Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 605
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet

С моят мъж се запознахме като ............... съседи,не беше в системата,а аз първокурсничка в ИУ Варна.

Сега имаме повод и за почерпка.............голяма - моичкият работи в Транспортна полиция,но успешно издържа изпити и мина двумесечна школа за преквалификация,с една дума вече е младши криминален,ей ей!
Цивилни дрехи и...............много работа!

Дано не пипнат отпуските им,че незнам,все повече започнаха да ги режат.От септември и осигуровките ще си плащат.

Лек мразовит ден на всички!!!

# 616
  • Варна
Да се включа и аз по темата. Като се запознахме през 1994 и двамата бяхме ученици, в обща компания, само приятели. После живота ни грабна и не сме поддържали връзка доста време, до 2005, когато искрата пламна след една случайна среща.  Heart Eyes Тогава вече беше в системата.

Лина, честито!  Hug

# 617
  • София
Привет и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet

С моят мъж се запознахме като ............... съседи,не беше в системата,а аз първокурсничка в ИУ Варна.

Сега имаме повод и за почерпка.............голяма - моичкият работи в Транспортна полиция,но успешно издържа изпити и мина двумесечна школа за преквалификация,с една дума вече е младши криминален,ей ей!
Цивилни дрехи и...............много работа!

Дано не пипнат отпуските им,че незнам,все повече започнаха да ги режат.От септември и осигуровките ще си плащат.

Лек мразовит ден на всички!!!

Честито! А това за осигуровките решено ли е вече и за МВР?

# 618
Лина, честито и от мен!

# 619
  • София
Ние когато се запознахме той вече работеше в системата,униформен,ама това не беше живот.Извънредния труд му беше повече от времето прекарано с нас,сега по мое настояване е офицер .Много по спокойно е Heart EyesНаследствен полицай е с професионална деформация hahaha
Лина,честито   bouquet

# 620
  • Варна
хаха Гериии  Hug
Да допълня , че е наследствено и моята половинка.  Peace

# 621
  • малкия йеросалим
ООО Гери,Марчела колко се радвам ,че ви засичам и тук  Laughing

# 622
хаха Гериии  Hug
Да допълня , че е наследствено и моята половинка.  Peace

Май при повечето е наследвствено Simple Smile
На моя баща му е бил военен, а и брат му работи в системата. Просто са на различни места.

# 623
И при нас е наследствено. Свекъра е бил пожарникар и моя мъж го наследи.

# 624
Аз пък ще бъда полицейска съпруга още един работен ден. Пенсионираме се след 12г. в полициата и 25г. стаж 1 категория.
Здравейте момичета
включвам се и аз със един въпрос:
Стажа за пенсия не е ли 25 г общо стаж като 2/3 от тях трябва да са в системата на МВР или 16 г и   8 м в системата?

# 625
  • София
Аз пък ще бъда полицейска съпруга още един работен ден. Пенсионираме се след 12г. в полициата и 25г. стаж 1 категория.
Здравейте момичета
включвам се и аз със един въпрос:
Стажа за пенсия не е ли 25 г общо стаж като 2/3 от тях трябва да са в системата на МВР или 16 г и   8 м в системата?

Така е, но ако преди това си работил в МО и там си бил първа категория, то остава да си "доработиш" за първа категория в МВР.  Grinning Grinning

# 626
Naddya  благодаря
Дано не вдигнат стажа ,че на моя мъж му трябват 8м

# 627
  • София
Naddya  благодаря

Че те не го ли вдигнаха вече с 2 години? Аз съм далече от пенсия и както са я подкарали ще се работи до 70 и затова много много не ме вълнува какво е сега, защото след време няма да е така.

# 628
В
Naddya  благодаря

Че те не го ли вдигнаха вече с 2 години? Аз съм далече от пенсия и както са я подкарали ще се работи до 70 и затова много много не ме вълнува какво е сега, защото след време няма да е така.

Все още е само на приказки не е публикувано в държавен вестник.

# 629
Ние когато се запознахме той вече работеше в системата,униформен,ама това не беше живот.Извънредния труд му беше повече от времето прекарано с нас,сега по мое настояване е офицер .Много по спокойно е Heart Eyes
Ха, кой казал,че офицер е по-спокойно. При нас не е така-нощем, денем, събота, неделя, по-зле от униформените. Tired

Общи условия

Активация на акаунт