Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 59 133
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Извинявам се за нахлуването   Hug
Искам да попитам общежитието на МВР в кой край на жк Лозенец се намира?

# 586
  • Талант на 2012,2013 г.
Общежитието на МВР се намира срещу Международния гараж в Малашевци... Rolling Eyes

Току-що попитах мъжът ми и той ми каза, че има колеги, които живеят там. Hug

# 587
Мъж ми е общежитието на академията на МВР някъде в Лозенец  Rolling Eyes

# 588
  • Талант на 2012,2013 г.
Деси, ето информацията, която току-що получих:

Командированите от страната за 6 месеца са настанени във МВР Академията ВИПОНТ - Симеоново.
В един от корпусите на бившият факултет Сигурност.

Но това не е Лозенец. Hug

# 589
Май не написах пак всичко
факултета му е Пожарна безопасност и се намира  на ул .Пиротска,
а общежитието му е някъде в Лозенец
иначе е командирован за  6 месеца

# 590
  • Талант на 2012,2013 г.
Факултета "Пожарна безопастност" и в момента го виждам от прозореца на апартамента ни... Grinning Hug

Защото е близо до нас.

Но къде е общежитието им... не зная... Rolling Eyes Blush Hug

Ако разбера обаче, веднага ще ти пиша.  Flutter Heart Eyes

# 591
По принцип до сега всички, които са били на курс във факултет "Пожарна безопасност" са настанявани в общежитието, което се намира в ж.к. Люлин 5.

# 592
Здравейте момичета!

Постепенно си откривам темите по интереси в този форум Simple Smile Надявам се да ме приемете при вас.

И моят мъж работи в системата, макар и да не е със статут на полицай и се надявам това, че не сме подписали да не попречи на "членуването" ми при вас.

Пожелавам ви много здраве и късмет през новата година!

# 593
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Постепенно си откривам темите по интереси в този форум Simple Smile Надявам се да ме приемете при вас.

И моят мъж работи в системата, макар и да не е със статут на полицай и се надявам това, че не сме подписали да не попречи на "членуването" ми при вас.

Пожелавам ви много здраве и късмет през новата година!
Ами добре дошла, естествено, че няма да те върне никой. Щом и ти сърбаш от полицейската паница, значи си от нашата кръвна група. Hug

# 594
  • Талант на 2012,2013 г.
Побууут... Heart Eyes

# 595
  • София
Добро утро на всички!
Какво се чува при вас за намерението на Дянков да съкращава отпуските на държавните служители? newsm78

# 596
Добър ден!
За отпуските няма коментари, ама тоя цайс много взе да ми лази по нервите!Да вземе и годините да им вдигне и шоуто ще е пълно- 60годишни да гонят крадци Wink Wink Wink

# 597
  • Талант на 2012,2013 г.
Добър ден и от мен. Все още не се чува нищо, Наде, но Франческа ме накара да се усмихна... Grinning

Боже, колко жалка картинка си описала Франческа...

Не знам да се смея ли, да плача ли... Rolling Eyes

И въпреки всичко да се усмихнем с чаша кафе...

# 598
  • Пловдив
Добро утро на всички!
Какво се чува при вас за намерението на Дянков да съкращава отпуските на държавните служители? newsm78
Хахаха, какъв респект ще имаш от един дядка, който те спира на пътя и ти иска документи за проверка, сигурно ако се наложи да те подгони ще трябва да го прави на три крака, имам предвид бастуна. Това по отношение на риска от вдигане на възрастта за пенсия при тях.
За отпуските, явно Хер Флик смята, че нямат нужда от почивка, ще почива който доживее... пенсия

# 599
И тоз Борисов какво ми сравнява системата с частният сектор?Там да не подписват хиляди бумаги всяка година и да нямат право на частна странична работа, а?
ММ ми каза, че за охранителната почти било сигурно, че няма да вдигат годините.

Общи условия

Активация на акаунт