Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 551
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Нали не очаквате, че ще бият тъпан, че МВР цъфти.
Според мен се презастраховат срещу протестите  Peace

# 106
Нали не очаквате, че ще бият тъпан, че МВР цъфти.
Според мен се презастраховат срещу протестите  Peace
Като обявяват дългове за 65 милиона???Не знам каква им е тактиката,но ще се пуши и пие вода ми се струва!!!

# 107
Здравейте момичета нещо ново да сте чули? Hug

# 108
# 109
  • у дома...
Мдаа, ножа е дървен откъм дръжката.
Закона за МВР така е направен, че полицаите нямат право на ефективни стачни действия. Мъжо още помни как 199.. /аз непомня точната година/ са се строили целия наличен състав, барабар с барети и всякаккъв инвентар пред Парламента и как тогава за няколко часа са се намерили и пари, и промените в закона са приети. Но сегашните управляващи са наясно, че това неможе да се повтори и си кютат. Разбирали проблемите на полицаите, съчуствали им, но нищо не можели да направят.
А аз трябва да разбирам и съчуствам, когато мъжът ми в почивният си ден отива с нашата лична кола да озаптява поредния луд, щото служебната е без гориво. Трябва да съчуствам и разбирам, когато от личния ГСМ убеждава по минимум 10 минути щерката на някакъв пиян до козирката софиянец да дойде да си го приберат от нашия град, щото освен у нас няма къде другаде да го настани. Трябва да съчуствам в началото на всеки месец, когато купуваме хартия, химикали и други подобни консумативи...

Хайде, че стана дълго, ама много съм набрала. Лека и спорна седмица на всички   bouquet

# 110
В събота ще има голямо събрания на синдикални лидери и (не разбрах кой) зам. министър,тъй че стискайте палци!!!Няма да се събират в министерството,а доколкото разбрах в столична дирекция.Надявам се на нещо положително!!!

# 111
  • у дома...
То за събота е насрочен и поредния протест на полицаите.

# 112
То за събота е насрочен и поредния протест на полицаите.
Ахам!

# 113
Мдаа, ножа е дървен откъм дръжката.
Закона за МВР така е направен, че полицаите нямат право на ефективни стачни действия. Мъжо още помни как 199.. /аз непомня точната година/ са се строили целия наличен състав, барабар с барети и всякаккъв инвентар пред Парламента и как тогава за няколко часа са се намерили и пари, и промените в закона са приети. Но сегашните управляващи са наясно, че това неможе да се повтори и си кютат. Разбирали проблемите на полицаите, съчуствали им, но нищо не можели да направят.
А аз трябва да разбирам и съчуствам, когато мъжът ми в почивният си ден отива с нашата лична кола да озаптява поредния луд, щото служебната е без гориво. Трябва да съчуствам и разбирам, когато от личния ГСМ убеждава по минимум 10 минути щерката на някакъв пиян до козирката софиянец да дойде да си го приберат от нашия град, щото освен у нас няма къде другаде да го настани. Трябва да съчуствам в началото на всеки месец, когато купуваме хартия, химикали и други подобни консумативи...

Хайде, че стана дълго, ама много съм набрала. Лека и спорна седмица на всички   bouquet
Леле колко си права Wink. На мене много консумативите не са ми познати да ги купувам, ама това със служебния автомобил , че нямал гориво ми е до болка познато, още повече моят е в гранична и на границата в нея кал и буруни де с колата, де пеша, прибира се като прасе. Няма студ, няма сняг или дъжд той е на пост или по границата. Обувките му приличат на ....... качество ми било това Crossing Arms.
както и да е лек ден!

# 114
  • у дома...
То ако са само обувките с кило мед ще ги намажа! Униформата му прилича на парцал, ама нали ни е една едничка си я кътаме като писано яйце.

# 115
Здравейте дами как сте?  bouquet

# 116
аз да ви кажа много съм се отчаяла  Confused

# 117
# 118
не вървят нещата във фирмата в която работя, преди малко ми казаха търси си работа от първи януари. предизвестие още не са ми дали, но като гледам какви са нещата може и да не ми дадат а направо да обявят фалит и заплати да няма даже. и ако на мъжа ми не му дадат поне някакви пари или тези за дрехите или някакви коледни няма да можем да платим и нито кредитите нито тока този месец, нали са някакви изравнителни на тримесечие които са доооста големи Sad даже не знам колко пари ще дойдат защото сега за пръв път се отопляваме на ток Cry

# 119
  • у дома...
Съжалявам, мила! Във фирмата, в която работя нещата са също зле - имам да взимам заплати за два месеца. Отделно януари трябва да си направя операция, която отлагам от лятото поради липса на пари. Майстора, който ни ремонтира колата ни чака вече почти месец да му платим /да е жив и здрав, благодарна съм му от сърце/, че с това малко дете трябва да имаме кола на разположение. Едни празници ще изкараме, дето никой няма да види.

Горе главата, оцелявали сме, ще оцелеем пак... някакси!   bouquet Може пък и по Коледа и за нас да се случат чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт