Надявам се тук да получа малко информация относно тази комбинация. Извинявам се, ако повтарям предишна тема, но ми се иска да отворя нова, в която да споделя моята ситуация.
Историята е, че правих секс с моя приятел без презерватив. Един-два дена след това получих странно парене около влагалището и като погледнах с едно огледалце как изглежда забелязах едни малки бели, приличащи на парцалчета, нещица...голяма красота
Както и да е, на 3тия ден всичко утихна и аз си довърших спокойно лечението. Тази седмица трябваше да ходя на контролен преглед и контролна микробиология, но вчера пак се появи гадното парене и малките бели парцалчета
Е, да, ние пак правихме секс без презервативи, както и орална
Съответно днес се прибрах с нова рецепта за Канестен, а в сряда като излезе резултата ще мислим какво още да пия/пием.
Сетих се обаче да проверя какво по дяволите са кортикостероидите и прочетох, че имунната система отслабва доста от тях, като по този начин организма е податлив към гъбични инфекции.
И тъй като и аз и лекарката се чудим как е възможно след онова ударно лечение аз пак да имам гъбички, реших да ви питам дали е възможно моя възлюбен съвсем неволно да е предизвикал това ?
До колкото знам при мъжете рядко се наблюдават изострени симптоми на гъбични инфекции, т.е. те могат да са носители без да подозират...
Очаквам мнения

Благодаря предварително и извинете за дългия пост
...А,и секс без презерватив-по-добре когато се излекуваш. 
На мен ми изписа едно хапче Diflucan 150mg, а на любимия Canesten крем