Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 59 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
И хем ББ пожарникар е бил, уж  трябва що годе да има поглед. Ама навремето като е бил му е било явно кеф да има отпуска, пък сега кви работи предлага.

# 601
Я,малко да разведрим темата.На мен ми е интересно как се запознахте със съпрузите си полицаи?Когато ги срещнахте те работеха ли тази професия или не?Мои приятели(мъжът е полицай) се запознава с жена си като я спира за проверка на документите на колата и искрата припламва  Simple Smile .При вас как беше?

# 602
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Хайде да се включа по темата...

Не. Моят мъж не беше полицай, когато се запознахме. Впоследствие започна работа в полицията. Така, че нищо пикантно няма... Laughing

# 603
Добро утро  Hug
Моя съпруг си работеше в гражданска защита като се запознахме. После ги вляха в системата на МВР .И сега е пожарникар  Laughing

# 604
Добро утро!

При нас е банална работа. Запознахме се в една дискотека, работел е вече в системата, но в друг град, връзка от разтояние в продължение на 3 години и най-накрая го изместиха при мен Simple Smile

# 605
  • малкия йеросалим
Ние с мъжо се станахме гаджета на 16год  EmbarassedЗапознахме се покрай негов приятел.Връзката ни беше дългааа.Изкарахме балове,казарми и след това мъжо влезна в системата.Брак сключихме преди почти 7години.

# 606
Моят работеше по случай с откраднати документи на фирмата на колежка.Почти ежедневно идваше при нея и след три седмици тя ни запозна, защото той се бил интересувал от мен.

# 607
Когато се запознахме моят също беше офицер , но от МО, впоследствие стана  в МВР.
Запознахме се на рожден ден на моя състудентка , като преди това тя два пъти ни беше запознавала , но аз бягах от униформени като дявол от тамян. Е , на този РД вече ме впечатли, нямаше  къде да избягам Joy

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 16:44 от Рoсна kитка

# 608
Приемате ли пожарникарски съпруги. Да се впиша и аз сред вас.

# 609
Приемате ли пожарникарски съпруги. Да се впиша и аз сред вас.
от една паница сърбаме  Hug

# 610
Добър ден, мацки!
Засега окончателно е решено, че на МВР няма да се пипат отпуските!

# 611
Чудесно става така с отпуските.Сега ще е хубаво и да могат да си ги взимат мъжОВЕте ни.При моя възлюбен от много народ ,останаха в камерен състав и сега едва си покриват нарядите и даже през ден започнаха(дневна,нощна,почивка и пак дневна...).Не мога да му видя очите.Искаше да се премести в охранителна към СОД-а,разписано му е,а не му дават да сдаде,защото министъра пуснал заповед да бъдат срени преместванията,засега.
Иначе като се запознахме той си беше вече полицай,ама то в тяхното семейство май е като фамилна обремененост.Свекъра,свекървата,нехния баща,мъжО,сега ще видим сестрите му.

# 612
  • Пловдив
Когато се запознах с мъжа ми, той беше вече в системата а аз току бях започнала работа като начален учител. След 1 учебна година се насочих в съвсем друго поприще, той продължава да си работи като полицай, но не точно на същото място. Така вече.... 12 години, от които почти 10 - брак.
И при мъжът ми има голяма доза "наследственост", ама то си е разбираемо, а и никой не отива зорлен да работи нещо, което не иска.
За отпуските - не искам да коментирам, не смея да се радвам, всичко е ден до пладне, така че дано не идват по-лоши дни.

# 613
Запознах се с мъжа ми като студенти-той в Академията на МВР, аз в Софийския. Какъв е тоя мой късмет-баща ми е бивш полицай.... Rolling Eyes Слава Богу има идеи да бяга от системата,ама да видим дали ще стане. Иначе работи в Криминална полиция, като офицер. Ама има второ висше-право и иска да прави нещо с него.
Е, как е решено,че на МВР няма да им ги пипат отпуските, като вчера ли беше  или оня ден най-много казаха по новините,че ще им ги срежат?

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 20:56 от мишка върху книжка

# 614
  • Пловдив

Е, как е решено,че на МВР няма да им ги пипат отпуските, като вчера ли беше  или оня ден най-много казаха по новините,че ще им ги срежат?
В МВР има служители, които ползват до 60 дни платен годишен отпуск, те ги изброиха точно по новините за какво са допълнителните - за стаж, за извънреден труд и т.н. Ще засегнат тези, които са за извънредния труд, но иначе останалите няма да им ги пипат. Поне засега де. Дефакто тези, които са с по 40 дни, ще си останат пак с толкова, а по-"облагодетелстваните", сатърчето е за тях.

Общи условия

Активация на акаунт