ЮЛСКИ бебета - Тема N5

• 12 896
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
еми не родих го нормално, тука не са мн за секцио освен ако не е по спе6ност.

ох милия тои има колики Sad

искам да ви попитам с какви кремове ги мажете, и с какво ги къпите?

а каде си ка4вате снимки, и аз да ка4а, между другото се казва доминик

# 61
  • Canada
Здравейте и от мен! Малко късно включване, но целия ден сме на ръце с малчо - много ревове, много нещо... Вече си мисля че не е от колики, ами бог знае от какво... ooooh!
Сиси, радвам се че се включи че се чудех къде изчезна...
Вирджинити, страхотни сте на снимките. Ти изглеждаш много спокойна и щастлива... Hug
По въпроса с целуването - и ние го целуваме по личицето. Май най-вече там... Наистина как да устоиш... Blush
По повод концерта на Мадона: и аз да кажа, че вчера ми казаха че имаме свободни няколко билета от 165 лева. Ако някой проявава интерес, да пише на ЛС.. Peace
По-късноще се пробвам пак да се включа. Сега ще се лакирам да съм готова за утрешния РД на Кари!!! Ставаме на 3 годинки... Crazy Crazy

# 62
Лени, Миласара, държа да отбележа, че и аз си знам баба Яга там, просто живея наблизо до заведението баба Яга и затова  си го знам и него Simple Smile. Надявам се скоро да се съберем и да успеете да дойдете.Та предлагам скоро пак да си направим сбирка, може и другаде ако искате.
Джиджи, сега видях снимките много е сладка Laughing.
Нашата бузана заспа чак в 18 часа, цял ден ме поизмъчи, до сега сготвих, врътнах един гювеч и едни пълнени чушки тъкмо седнах и сега се събуди да яде гладницата.
За козметика ползвам на Себамед продуктите, само дупето мажем с Бочко.

# 63
  • София
За нова среща,но по-в центъра и аз съм навита.Около НДК?

# 64
Момичета кажете ми добри ортопеди тогава в Пловдив или Стара Загора

# 65
  • Кърджали
Това дете заспа чак сега  Shocked ooooh! Правя такива физиономии защото не е спала от сутринта, ако не броим дремванията по 10 - 15 минути през деня. Пък какъв рев му удари... Съсипа ме и физически и психически. Ако и утре ще етака, аз няма да участвам в тази игра  Naughty  Laughing
И след като цял ден се чудих аджеба дали малката не остава гладна, защото инак не можех да си обясня рева и и непрекъснатото и търсене на цица, взех една кутия адаптирано мляко вечерта и и направих една доза. Не хапна и грам от шишето, след това го сложих на гърата - сучеше там нещо, и аз не знам какво... И заспа./ Ей за това не смея да се похваля, че очаквам всеки момент да чуя рева и, забравих какво е да спи/
Та сега съм съвсем в чуденка относно храненето на малката. За да не иска бутилката, явно не е гладна... Но пък това и висене на цица... Аз не съм залъгалка я.
А при това дете залъгалките не са на почит и уважение, та няма как да я залъжа.
Започна да си показва магариите малката. Който се порадвал на кроткостта и се порадвал.. За останалите - да чакат друго бебе  Joy

# 66
Здравейте,момичета!Да драсна и аз някой ред докато бебчо дремва.moeto dete prekrasno,аз използвам козметиката на Бюбхен,много съм доволна,защото за сега нямаме никакви проблеми(да чукам на дърво де)=Поздравявам те за раждането,как успя такъв юнак Shocked Пловдивски мами,да вземем и ние да си организираме една среща,а? Wink                                     

# 67
  • Видин
Здравейте!
Мерси за новата тема! Сутринта такава гръмотевица удари тук, че събуди малкия  Close Направо побеснях.После 2 часа приспиване, накрая заспа на леглото при нас и не посмях да го преместя.Съответно и нета спря.Преди малко дойде Tired Затова нямаше как да пусна нова тема  ooooh!
Не успях да прочета всичко, вие сте се уляли  Shocked
По въпросите - с нищо не мажа лицето, само с кърма  Laughing и то обилно при всяко хранене! Понякога и в носа ни влиза  Joy Embarassed
Къпем се всеки ден във ваничката, много рядко пропускаме да сложим шампоанче.Ползваме козметиката на Хип и много ми харесва  Peace
Сандра, и аз си мислех че моя синковец е кротък ама ела да го видиш сега  Crazy 4 дни подред през деня му се събира не повече от 1 час сън, като през цялото време мрънка и реве.Направо ми иде да се гръмна.Няма колики, постоянно търси да суче, залъгалката не я иска, спи му се ама пустия корем не го оставя намира.Все ака и пръцка ooooh! ужасТ
Целувки и прегръдки на всички, сега се залавям да ви изчета ако малкия ме остави Blush Crazy

# 68
Привет и от мен!
Джилиан и Миласара, след днешните случки с вас се успокоих, че не съм само аз разсеяна и отвеяна!  Blush Явно болестта е всеобща.  Tired
Сиси, и нас ни липсват твоите постове в темата! Благородно завиждам за Балкана. Много ми се иска пак да отида и аз на вилата. Да презаредя малко батериите и да избягам поне за седмица от мръсната и прашна София.
За анкетата:
Заради пъпките по лицето започнах да мажа сутрин и вечер със Стелатопиа на Мустела. Като ми свърши кремчето мисля да продължа с А-Дерма.
Всяка вечер я къпем в коритото. Много обича водата и й е голям кеф.  Laughing Ползвам съвсем малко гел за тяло, а косата мием 2 пъти седмично. Не мисля да разреждам къпанията през зимата. Защо да я лишавам от това удоволствие, пък и това е част от ритуала преди сън. Да си знае детето че след чипи-чипи, следва нани-нани.  Peace

Мама Веселче, добре дошла! Да ти е жив и здрав Янко и честита му първа месечинка!  Heart Eyes
Лилчо, честити два месеца на порасналата Александра! bouquet
Честити месечинки и на Амислав и Мария, Влади и Лилия!   Hug

# 69
Djijito, аз писах за ушичките, че дока ни каза да не се притесняваме и когато мия бебата в коритцето, понякога я оставям да се отпусне по гръб и ушичките й се потапят изцяло във водата. Но е важно да не влиза със сила водата в ушето Peace Къпането под душа изисква повишено внимание.

Аманита,и нашия крем за лице много кърма съдържа, става и за гушка Mr. Green

Видяхме морето вече и на живо, не само през корема на мама. Днес обаче голям вятър беше, отвяха ни се мозъците, не беше много приятно, макар че подремнахме прилично. Не иска шушката да си стои в столчето за кола. Затова я опънах на хавлията, и всички рахатясахме. Това ми се струва има нещо общо с бебетата, които не обичали да спят на тясно, хм. Thinking

# 70
  • При децата ми
Здравеѝте и от нас! Hug Нямам никакво време да ви чета и изпуснах мноооого Sad, но когато имам възможност ще чета. Много нещо сте изписали! Rolling Eyes

Аз да ви се оплача-при нас коликите започнаха с пълна сила, а е изцяло на кърма. #2gunfire Sad SadВече почти не спи през деня. Вчера и днес например само е мрънкала и ревала и наѝ-гадното е, че дори и да е гушната пак плаче или мрънка. Така беше и при Марти, дано само при нея не са до годинката, както при батко ѝ! Praynig На всичкото отгоре така се е изринала милата по личицето, едни малки червени пъпчици с бял връх.  Sad Може би е от топлото... Thinking Аз по лицето я мажа с преварения зехтин, коѝто ползвам и за телцето.
Ние утре ставаме на един месец и след консултацията ще се отчета. Дано да имам време де!

Сега отивам да лягам, че адски ми се доспа. Tired

Лека и спокоѝна нощ на мамите и малките бебоци! Heart Eyes

# 71
  • София
Julsko bebe,нямам претенции къде да е срещата.Естествено,би ми било по-удобно да е някъде,където малкия батко да може да си играе.Подозирам,че и на Lennyh ще й е по-удобно,ако е с батковците.Иначе локацията е без значение-така или иначе ще дойда с кола newsm01
Миме-то,забравих да кажа,че по принцип мога да мина по "Стамболийски",но ,за съжаление,няма как да се съберем в колата-отзад имам 3 пълни детски столчета.Има място отпред,но трябва да взема или теб,или София Laughing
Аманита,ти пък може ли да се ядосваш на природата Wink
Lilcho,честит 2ри месец.
По този повод-момичета,забелязвате ли с каква скорост минава времето?Направо ме хваща страх,че и тези двамата скоро няма да са бебета и ще ми се доражда пак Joy Joy

# 72
По този повод-момичета,забелязвате ли с каква скорост минава времето?Направо ме хваща страх,че и тези двамата скоро няма да са бебета и ще ми се доражда пак Joy Joy

И аз се замислих наскоро как лети времето. Особено сега както съм с двамата вкъщи така ми е уплътнен графика за деня, че изобщо не ми остава време да скучая. Докато се усетя и седмицата минала.  Grinning

# 73
Честит рожден ден на Кари! Да е жива и здрава, да расте щастлива, послушна, усмихната и да има голям късмет!

# 74
Само се записвам,че пак много сте изписали  Laughing
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт