Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 59 143
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Искам на4алник у домааааааааа

# 541
  • Ботевград
а аз Дирек Тор  Mr. Green

# 542
Много неприятно това с неплатените парички.
Не съм наясно с този въпрос, понеже ММ не е бил да пази секции по изборите.
Обаче на размириците покрай случая в Катуница беше първа пушка на нощните смени в циганската махала, парички няма да им дадат, а той май се надяваше, но щели да ги компенсират с някой друг ден към отпуската  Thinking

# 543
Бенджолина, нещо подобно се опитват да направят и с парите от изборите на ММ.
И при твоя мъж много кофти постъпка, предполагам от сходен характер.

# 544
  • Варна.
Започнаха сметките по СУЦ-а, ще се вземе към декемврийската заплата, размера на сумата зависи от оценката на прекия ръководител.

# 545
  • Пловдив
Започнаха сметките по СУЦ-а, ще се вземе към декемврийската заплата, размера на сумата зависи от оценката на прекия ръководител.
Извинявай, ама аз съм малко на ВИЕ с термините, какво е СУЦ?

# 546
На всяко тримесе4ие според  това как е работел ,на всеки служител  от на4алника му се дава една  оценка от 3,4,5 примерно .За всяка оценка има зака4ена сума Wink

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 09:45 от Vali :)

# 547
  • Пловдив
На всяко тримесе4ие според  това как е работел ,на всеки служител  от на4алника му се дава една  оценка от 3,4,5 примерно .За всяка оценка има зака4ена сума Wink
Хм, интересно защо не е навсякъде така. Поне в звеното на моя мъж такова нещо като СУЦ няма. За съжаление.

# 548
  • София
Поне сега със СУЦ-а към заплатата ще можем на децата подаръци да купим и да посрещнем празниците ooooh!
И от тия палежи ,аман не може да се прибере на време,а и събота и неделя беше дежурен та съм бясна #Cussing out
За станцията на Боровец не знам,ама от Долна Баня сме много доволни,бяхме миналата година няколко пъти и си изкарахме страхотно по банкетите,но тази година нямало да работи ,нямали пари за отопление Confused

# 549
А има ли командировани на Пампорово да охраняват сезона?
Как е, що е?

# 550
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте. Hug Rolling Eyes

В навечерието на тези хубави празници се осмелих да вляза в темичката и плахо да попитам. Ще ме приемете ли?

Съпругът ми също е полицай - редови полицай. В момента в болничен по здравословни причини.

Имаме син на 19 години. Студент, работи.

Аз съм домакиня по независещи от мен причини.

Романтичка съм, обичам поезията, опитвам се и да пиша. bowuu

Ами това е. Ако решите, че мога да попълня редиците...

# 551
  • Варна
Добре дошла, Мари!   bouquet Heart Eyes

# 552
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря. smile3525

# 553
Аз пък ще бъда полицейска съпруга още един работен ден. Пенсионираме се след 12г. в полициата и 25г. стаж 1 категория.

# 554
  • Варна.
Аз пък ще бъда полицейска съпруга още един работен ден. Пенсионираме се след 12г. в полициата и 25г. стаж 1 категория.
Честито! Да сте живи и здрави да се радвате на пенсионни радости в най-хубавия смисъл!
На колегата - успешно ново начало!

Общи условия

Активация на акаунт