''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 709
  • 361
  •   1
Отговори
# 180
А Метресата има ли нещо общо със Стрип? Понеже познавам само него  Embarassed

Момичета може ли някоя да погледне и да каже дали не си въобразявам.
Гледам в мегашоп She Wood, така си и пише , че е той , дамски и т.н., но на мен ми изглежда, че снимката е на мъжкия вариант He Wood.
Какъв е шансът например да си го поръчам от там и да ми докарат мъжкия?

# 181
Мнение за ароматите на Селин Дион,интересни ли са и как е трайността?

# 182
А Метресата има ли нещо общо със Стрип? Понеже познавам само него  Embarassed
Това е първият АП, който помирисвам Blush и ми хареса!

Мнение за ароматите на Селин Дион,интересни ли са и как е трайността?
Приятелка има някакъв, който се продава в масовите парфюмерии. Не е нищо особено и не мисля, че може да се коментира трайност при подобен аромат. За парите си е приятен. Peace
Става дума за високия флакон с пластмасова капачка.

# 183
  • София
А Метресата има ли нещо общо със Стрип? Понеже познавам само него  Embarassed

Гледам в мегашоп She Wood, така си и пише , че е той , дамски и т.н., но на мен ми изглежда, че снимката е на мъжкия вариант He Wood.
Мисля,че така е излязъл...но е дамския.Поне според мен.
Оххххх сега погледнах и във Фрагрантика и се обърках.Най-добре им пиши един  имейл.
Тес,чудесна идея!   bouquet
Спомням си как бях писал едно Фере за пролетен парфюм,така и не го взех защото беше свършил.  Rolling Eyes

# 184

Не са особено осторожни със снимките. Наскоро ми направи впечатление, че Silences е със снимка на Silences Purple. И досега така си вървят.
Наистина не е лошо да ги питаш, че някъде четох за поръчка на нещо с помпичка, ама то само на снимката било така, пък иначе не... Tired

# 185
Момичета, много се чудя дали да си купя аромата на Naomi Campbell - Cat deluxe. Преди около месец се напръсках с Naomi Campbell - Cat deluxe With kisses, и ми хареса страшно много, а и беше траен. Но в българия го има на много малко места, докато само Cat deluxe е по-често срещан. Искам да ви попитам някоя мирисала ли го е и хубав ли е според вас?

# 186
  • In The Middle Of Nowhere
На мен тези 'котета' на Наоми хич не ми харесват, но съм срещала доста техни почитателки/да не кажа, че всички без мен ги харесват май/
пп: бях любопитна да помириша тази версия с целувките, но тестера в магазина винаги е празен  Confused

# 187
Не си сама, black_angel1Peace И аз не ги харесвам. Харесвах Naomagic, но нещо го отлюбих. Laughing

# 188
Не си сама, black_angel1Peace И аз не ги харесвам. Харесвах Naomagic, но нещо го отлюбих. Laughing
Наскоро бях изнамерила в нас виалче на Naomagic. Шоколад и цветя, но много неестествено и неинтересно ми се стори. Не ми хареса.

# 189
А няма шоколад в пирамидата, пък и на мен ми мирише така!

# 190
Добро утро,парфюмни феи:))))Главата ме боли и не мога да се събудя още- предлагам силно,черно кафенце  Coffee newsm46

ммммммммммммммм,мириша прекрасно днес  newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 191
Добро утро, феи Hug Hug
Още съм замаяна след снощният купон, почти нямам глас, ноооооооооооо...силно ухая на L'Instant Joy
Разкошен е и тотално привлече вниманието на всички.
Беше хубаво и рожденника беше адски щастлив, а и получи He Wood Heart Eyes Heart Eyes

Аз се залавям с чиниите  Crazy Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 09:17 от Miss_Smart

# 192

С кой парфюм си днес, Рени? Flutter

# 193

С кой парфюм си днес, Рени? Flutter

L'Eau d'Issey Pour Homme на Issey Miyake   Blush
http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-Pour-Homme-721.html

А този Л'Истант мй ще трябва да го преразгледам утре Thinking щом така привлича внимание,хмм  Mr. Green Crazy Mr. Green

# 194
не се сдържах и го поръчах:)
http://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Agua-Verde-3925.html

като дойде след 2-3-4-5 седмици  Mr. Green ще докладвам,някой ако търси нещо свежо за мъжа си  Laughing Hug Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт