''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 693
  • 361
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!
Искам да попитам дали имате вече впечатления от новия парфюм на Nina Ricci ? Шишенцето е просто уникално  Heart Eyes

# 211
  • Враца
От вчера нямах интернет заради някаква авария..  smile3518

Искам да кажа че L`instant ми е най-любимия парфюм и винаги, ама винаги прави впечатление на околните.

# 212
Момичета, кажете нещо за мъжкия Intimately Beckham. Искам да взема нещо за мъжа ми, та се чудя между него и Булгари Акуа. Дайте съвет.

# 213
Благодаря ви, момичета!  Hug Heart Eyes

Да ви се връщат парфюмните радости!

# 214
Момичета, кажете нещо за мъжкия Intimately Beckham. Искам да взема нещо за мъжа ми, та се чудя между него и Булгари Акуа. Дайте съвет.
.

100% за Булгари  Аква съм  азSimple Smile Бекам за мен е един от най-ужасните мъжки парфюми,които съм имала ooooh! ooooh! ooooh! - нещо между Кока -Кола,малко дамски сладък парфюм и нещо нагарчащоSimple Smile))

# 215
Мерси, Рени. Явно Булгари ще е. Видях, че на Бекъм са доста евтинки в мегашоп и затова се зачудих. Явно той не се пръска с парфюмите си. Laughing

# 216
Здравейте  Hug ето нещо новичко Be Delicious Pop Art She Wood Velvet Forest wood Acqua di parma Magnolia
позволявам си да ви покажа и новото от Givenchy за мъже,грабна ме шишенцето,какво пък?Нали сме ценители !
Play Play Intense Вторият е в категорията Oriental Fougere ,трябва да проверя какво точно е това,а рекламно лице им е Джъстин Тимбарлейк.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 13:13 от Mi6i76

# 217
Скоро ще имам рожден ден и много ми се иска да получа парфюм, ама да е силен, омайващ, секси. Колкото и да си слагам от парфюмите никога не ме питат с какво съм. Сега искам такъв, който прави силно впечатление и все пак да няма трупове след мен. Laughing Код на Армани дали не е такъв?

# 218
Бекъм е ром с кола, а Булгарито е препопулярно, но е факт, че мъжете си го харесват и носят. Моят мъж също - изхаби една 30-тица и още преди да е свършила, възжела 100-грамка, която също свършва. А дано му омръзне вече! Banghead

# 219
Мел ,а пробвала ли си Адикт на Диор?Според мен е по-забелязващ се от Код-а на Армани.Другото,което ще остави ароматна диря след теб е някоя от Отровите.

# 220
Това Булгари по мое мнение има особено влияние върху жените. Един лекар на работа го имаше и ела да видиш сестрите как душеха след него. Сега, като пиша се чудя дали да го поръчвам на моя. Mr. Green

# 221
Това Булгари по мое мнение има особено влияние върху жените. ...

оо,има ,има и то голямо:))Скоро в един мгазин засякох мъж с Булгари и си обикалях до него -такова удоволствие ми е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 222
Миши, непознавам Диор Адикт и отровите също, но тези дни ще поправя грешката. Много искам нещо наистина хубаво.

# 223
  • София
И от мен един глас за Булгарито, нищо, че е прекалено експлоатиран аромат.

Момичета, познавате ли този Гес - Guess by Marciano? Прочетох толкова мнения за него и само хубави, че усещам как започвам да го искам, въпреки че си обещах да не купувам повече парфюми на сляпо. Дали може да се намери някъде по нашите земи?  Simple Smile

# 224
Адикт на Диор е невероятен аромат и аз го препоръчвам Hug
Момичета дайте отзиви за

Общи условия

Активация на акаунт