САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 321
  • 569
  •   1
Отговори
# 195
Милички давите идея , какво да сложа още за 3е за да мога да намаля от 33е Embarassed Embarassed Embarassed

опитай с тези тривки някой писа че става http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324058098&a … 8&Mode=Update

на вас сайта ви блокира ли на мен вече не ми дава да пиша кодове излиза пак ди пиша паролата и така всеки път  и не мога да вляза в кошницата

bouquet  bouquet  bouquet  благодаря на DeCuTa  и JLo но сега вече спече тотално всичко и не мога даже да ги пробвам

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 13:37 от kami06

# 196
# 197
Милички давите идея , какво да сложа още за 3е за да мога да намаля от 33е Embarassed Embarassed Embarassed
Аз ползвах ето тези кърпи http://www.laredoute.fr/vente-serviette-420-g-m2-(lot-de-2).aspx … &numberpage=1
А иначе става и с някоя калъфчица в случай, че имаш нужда.
http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-arty.aspx?producti … &numberpage=1

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 13:43 от pepi7096

# 198
Здравейте!Получих на имейла кодовете за двата детски куфара, в кошницата имам дрехи за 63 евро, преди седмица ми се намаляше сумата и с доставката, а сега/като пускам поръчката/ получавам само подарък, какво ли се е случило?

Благодаря предварително!

# 199
  • София
Здравейте!Получих на имейла кодовете за двата детски куфара, в кошницата имам дрехи за 63 евро, преди седмица ми се намаляше сумата и с доставката, а сега/като пускам поръчката/ получавам само подарък, какво ли се е случило?

Благодаря предварително!
Излез и се логни отново в сайта,би трябвало да се оправи.

# 200
   Момичета, има ли шанс да се поръчат още раничките Найк?Розовата или черната..много ми трябва една от двете.Преди време помня че ги пращаха на мястото на някой друг подарък, но вече ми се губи.

Благодаря предварително! Hug

# 201
  • София
Голямо благодарско! Много ми помогнах те!  bouquet  bouquet  bouquet

# 202
  • Варна
Момичета имам един въпрос относно кодовете в първия пост-нали съм новак.Та чудех се дали се  добавят постоянно или периодично при нова тема.Моля кажете.  Praynig

# 203
Във всяка нова тема се добавят тези кодове, които са публикувани от нас в предишната тема. Не се актуализира първия пост постоянно, ако това имаш впредвид. Змейковица може да го редактира до 24 часа от пускането на темата. След това следи кой какво публикува, за да го добави в новата тема, за което мнооооого сме и благодарни  Hug

# 204
А какво ще рече "предпочитани"?

# 205
  • Варна
ОООО да разбира се големи благодарности и от мен на теб на змейковица и на всички мами с по-голям опит ,който ни помагате.Правилно си разбрала въпроса ми.Благодаря   bouquet

# 206
  • Стара Загора
А какво ще рече "предпочитани"?
обикновенно това е пьрвия добавен в кошницата артикул(но може и да са пьрвите 3, примерно)Peace

# 207
  • София
Някой видя ли как изглежда куфара на Хана Монтана newsm78
Колко ли тежи  newsm78

Колко тежеше зеления? Едва ли е по-голям от него Thinking

# 208
# 209
  • Пловдив

Някой го пусна и по-нагоре - "БД над 49 евро"

Да споделя и тук че снощи след като пробвах доста кодчета и се чудех как да си направя поръчките видях, че само с маратонките Пума (черните) от 25,2 ,дето са при Албанците ми се хвана 31755 - 20/33 и БД + сешоар,но само на акаунта на който ми е пратен,та така оползотворих и него,естествено без намаление,но пък БД и сешоара са ми предостатъчни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт