Нашите"специални" деца с ДЦП-5

• 85 334
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Ако мога да допълня ,че тремори и косопад са странични ефекти на депакина и ,когато се появят ,е нужна смяна на медикамента!
И при кой невролог се провеждаше лечението тук в БГ! Peace

wiki07 Тъй ,като чета ,ми се вижда нещо съвсем ни менкаш ,а!

# 121
Айде да видим някакви доказателства за тези еклектични #Crazy възможности за лечение, моля. Пръснали сме толкова болка, ужас и пари по подобни и какви ли не други неземни цярове, че един повече един по-малко, бълха ни ухапала...

# 122
И мен ме вълнува това лечение на wiki07 моето дете е на три години и половина също е с епилепсия пие три медикамента,дори лятото увеличихме топамакса защото направи 3-4 пристъпа,казва няколко думи и ходи когато се държи за мен.Някак ми звучи нереално разкажи ни повече покажи ни документи наистина да ти повярваме.

# 123
  • София
Аз се присъединявам към групата мами, които искат снимки и документи за наистина излекуваната Епилепсия и за положителния ефект върху двигателното и говорнот поведение на детенцето.
Ще повярвам като ги видя, само приказки вече не ми се слушат и не ми се иска да си губя времето, да си тровя нервите и да имам напразни надежди.
Поизморихме се, а и не се ловя на всяка въдица вече...  поочукани мами станахме.

Ще очаквам с нетърпение отговор от Wiki07

# 124
и да имам напразни надежди.
Поизморихме се
Точно така се чувствам. Hug
Ще си позволя пак да пусна линк към сайта им.
http://medicor-bg.com/.
С две думи в тази клиника се лекуват всички неврологични заболявания, моля докажете ни го и тръгваме всички дружно, наистина. Mr. Green
Ако получа и едно доказателство, ще се извиня на wiki07.

# 125
  • Варна
Защо ли си мисля че нищо няма да видим. Въпросната госпожа от деня на регистрирането си и публикуването на въпросния пост не е влизала във форума. А дали изобщо ще влезе или си е мислила просто да ни подхвърли малко трохички пък който клъвне клъвне. Защото все пак има родители които са все още объркани и се хващат за всяка сламка, както сме били и ние някога.

# 126
Вижте сега....Майката ми се обади.
Аз предлагам,вместо да мислим със лошо,да включим малко оптимизъм,кой знае,може пък и да е вярно Hug
Мен ако питате,знаете ме повечето от вас,обичам да рискувам ,но и мога да си го позволя,аз нямам какво да губя,защото състоянието на Вики не е страшно,няма и епилепсия,тъй че съм готова да опитам.Проблема ми е че нямам кинти Mr. Green
Ако някой богат човечец,четящ тук и имащ болно детенце,но има какво да губи за детето си,ако се окаже кьорфишек,та ако ми даде кинти,аз отивам и ще се върна с целия набор доказателствен материал,дори ще се срещна с всеки поотделно .

Сега сериозно...Наистина вярвам в биокорекцията,просто защото искам да вярвам и ако наистина намеря пари,отивам,пък ако ще и да се върна с подвита опашка,нали ще си е моята Peace

# 127
Добре а горе долу за каква сума става на въпрос заедно с пътни, разходи,прегледи? Thinking

# 128
   Здравейте, отново!
В България детето ми е лекувано в клиниката на доц.Божинова.При детето ми нямаше смяна на един препарат с друг а само добавяне на нов.Не твърдя че епилепсията е излекувана а само че след посещението ми в Израел пристъпите  изчезнаха.
  Все още мисля че е рано да и правя ново ЕЕГ тъй като лечението ни продължава.
Изпращам ви епикризите които искахте да видите.А снимки и видео ще видите по късно на сайта на Медикор, когато те са готови.
  Имах питане как съм се разбирала в Израел-на руски.Всичко останало до приемане в клиниката, заплащане, заминаване и пребиваване в Израел се урежда чрез Медикор.

# 129
Някой знае ли как да кача епикризите?
Мерси

# 130
# 131
wiki07 , благодаря за Епикризите, извинявам се за прибързаната си преценка, но би ли ми казала, защо Д-р Димова в епикризата е написала , че гърчовете са спрели след въвеждане на Кепра?
Знаеш предполагам, че ЕЕГ е безвредно изследване и с нищо не би попречило на лечението в момента.
Като изключим моя песимизъм, много се радвам, че детето е добре, наистина.

# 132
  • Варна
Да попитам по какъв начин научихте децата да сядат на гърне и на каква възраст?Да го придържам ли трябва ,или да изчакам още?

# 133
  • варна
 Валито, аз още не съм се заела със задачата "гърне". Някои хора смятат ,че трябва от пхо-рано да се свиква, други казват към 2 год възраст. А при нашите деца това е съвсем индивидуално.
 Големият ми син на около 2 год махнах памперса много лесно. Смятам и с Боян да почакам още. Той засега ми съобщава когато свърши голямата си работа .Но за пишането мисля ,че е рано все още.
 Не мисля ,че има смисъл да го придържаш там, ако не може сам да стои.

# 134
  • Варна
Добре ,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт