ЮЛСКИ бебета - Тема N5

• 13 098
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Hug

Миласара просто си представих колата ти като маршрутка за деца Joy Joy (три столчета на задната седалка Mr. Green)
Медула определено ще си повиша вниманието относно водата и ушичките Hug

# 76
  • Canada
Честит рожден ден на Кари! Да е жива и здрава, да расте щастлива, послушна, усмихната и да има голям късмет!

Напетя, много благодаря за вниманието... И пожеланията ти са страхотни... Благодаря! За съжаление не съм наясно как да пусна виртуална почерпка... Embarassed
Хриспа76, Сандра1984, както се казва добре дошли в клуба "Колики"! Сандра, при нас вчера беше точно същото както си го описала, но пък хубавото е че след целия ден мрънкане и рев, спахме спокойно през нощта... Peace
Миласара, абсолютно си права както винаги... Времето минава ужасно бързо и след време ще съжаляваме за изпуснати моменти..
Хубав ден от мен на всички!!!

# 77
Добро утро! Тъкмо сутринта в 6 си мислех.. кърмя и заспиваме и двете. Преслава заспа на цицата... оставих я, поспа 3 минути.. и започна един смях и дърдорене и радостни писъци.. така и не заспах. Разсъних се, сложих я в люлката и заспа  Laughing

Честит рожден ден на Кари и от нас с Преслава!

# 78
  • Варна
Честит рожден ден на Кари   bouquet

# 79
Честит рожден ден и от нас на Кари!

Пожелаваме й много здраве и късмет!  bouquet

# 80
Честит Рожден Ден на сладката Кари  bouquet
Аз след малко потеглям към Ст.Загора по работа ще го съчетая и да заведа каката на  Зоологическата градина.Много ми я похвалиха Peace.Дано няма задръствания...
Миласара -при вас е весело, както и твойте постове  Mr. Green.Наистина времето лети точно тази сутрин си гледах бебчо и си мислих , че дори от вчера има промяна расте като гъбка. Peace.
До вечера живот и здраве ще се включа....хубав и лек ден на всички  Hug

# 81
[По този повод-момичета,забелязвате ли с каква скорост минава времето?Направо ме хваща страх,че и тези двамата скоро няма да са бебета и ще ми се доражда пак Joy Joy
Мила Сара, същата треска ме тресе и мен Mr. Green

Честит рожден ден на малката Кари, да порасне здрава и послушна, красива, голяма Кари  bouquet

# 82
Добро утро на всички!За повечето сигурно е "Добър ден" ама нищо.Наистина много неусетно лети времето,все едно вчера сме родили,а бебчовците всеки ден ни поднасят нови неща и емоции Heart Eyes Миласара,направо ти завиждам как успяваш да се справиши с всичко.Трябва да бъдеш наградена  bouquet                        Честит рожден ден на Кари!Много здрава и щастлива да расте!На всички останали пожелавам един прекрасен и спокоен ден!!!

# 83
  • Canada
Благодаря момичета за пожеланията и поздравленията!!!
Я да се пробвам да почерпя -

# 84
4естит рожден ден кари.

малкия стана само веднъж сно6ти.
искам да ви попитам доминик е роден в ирландия, как мога да го регистрирам като бг гражданин? и мойе ли да му извада бг паспорт предположение 4е не е роден в бг.

# 85
ЧРД на малкаат Кари!
Честито и на всички, чиито бебчета стават на два месеца:) Да, бързо минава времето...
Има ли ефект от тези кремчета, с които мажете пъпчиците по лицето?
За гражданството - няма значение къде е роден, ако родителите са бг граждани. Иди в бг посолство. Какво е гражданството на бащата?

# 86
ба6тата е от нигерия и затова не съм мн сигурна дали 6те ми позволят да му издам българско гражданство.

# 87
  • Кърджали
Честит рожден ден на  Кари! Весело и щастливо детсво и пожелавам.
Аз поне успях да се наспя що - годе. Малката се събуди да яде в 5  и 7 и после спа до 10 и половина. Което на мен ми осигури един добър сън. Сега си я взех при мен в хола и се гледкаме тихи и кротки.  чак успях да си оправя спалнята и мисля набързо да влезна да си взема душ че трябва да излезна да и взема акта за раждане и да я оправя при личната лекарка. Дано е крпотка и като оставя да я гледат, че ще ми е едон притеснено.

# 88
Момичета, радвам се, че ви разсмях ..  Blush  ooooh!
Да ви почерпя виртуално за първата месечинка на Калина. Да ми е жива, здрава и усмихната малката палавница.

Честит рожден ден и на Кари.   bouquet

Бубулече, моята принцеса я прави тази нацупена устичка, когато ще ака.. та не изпадам съвсем в умиление като я видя.  hahaha
Миласара, чудесни сме двете с теб.. Това Коколандия звучи като много интересно място. Тя, Инето е малка да се катери, но майка й може да се пробва.  Joy
Тани, на твое място щях с кански усилия да смъкна количката и да изляза. Не знам после качването как щеше да организираш обаче.  newsm78
Линет, много сте хубави на снимките от срещата.

Времето наистина тече страшно бързо. Кога се пънех в болницата, кога стана на месец човечето.
Да й се ненадяваш снощи спа от 11 до 5 сутринта и днес се събуди в 10, та щях да съм си отспала, ако не се налагаше половината нощ да прекарам в банята, за да моря едни бучки в гърдите с горещи душове. Още не съм се справила с тях. Май и аз трябва да си взема лецитин, че ми се случва за втори път.  Thinking

# 89
  • Видин
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Кари! Много щастливо детство й пожелавам и красиви мигове с малкото братче  Grinning

Миласара, как няма да се сърдя на природата?Да дойде тя да успокоява Габриел след като го събуди  Crossing Arms Twisted Evil Laughing С нетърпение чакам баткото ви да се навие да качи снимките да ги видиме тия близнаци най-накрая  Hug
Малкия и днес само симулира спане  Tired

Общи условия

Активация на акаунт