкъщи и често го посещавам напоследък. Има страхотни шалове. Преди няколко седмици си купих официален шал за специален повод, а вчера купих на майка ми шал за рождения ден. Цените не са много ниски, но в сравнение с Мода бар са ОК, а разнообразието е голямо  Simple Smile

# 412
  • На земята, която е всъщност звезда.
Те са френски, затова не са много евтини. Обаче са много красиви! Има и чанти и шапки, нали?

# 413
Вече си вързах новия шал от днес. Сивичкия, с две лица е. С оранджавия бях днес, тип плитка.  Embarassed

Възелът на сивия шал го видях тук. И в руския сайт с възлите по-надолу го има.
Момичета, ако връзвате, слагайте снимки, за да се учим една друга. Фръц!  Hug

Ред Шу, ще отида и до Солунска, но кажи точно къде да гледам.  Благодаря за съвета. bouquet

А това е моята скромна галерия от летни шалове. Ще продължа с другите по натам.  Simple Smile

Аз нали съм си инат голям, намерих тези шалове. Не мога да преценя дали са скъпи, защото нямам маркетинг на нашето пазар, но .. Вие може да имате такова.   chef

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 09:46 от big pufana

# 414
Много красива е станала темата ..то шалове, то чудо ... #Crazy Crazy Flutter  Peace

Ето още малко info/идеи и от нашY сЕло  Mr. Green :

http://www.buzzle.com/articles/scarf-the-fashion-veil-of-today.html  - Историята на/3a шала

Te ca малки, НО вече знаят  Mr. Green Laughing

Нещо за лека нощ  Whistling .. меко, романтично, семпло, елегантно, интересно, женствено ....красота  Heart Eyes

# 415
  • На земята, която е всъщност звезда.
Като стана дума за малките квадратни шалчета, много обичам да нося такива, но се сещам, че една девойка веднъж ми каза, че приличам на стюардеса с него  Mr. Green

Днес бях с малко, квадратно, лилаво шалче, точно като стюардеса. Grinning Чувствах се много стилна и прекрасна... Embarassed

# 416
ETO "How to" 3a 'стюардеските' шалчета  Laughing

# 417
Чудничко!

# 418
  • Варна
Страхотна тема! Откога се каня да снимам и аз шаловете си, които са малко на брой, за съжаление.
Ето я моята доста скромна колекцийка. Синият ми е най-новият... но много светъл е излязал. По-скоро е малко по-тъмно тюркоазен. Thinking Него още не съм го носила, но иначе ми е любим. Crazy

# 419
Преди не съм носила шалове.Но напоследък много започнах да се заглеждам по най различни видове.Дори си купих едни.Много ми хареса щом го видях ...но и идея си нямам с какво да го нося Sad Май само така ще си стои в гардероба.
Ето го и него

Общи условия

Активация на акаунт