ЮЛСКИ бебета - Тема N5

• 12 892
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Джиджи - много е сладка Стела пу-пу особено с очилата Mr. Green
Миласара -ех, че гадно и ти като мен май се успокояваш като купуваш парцалки Mr. Green
Боболече по въпросите ти - мажа със специална козметика за бебче, козметиката я няма в БГ.Като е наакан го мием под мивката, а вечер най често под душа с мен или баща си като е тук.Като имаме време и във ваничката.Много е удобно под душа малкият се размазва Peace.
Всяка вечер ще го къпя както каката както и аз самата си вземам душ.По някого и по 2-3пъти на ден се къпим, а какво остава въобще... ooooh!
Момичета -много сте сладки на снимките Hug
Добре дошли на новите мамчета и техните съкровища   bouquet

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 19:31 от дейзи$

# 46
Миласара аз всъщност не знам дали на мястото на Коколандия е имало баба Яга, знам само една и тя е в парка между БСФС и Националния стадион Peace Там май също се води Борисова градина ooooh! Поне баткото се е наиграл в Коколандия Wink
Дейзи онзи ден и аз се сдобих с билет за концерта от 135лв., ако знаех можеше да отидем заедно! Май всички се успояваме с купуване на парцалки Crazy

# 47
Lennyh,много весело да си изкарате на моренцето.Честита месечинка на Влади,все така да го харесват мацките Wink
Djidjito,а коя е правилната баба Яга?

Миласара - благодаря ти  Hug Hug Hug
И аз да питам коя е правилната Баба Яга, защото и аз щях да посетя тази която е привлякла и Миласара, ама това ще да ни е от набора Сарииии, Сариииии по наше време нямаше друга баба Яга  Wink Wink Wink  hahaha bowuu

Джиджи
- снимките на Стела с очилата са феноменални и аз имам такива хитове с очила на някой от батковците  Mr. Green Laughing
А фитнеса, някъде из квартала ли е?

# 48
Здравейте дами!
Гледам, че съм изпуснала среща. Дано следващия път прочета по-навреме, та да се включа и аз.
Относно мазането - не мажа лицето с нищо, но сега като ви чеат се замислям...и за тази сребърна вода нищо не знам - трябва да проуча.
А за целуване - целувам я много и навсякъде - как да не я целувам по бузите - няма начин просто.
Дупето мия на чешмата, а вечер къпем във ваничка. Кой спомена, че мие дупето в леген? По - лесно ли е, как става- замислям се, че след месец-два вече много ще ми натежи и ще ми е трудно да я държа с една ръка над чешмата, а тя да мърда...
А как къпете под душа-директно под големия душ ли? Доволни са така бебетата, така ли?

# 49
Майчета, здравейте!
Малко съм притеснена - от два дни малката ака нередовно, примерно последно е акала сутринта в 10, а сега е 17 и 30  Sad, знаете ли защо става така...много ли е сериозен проблема newsm78

# 50
Лени Благодаря за Стелла Hug   За съжаление този фитнес не е в квартала - страхотен е!! Има и басейни и шезлонги и разнообразни сауни. То е всъщност СПА и Фитнес - на околовръстен път огромно съобръжение, няма как, ако си минавала да не си го видяла. В събота ходихме с мъжа ми, със Стелла и двамата племенника - единия на 2,5г. другия на 8г. Събрахме им очите, както миласара с баткото,близнаците и тризнаците Laughing Иначе в квартала ходя в бизнес парка на фитнес. Близо до вашия блок в Младост2 има също фитнес, който не е лош, но е под земята и затова не ходя там, но ако не те притеснява това, там също  добро място и не ти трябва кола Peace Ако си по по-натоварените аеробни занимания, може като се завърна към часовете по тае-бо и степаеробика да идваш при мен Mr. Green в ДЕМА СПОРТ в Младост 1А  Peace 

Инкс може и под големия и под малкия душ Peace На Стелла всякак й харесва, щом е свързано с вода Wink

# 51
Мили мамчта днес санахме на 2 месеца.Ето и виртуаната ми почерпка  Честит празник и на Амислав на daesy_des и Мария на царевичка ,нека много ви радват малките душички

# 52
Джилиан, умрях да се хиля Joy. Ще те чакаме следващият път тогава.
Емили, на една лекция на 9 месеца правиха промоция на изворната вода, а и в брошурата им пише да не се преварява, а направо да се дава така на бебетата. Педиатърката незнам защо така се изказа и мен ме изненада. За останалата част абсолютно те разбирам. Само свекървата ни взе доста неща жената.
eyani  , мацката, с която бях в стая в болницата се мъчеше по същия начин със същата помпа.
Еее, Миласара, ние те чакахме да дойдеш, даже до доста късно стояхме чак до 15ч. Баба Яга е в бившата зоологическа градинка. Аз мислех да ти дам телефона си на лични, но забравих Blush.
Сиси, блазе ти за Балкана и на мен много ми се ходи на въздух или където и да било, вече ще изкукуригам, не съм пътувала от маса време вече.
Сандра, нашата ламя, цял ден е така, яде, будува, дремне и пак яде, будува...
Мама Мише, няма страшно и ти не ходиш по час нали Wink. Нашата педиатърка казва, че кърмено дете може и през ден може и по 100 пъти на ден, нямало нищо страшно.
За протокола лицето не мажа с нищо, къпем се във ваната, а през деня подмивам дупето на чешмата. Целуваме си я непрекъснато, не можем да се спрем.

# 53
Лилчо, честити ви два месеца, а сега отивам да хапна нещо, след тази торта. Явно трябва да внимаваме, макар че вече не сме бременни Joy.

# 54
  • София
Миласара - благодаря ти  Hug Hug Hug
И аз да питам коя е правилната Баба Яга, защото и аз щях да посетя тази която е привлякла и Миласара, ама това ще да ни е от набора Сарииии, Сариииии по наше време нямаше друга баба Яга   Wink Wink Wink  hahaha bowuu
Lennyh,Lennyh,с тия спомени от миналия век smile3503
Julsko bebe,следващия път ще се сетя да ти поискам тел. сама

# 55
Lennyh,Lennyh,с тия спомени от миналия век smile3503

milasara Шшшшттттт тихооооооо  smile3505 smile3505 smile3505 не ни издавай  Crazy Flutter Crazy

Джиджи само да се пренесем и ще показваш кое къде е. За жалост имам малко маса да свалям и засега ще трябва да заложа на кардиото, силови няма да включвам. А и докато не спра да кърмя не си представям как мога да ходя на ТаеБо. Иначе преди ходих на ХМС във фитнеса. засега се застопорих на едни килограми и нещо не помръдвам надявам се на морето да сваля още малко и тогава вече сериозно да включа фитнеса.

# 56
  • София
Да се запиша в темата, и да отговоря на въпросчетата , които коментирате.
1.лицето мажа със Себамед  крем за лице, защото ни излязоха пъпки, които били бебешко акне.Не че кремът ще помогне да изчезнат, по-скоро малко да се омекоти кожичката.
2.Къпем се в корито, мивката ни е неудобна, малка, плитка....
3.Къпем се всеки ден с вода - тялото и косата, а на няколко дни със сапун и лосион.Така правели в Германия и решихме и ние така, там веднъж в седмицата се миели бебетата със сапун.Мисля да си я къпем всеки ден докато стане на годинка, а после през ден , като каката, освен лятото - всеки ден.

Ама бях една подробна, дали някой ме чете  Rolling Eyes

# 57
  • USA
С нищо не и мажа лицето, дупето мием на чешмата, тя ака на 4-6 дни, но по много и няма начин с кърпички, купя я като аз съм седнала във ваната под долния чучур, иска ми се под душа , но ми се струва силна струята.Засега не я купя всеки ден по препоръка на педиатърката, но като стане на годинка всеки ден. Peace

Целувам я навсякъде, не мога да се сдържа.Даже, татко и един път от радост я ухапа по раменцето и милата се разплака. Joy

Мама Мише,както писах моята ака един път в седмицата,което е нормално,стига да не и е подут корема или да е запек.

Ох,кошмар е с това стряскане от най-малкия шум,иначе спи на постпянен като филм или музика, но само да отворя врата или седна на стол и веднага се събужда.Не стига че спи по 20 мин.ами и това.  Sick

# 58
Запис само, че в момента нищо не може да роди главата ми от напрежение и умора  Tired

# 59
ох и нашето спи на музика и телевизор,но скръцне ли стола на компа или вратата и се окорва и както е писала maimun77 "нестига че спи по 20минути" ooooh!
нашето ако по 1 път на ден,някой път по 3,но само някой път  #Crazy
djidjito снимката ви с очилата е трепач  Wink
гледам че доста от вас ги къпете под душа,вообще не се бях сетила че така може Shocked

Общи условия

Активация на акаунт