САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 213
  • 569
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
  bouquetБраво момичета вие сте страхотни.Аз  понякога едвам успявам да ви изчета,а вие вършите невероятни  нещица  за всички ни.

# 346
  • Лондон/Пловдив
Това е рамката, има и дистанционно Simple Smile

С кой код точно  сте я получили.  bouquet

# 347

С кой код точно  сте я получили.  bouquet

казано беше, а и има само 1 код за надуваемия дюшек Peace
като знам, че не се чете - ето: 26921 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + надуваем дюшек с интегрирана система за надуване,отгоре е плюш,тежи около 4 кг - за нови клиенти/нови акаунти

и сега добрютро, аз като едно рано пиле раничко да ви попея, т.е. да снеса малко информация Mr. Green
23795 - дава ония ми ти епонжес \или са гъби, или кърпи, кой ги знае какви са, докато не видя снимка не вервам Confused\ и при 4 артикула - БД Peace

# 348
едно кодче от мен, мисля че не пускано
26611- к-т кърпи от 7 части за баня, р-ри: кърпа - 70х120, 2 квадратни къпи 30х30, 2 (това може и да са тръвки) 15х21 и две 50х70

# 349
  • София
Аз имам няколко акаунта,като повечето кодове,които не се хващат на единия се хващат на другия.
Та бих могла да си поиграя и да пробвам старите кодове и да пиша кои не работят вече на нито 1 от акаунтите ми.
Пък тогава вече,ако още някой пробва тези,които не работят при мен,вече може да се мисли за премахването им от списъците.

Супер, аз съм съгласна - ще пробвам тези които не работят при теб  Peace

# 350
Вчера слагайки един тренч в кошницата, за да видя индивидуален подарък какво ли ще бъде, излезна кода и blanc , та се чудя зад това "бяло" какво ли се крие. Може да са кърпи, язък!
А тази рамка как я докопахте?

Гледам таблицата, Файнти, страхотни сте!!! Благодаря на свой ред!

# 351
26611 явно ще го пратят масово на всички - на всички адреси са ми го пратили Mr. Green
ето още кодче за същия комплект - 26522

сега, освен жирафи, бъзовци и сешоари, ще напълним продавалника и с кърпи  Mr. Green

# 352
# 353
Добро утро!Успях с един от кодовете за куфарчетата/46272/ да намаля тази риза http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324165469&a … 1&Mode=Update
от 55 на 35евро.Ако не е нахално дали не бихте ме посъветвали за код за по-сериозно намаление.Не , че и така няма да я купя ,ама......

Благодаря предварително!

# 354
# 355
# 356
  • Карлово
Айде, свеки остана без прахосмукачка, но аз май ще се сдобия с дигитална рамка.  Mr. Green Тъкмо съм нагласила една поръчка от албанците. Делфинче, а колко инча е екрана? Да не е някоя "нюню"?

# 357
кодче и от мен 25453 до 10.09.2009
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2d7a410d9903a86cff

да питам ...тази горе разка с дистанционното ...какво е  newsm78

# 358
# 359
  • Карлово
Пинко, ами дигитална рамка. Като обикновена рамка за снимки. Качваш ки снимки в джпг, зависи и от паметта и те си се джуркат, или пък ти ги сменяш. Делфинче, дай повече подробности, ето сега се сетих и за паметта, колко е?

Общи условия

Активация на акаунт