ЮЛСКИ бебета - Тема N5

• 12 902
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за отговорите на включилите се дотук  Hug
Радвам се, че не съм единствената неползваща коритце Simple Smile Аз обаче не ползвам мивката, а чучурката под душа... малко ми е тежка вече и се събличам заедно с нея, за да си я подпирам .. и въпреки всичко снощи щях да я изпусна и затова се замислих за коритцето!
За къпането на цялото тяло... аз понеже почти след всяко акане й моя гъзенцето в леген и рядко ползвам мокра кърпа та и да изпусна някоя вечер цяло къпане не мисля, че ще е проблем вече  Rolling Eyes

Джилиан, айде няма да ти се смея много за колата... че аз не съм по-малка забравана Wink
В легълцето се измества само като е гладна и реве докато майка й се натъкми да оправи всичко за кърмене Simple Smile Още държа някои неща в другия край на креватчето (3 залъгалки, които така и не допуска до устата си, четката за коса и лигавник) Не мисля да ги махам още.

А да ви питам и още нещо! Целувате ли бебетата си по лицата?! Щото аз си позволявам доста често и бузките, и устичката, и, и, всичко всичко, а пък майка ми и баба ми все ми мрънкат да не я целувам по лицето. Нищо не й се е случвало досега от моите целувки  Heart Eyes

# 16
ооо аз моя си го целувам и по бузките  и по гушката и насякъде и също не е проблем

# 17
И аз моя си го целувам навсякъде, даже и по бузките. Абе казват, че пренасяме микроби, но доки каза че не е нужна чак толкова стерилна среда по принцип.

Другото интересно е, че ако искате да гледате котка било хубаво да съжителстват отсега, че си изграждали антитела за алергиите към котки, на 1 година примерно било вече късно... Аз не обичам котки, но ви го казвам като информация.

Къпим се НАД ваничката, че сме още малки за поставката и се хлъзгаме надолу. Иначе го мия на мивката, но вече много шава и ме е страх да не го изпусна  ooooh!

# 18
аз лицето го мажа с сребърна вода,защото има пъпчици,много ситни и нямам търпение за консултацията да кажат от какво са,в мивката я мием само като е наакана,иначе я къпем във ваничката,защото много и се кефи,къпем я само вечер мием и косата също всяка вечер.Целувам я само по челото и ушичките Hug
аз да питам има ли такива чиито бебоци спинкат при мама и татко вечер,че нашта Дея неиска в кошарката Cry

# 19
нашия редовно спи при нас не че не си спи и в кошарката ама понякога остава и при нас като мрънка много при нас заспива по лесно

# 20
  • Кърджали
Буболече, нашата си я целуваме навсякъде. То май - вече по лицето... Особено таткото като я вземе и имам чувството че ще я изяде от целувки.
За  спането - ами досега нито един път не сме я взимали да спи на спалнята. То както и аз и мъжо се въртим и спалнята ни идва направо малка... А таткото още първия път като я видя такава мъничка, заяви че тя ще спи в нейното си легло... Страх го е да не я смачка  Laughing И през деня като заспи примерно на дивана в хола си я местя в кошарата. Спи си спокойно там, засега не е показвала признаци, че не и харесва.

# 21
  • Варна
запис.
не мажа лицето
къпя го в коритото, иначе дупето на мивката като сме вкъщи
зимата ще го къпя като сега - тялото всеки ден, през ден целия, със шампоан. понякога се случва да го поливам сутрин и да го къпя вечер,понеже още се дави като суче и след кърмене лепне целия ooooh!

# 22
Да се запиша и аз, че не съм писала отдавна.
Къпем го в коритото. В началото пробвах над мивката, но още тогава беше много шавлив и се отказах, защото ме е страх да не го изпусна.
Лицето не го мажа с нищо. Целувам го по бузките,по челото, по гушката. Нека да си изграждат имунитет. По никаквъв начин не мога да му осигуря стерилна среда. Даже хранейки Пламена, докато го кърмя , съм се чудела дали някой ден няма да му попадне нещо от нейната храна в устата и да го захраня по-рано от предвиденото.
За спането - спи си в неговата кошара, но тя е залепена за нашето легло.

# 23
  • София
Здравейте и от нас!Мойте бръмбароци от 2ч. реват без да спрат,ръце не ми останаха.Току-що натръшках всичката челяд по креватите,да видим дали ще успея да се изцедя.
Jillian,въобще не ми е смешно.Да кажа аз какви ги свърших-изцедих се,нахраних,облякох и 3те деца,натоварих ги  колата и айде на среща.Да,ама аз си мислех,че баба Яга е настоящата Коколандия,което очевидно не е така,щото там нямаше никой.Поне малкия си поигра,а майка му навръщане спря в 9+ и купи по един бебешки парцал за успокоение.Да бях се сетила да взема на някой телефона ku-ku
Buboleche Meche,къпем в коритото откакто сме се прибрали от болницата всеки ден и така ще продължим.Лицата мажа с Мустела.Целувам ги нон стоп навсякъде Heart Eyes

# 24
Здравейте, момичета!  Hug
Ама сте поизписали докато ме нямаше. Ние се прибрахме снощи, изкарахме си мнг добре. Бебока се държа на ниво, но му дръпна снощи един рев. Хем му се спеше, хем му беше жега и така се беше изнервил, че няма заспиване. Разбраха от блока, че има бебе  Laughing И днес ми нервничи нещо - ама то едната седмица под асмата си казва думата.
Да споделя за Пентаксима - нашата док каза, че може да е малко неспокоен. Биха я около 15 часа и в 19 като се започна един рев, стана червен, напъваше се много, много неспокоен. Докато ми светне, че е от ваксината се препотих 100 пъти. Накрая го изведох на хладно и се успокои. За пръв път го чух да реве.
BubolecheMeche -
1. След баня го мажа с млякото, но не винаги - ползвам Клоран. Иначе всеки ден като се събуди му мия очичките и лицето с тампон напоен в сребърна вода.
2. Мивката не ползвам, но когато е мнг гладен по бързата процедура над легена и мъжа ми ми полива. Обаче нашето Косе се разбужда след баня и затова започнах да го къпя на предпоследното хранене. И аз го мия винаги като се наака и ми се е случвало да пропусна един два пъти къпане.
3. Не мисля да спирам с ежедневното къпане, поне докато са жегите, после ще видим.
Целувам го непрекъснато.
Jillian - еми посмях се, ама то взехме да откачаме. Аз преди две седмици бях сама и реших, че ще излеза. На първия етаж има 7 стъпала, които смятах че ще преодолея без проблем. И така накипрена като стигнах до асансьора /живеем на 4 етаж/ се усетих, че няма ток.
Иначе мъника се върти в леглото, особено, ако му сложа възглавница, задължително се е извъртял, за да "слезе" от нея.

Връщам се да чета, че много съм изпуснала. Да видим дали ще успея.

# 25
Да Емили благодаря за поправката - имах предвид изворната на Девин.  Peace

Маймунче, какво имаш предвид под сбръчкан корем  Laughing - на моя му няма нищо но вече нервите ми се сбръчкват  Laughing .Да доста е малка разликата и не е много лесно но е приятно.Не израдам в депресии но малко психически се измарям.И все пак всичко си заслужава и ако трябваше да раждам трето вече да бях забременяла и с него  Laughing

Джилиян, разбирам те с мъжа домошар- и моя е такъв но аз съм точно обратното.И някой трябва да се нагоди по другия - в случая той се нагажда към мен и всяка вечер сме навн почти.И май май почна за три години да свиква с това.То ако сега си седим в къщи на дърти години ли да хайманосваме. Laughing

Сега отивам да си епилирам десния крак,че вчера успях само левия  Mr. Green - Петя като ме видя искаше и тя и трябваше да се приключва с мероприятието.

За анкетата - лицето откакто спрях да го мажа с каквото и да е се оправи. Катя я къпи баща й и още е в мивката.Всеки ден я къпем но не всеки ден с шампоанче - просто с водичка - все пак е лято.

# 26
Само влизам набързо да ви гушна..  Hug Надявам се, че всички сте добре и все по-добре и мами и бебоци!
Ние сме все още на Балкана и ни е екстра, не знам още кога ще слезем.. Всичко е наред, Влади е вече на 2 месеца, все повече се смее, гука.. и е страхотно, все така кротичък и гушкав е, все още нямаме колики.. С ЕБХ-то ни е малко по-трудно, защото тук е по-студено, но не се отказвам. И още веднъж да кажа колко съм доволна от слинга, освен мен и Георги, бабите също се научиха и го слагат понякога. Дано и останалите, които имат също го използват вече безпроблемно! Hug
Любопитно ми е да ви изчета, но кой знае кога ще е.. Sad Липсвате ми много!  Hug

# 27
Аз днес съм биберон Shocked Заспива за 10 мин после иска цицка. Суче 5 мин и пак заспива на цицката. И така цял ден  Shocked

# 28
Може ли да помоля за паролата за албумчето . Ние днес ставаме на 1 месец . Има доста пъпчици по лицето и я мажа само с лайка /така каза педиатърката /, но не минават. Явно я прегрявам. Днес ще изляза в Пловдив да търся сребърна лъжичка .

# 29
Привети и от мен!
Старая се  да ви чета , ама все по рядко пиша.Все забравям на кой какво щях да кажа...кошмар направо. ooooh!
Ама не съм само аз така разсеяна, та се успокоявам.
Не знам за водата на Девин - не ползвам и не  мога да съм ви полезна... Confused
Мъжа ми нито ще го хваля , нито ще се оплаквам.Имаме си и добрите и лоши моменти заедно.Да ми е жив и здрав,пък другото  не е чак толкова важно Simple Smile
Днес ходихме на църква ,нали Влади е на 40дни Simple SmileДоста време чакахме свещеника , та бебчо се събуди и малко си поплака накрая , но нищо .
Погача няма да правим,защото нямам място у дома за гости ...доста ни е кукленска къщичката ,но ще си омесим пита и ще хапнем довечера за здравето на Влади със сестра му и татко му.
За анкетата: не му мажа лицето със специално кремче  ,къпя го във ваната, сега в жегите косата всеки ден с Мустела , а телцето през ден .Кака му помага винаги с удоволствие Simple Smile
Момичета ,пишете как е минало на срещата и дайте да ви видим Simple Smile
Колики си има детето, ама не всеки ден поне .Не знам дали нещо определено помага или с времето се израстват , но поне с Биогайата няма да му навредя  Simple Smile
За целувките : целувам го по лицето ,краката , ръцете , сестра му го мачка и целува навсякъде не мога да го опазя.
Сандра , няма нищо странно в сученето на всеки час -нали знаеш че освен з а хранене бебето ползва гърдата и за успокоение , така че не си мисли глупости , а се наслаждавай на тези мигове ...много бързо си отиват  Simple Smile
Целувки и усмихнат след обед!

Общи условия

Активация на акаунт