САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 229
  • 569
  •   1
Отговори
# 75
А мога ли предварително да разбера какъв е подарака,евентуално при новата поръчка моГа да въведа само този код нали ,без да ползвам друг за намаления ИЛИ Подарък
да, може само 1 код на поръчка. а дали ще разбереш какъв е - не знам, пробвай, сложи нещо в кошницата и кода. Wink
Peace подаръкът е изненада \cadeau surprise\
дано само да е приятна Mr. Green

# 76
  • София
Има ли шанс да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324164390&a … 5&Mode=Update пробвах с кодовете от първа страница , но само подаръци ми дават и БД , намаление не  Cry

# 77
  • София
Има ли шанс да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324164390&a … 5&Mode=Update пробвах с кодовете от първа страница , но само подаръци ми дават и БД , намаление не  Cry
Тц, с този знак   не може.

# 78
  • София
ама къде ги виждате тези знаци, аз гледам гледам и не го виждам  newsm78

# 79
  • Варна
ама къде ги виждате тези знаци, аз гледам гледам и не го виждам  newsm78
над размера има бутон с надпис Lire la suite. Показва се подробно описание на продукта + тези знаци

# 80
Здравейте,
Искам да попитам тези който пазаруват отдавна, мога ли да се направят няколко поръчки от един и същ акаунт като във всяка използвам различни кодове за отстъпки и подаръци?
Няма ли да ми е по изгодно ако пазарувам така когато ще купя повечко неща?
Защото ако намеря код който ми маха таксата за доставка не ми дава подарък, ако пък намеря код с подарък ми остава таксата за доставка.

# 81
Здравейте,
Искам да попитам тези който пазаруват отдавна, мога ли да се направят няколко поръчки от един и същ акаунт като във всяка използвам различни кодове за отстъпки и подаръци?
Няма ли да ми е по изгодно ако пазарувам така когато ще купя повечко неща?
Защото ако намеря код който ми маха таксата за доставка не ми дава подарък, ако пък намеря код с подарък ми остава таксата за доставка.

Можеш.
Но за всеки подарък трябва да платиш 5-7 евро, колкото е таксата за доставка, а не всеки подарък си заслужава толкова пари... та изборът е твой.

# 82
# 83
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
46221 - сак Софи с жирафче - 20 от 33 Е + БД, намаля и ПРИ МИНИ, вал. до 13.09.09

Даде ми подаръка и БД дори само при офертата поръчай 2 купи 3 сутиена

# 84
дейзи, благодаря за кода!  Hug

артикул с този знак, може ли да се намали?

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 21:29 от silvi@

# 85
дейзи, благодаря за кода!  Hug

артикул с този знак, може ли да се намали?
Този знак не е определящия, друг знак няма ли на артикула? Дай линк.

# 86
  • София
Код 48011 -20/33 евро от новата колекция+БД+куфарчето на Ягодка.(още дава подаръка наличен след 3 седмици)  Sad
Валиден до 27.09.09г.

# 87
Евче, благодарение на кода, даден от теб се сдобихме с розовата мишка Диди    bouquet Видях в албумчето на първа стр., че има и синя - дали няма да се намери някое кодче за нея, че да и намерим другарче на Дидито   Heart Eyes
ще ти бъда адски благодарна    bouquet \не очаквах малката да хареса толкова тази мишка, но явно французите разбират и от детски играчки  Mr. Green\

# 88
Този знак не е определящия, друг знак няма ли на артикула? Дай линк.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324142913&a … 4&Mode=Update

# 89
Това би трябвало да се намаля с новите кодове 20/33 Е, с подаръците- сешоари, чанта жираф или детските куфарчета.

Общи условия

Активация на акаунт