ох милия тои има колики

искам да ви попитам с какви кремове ги мажете, и с какво ги къпите?
а каде си ка4вате снимки, и аз да ка4а, между другото се казва доминик

. Надявам се скоро да се съберем и да успеете да дойдете.Та предлагам скоро пак да си направим сбирка, може и другаде ако искате.
Правя такива физиономии защото не е спала от сутринта, ако не броим дремванията по 10 - 15 минути през деня. Пък какъв рев му удари... Съсипа ме и физически и психически. Ако и утре ще етака, аз няма да участвам в тази игра
Направо побеснях.После 2 часа приспиване, накрая заспа на леглото при нас и не посмях да го преместя.Съответно и нета спря.Преди малко дойде
Затова нямаше как да пусна нова тема 

4 дни подред през деня му се събира не повече от 1 час сън, като през цялото време мрънка и реве.Направо ми иде да се гръмна.Няма колики, постоянно търси да суче, залъгалката не я иска, спи му се ама пустия корем не го оставя намира.Все ака и пръцка
ужасТ
Явно болестта е всеобща. 

Къпането под душа изисква повишено внимание.
Нямам никакво време да ви чета и изпуснах мноооого
, но когато имам възможност ще чета. Много нещо сте изписали!
Вече почти не спи през деня. Вчера и днес например само е мрънкала и ревала и наѝ-гадното е, че дори и да е гушната пак плаче или мрънка. Така беше и при Марти, дано само при нея не са до годинката, както при батко ѝ!
На всичкото отгоре така се е изринала милата по личицето, едни малки червени пъпчици с бял връх.
Може би е от топлото...
Аз по лицето я мажа с преварения зехтин, коѝто ползвам и за телцето.