САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 233
  • 569
  •   1
Отговори
# 330

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324161664&a … 2&Mode=Update

Моля, ако има някой, който не изпитва раздразнение към тези, които сега се учим да погледне линка. Въпросът ми е, възможно ли е да се намали артикул с този знак, понеже опитах всякакви кодове.
Най -малко съм искала някой да ми въвежда кодове или да ми плаща поръчката.
Действащите в момента кодове намаляват продукти с този знак, а тази рокля е с този..... затова сигорно няма да стане  Peace

# 331
Благодаря за разбирането.

# 332
Според мен може да се намаля и с тази иконка. Опитай повече кодове. Пробвай такива, които намалят от тази колекция  Peace. Ще пробвам довечера да намаля с този от последната ми фактура. Ако и ти имаш такава - с нея трябва да стане, защото тази картинка е само за колекция Ан Уейбърн.

Опитай с този код 72532 . Намаля от Ан Уейбърн с 40%.

# 333
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам някоя от вас получавала ли е вместо дюшек електронна рамка?  Wink

# 334
  • Стара Загора
Здравейте! Искам да попитам някоя от вас получавала ли е вместо дюшек електронна рамка?  Wink
Tи?  Mr. Green

П.П. Светни ни де, не крий новината за себеси. Как изглежда, най-добре я снимай, с кой код я пусна и пр....

# 335
  • Пловдив
Tи?  Mr. Green

П.П. Светни ни де, не крий новината за себеси. Как изглежда, най-добре я снимай, с кой код я пусна и пр....
Ами по принцип една приятелка направи поръчка с моята карта и с нов акаунд и пусна някой код за дюшек, който действа за нови потребители /незнам точно кода/ и вместо дюшек дойде ел. рамка, та се чудих дали и някой друг не я е получил. Ще я помоля да я снима Simple Smile малко по-късно Simple Smile

# 336
  • София
Момичета, аз не пиша от известно време тук, но ви чета  Peace

Докато ме нямаше бях заета да направя есенно прочистване на кодовете които имам и да ги събера в удобна ла логаритмуване форма Simple Smile и стигнах до тази табличка Досега аз и други съфорумки събирахме едни огромни фермани с кодове голяма част от които изтичаха но пак бяха в списъка.
Чудех се известно време как да стане най-лесно подреждането на кодове и прочистването и реших че такъв обем информация е най0-лесно да се събере в таблица.

Така мисля, че ще е лесно да могат да се търсят, да се вижда лесно кои кодове до кога работят, дали са за безплатна доставка, подаръци (и какви) или намаления, дали влияят на сцелиалните цени. Така ще е по-лесно за ползване, а и на мен ще ми е лесно да ги прочиствам като изтекат което смятам да правя всеки ден.

Тази вечер ще продължа да работя по табличката, за да събера абсолютно всички мои записки по кодовете, снимки от френските форуми и изобщо всичко. Ако видите кусур или имате предложение свиркайте  Whistling

Работя на пълен работен ден и не ми е възможно да пускам кодове във форума веднага като разбера за тях (Eva е безценна в това отношение   bouquet), но се старая да съм от помощ поне със систематизация.

И да ви кажа, че като ги попрегледах за пореден път се вдъхнових за една мааалка Ларедутска покупчица дето я мисля от известно време и сега отивам да я пусна за да ми е мирна главата  Laughing и после продължавам с кодовете.

# 337
Tаблицата е супер и заслужава да е на 1-ва страница Simple Smile     bouquet   bouquet   bouquet  Hug

# 338
  • Пловдив
Това е рамката, има и дистанционно Simple Smile

# 339
  • София
Tаблицата е супер и заслужава да е на 1-ва страница Simple Smile     bouquet   bouquet   bouquet  Hug

Благодаря, мила  Hug
имам още кодове да качвам, също снимки на подаръците  Peace

# 340
Браво Finty! smile3501
нагледно, подредено, мерси за труда!  bouquet
\дано повече хора го видят, че тук първата страничка не я уважават много-много и през пост през два се пита едно и също Joy\

delfinche , ти ме хвърли в размисъл newsm78 \а малко ми трябва Mr. Green\
последния път вместо матрак ми пратиха праСмукачка Mr. Green дали да взема да пробвам пак... newsm78  Mr. Green

п.п. nonich, тенкю   bouquet
хубавка е, като гледам, мъжо нема да ме бие tooth

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 23:14 от Courage!

# 341
  • София
Ето снимка на чантата Оксбоу каки - цък
Първата снимка е без светкавица и е реалния цвят, на другите включих светкавицата.
Забравих да благодаря за страхотната табличка с кодовете, вече ми е във фаворитите.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 23:37 от nonich

# 342
  • София
Finty,браво за таблицата!
Хубаво е,че може да се търси според желаното-БД,подарък или намаление.

Аз мога да допълня,че повечето кодове за колекция П/Л 09 не работят вече,както и тези за по-старите подаръци.  Peace

# 343
  • София
Finty,браво за таблицата!
Хубаво е,че може да се търси според желаното-БД,подарък или намаление.

Аз мога да допълня,че повечето кодове за колекция П/Л 09 не работят вече,както и тези за по-старите подаръци.  Peace

Eva благодаря
и аз се чудех какв да правя с кодовете за ПЛ 2009, но мислех да ги махна всички когато излязат ПЛ 2010. Ако имате предложения обаче как би било най-полезно (и вярно) ще е супер - з да иммае максимално много, но и работещи, кодове

# 344
  • София
Аз имам няколко акаунта,като повечето кодове,които не се хващат на единия се хващат на другия.
Та бих могла да си поиграя и да пробвам старите кодове и да пиша кои не работят вече на нито 1 от акаунтите ми.
Пък тогава вече,ако още някой пробва тези,които не работят при мен,вече може да се мисли за премахването им от списъците.

Общи условия

Активация на акаунт