Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 59 174
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Златна, жалко за пропиляното време..
Ние затова досега не сме се възползвали от възможността да отидем в някоя от техните станции.точно по тази причина. Дето ще се чувствам вървала се в 1980 година..моля  Stop
Направили сме си резервация за олинклузив в 4* хотел на Златните от 1 октомври за 1 седмица. Тогава цените са 40 лв на човек . Вярно тогава вече не е за плаж, но си включва всички СПА , минералния басейн на Дружба е на 2 км..
За малко, но поне веднъж да сме бели хора  Hug

# 511
ZLATNA, сигурно сте били във високата сграда до стола. Да си призная не съм влизала в нея.
10 поредни години ходих там , но в малките вилички и съм доволна.
А за храната не мога да се съглася- от всички БО там храната е била най- на ниво. Чак пък косми и мухи.... това по- скоро важи за Китен. там от мухите не стигнах до стола. И сервитьорките бяха нацупени все едно те ми плащат. Там на третия ден си тръгнах и  няма да повторя. Вярно, плажа е далечко , но ако имаш книжка и си с кола няма проблем - Кеф ти царски плаж, кеф ти "Каваците" и още много други...
Споделям лично мнение....

# 512
като изключим недостатъка с режима на топлата вода и прекалено горещите стаи със западно изложение всичко друго е просто супер
Просто супер не бих казала.Смяната от средата на юли си тръгна раздрискана,в стола не можеше да се разминеш от мухи,ве4ер се намираше някоя друга хлебарка и  върха бе срещата с мишок. Wink
Управителят си е същият и няма и да има промяна с такава ли4ност.Впе4етления от последните 3 години са това.Тази година  бях там само гост ,а си по4инах достойно в  хотел "Средна гора" на 500м. от базата на МВР. Wink

# 513
като изключим недостатъка с режима на топлата вода и прекалено горещите стаи със западно изложение всичко друго е просто супер
Просто супер не бих казала.Смяната от средата на юли си тръгна раздрискана,в стола не можеше да се разминеш от мухи,ве4ер се намираше някоя друга хлебарка и  върха бе срещата с мишок. Wink
Управителят си е същият и няма и да има промяна с такава ли4ност.Впе4етления от последните 3 години са това.Тази година  бях там само гост ,а си по4инах достойно в  хотел "Средна гора" на 500м. от базата на МВР. Wink

е, явно до края на август добрия стар мишок  Joy вече беше влезнал в капана и не можахме да се срещнем. с екзотичните хлебарки също Laughing, само нахалните мухи ама като чета отзивите за китен и созопол... newsm78

# 514
  • Пловдив

е, явно до края на август добрия стар мишок  Joy вече беше влезнал в капана и не можахме да се срещнем. с екзотичните хлебарки също Laughing, само нахалните мухи ама като чета отзивите за китен и созопол... newsm78

Също ще споделя личен опит - наскоро се върнах от Зеленика - Китен. Изобщо не мога да кажа, че сме имали посетители като хлебарки, мухи и т.н. Беше чисто и уютно, храната - хубава и естествено, много евтина. Не знам на каква стая сте случвали, момичета, но аз съм много доволна от базата. Е, не е четиризвезден хотел, ама то самата станция си е с 2 звезди, така че ако очаквате повече, естествено - ще се разочаровате.
За Созопол съм го чувала това с хлебарките и мухите, но при нас също беше много чисто и уютно миналата година. бяхме в реновирана стая обаче, но имаше и други, в стари, неремонтирани помещения, където подобен "лукс", за какъвто се описва, не е липсвал.

# 515
  • Разград
Здравейте, полицейски съпруги  Hug, приемате ли нови попълнения?
Миналата година бяхме в Созопол база Изгрев, като цяло останахме доволни от към обслужване и храна, не сме имали споменатите находки - мухи и косми. Кофтито на цялата база са тези прословути стъпала, които за децата бяха кошмар (тогава на 2г. 3 мес), а за нас още по-голям тъй като след плаж се налагаше да ги носим. Бяхме в последното блокче (над стола) мисля на 3 етажа и естествено бяхме на последния  ooooh!. Един ден преброих стъпалата до стаята и стигнах до 110бр  Rolling Eyes
В стаята нямаше кликатик, а можете да си представите на последен етаж за какво иде реч. Улучихме най-голямата жега, когато водата беше 30 градуса. На плаж единствено и само на Каваци и Смокиня, централния е ужасен. Интересно беше също, че не смениха чаршафите за 10 дни и всички бяха много недоволни. Добре, че имахме позната, която ни ги смени.
Миналия месец бяхме в Тилия-Св. Св. Константин и Елена - базата супер, плажа - ужасен и гнусен. Бяхме във втори дом, точно до рецепцията, кафето и стола на две крачки, колата също. Парка в комплекса също е хубав и поддържан. Персонала усмихнат, любезен и много внимателен. Плажът е близо-но многоооооооо мизерен, пълен с мушички, водорасли и всякакви боклуци.
На 15.09 пътуваме за Велинград - Орфей, имате ли преки впечатления от тамошната база има ли развлечения за деца, басейн, храната, стаите......

Усмихнат ден   bouquet

# 516
Велинград-легова база и храна са ОК.
Място за игра на деца в базата никакво.
Басейни и хубави кръ4ми колкото искаш.
Там ще си прекарате супер ,но с пове4ко джобни Wink

# 517
ZLATNA, били сме там по едно и също време Simple Smile Нашите хлапета са на 2 и на 3г. Тъй като още в началото си знаехме, че ще останем само 5 дни ми беше малко криво, че няма да използваме картата до края, но като видях за какво иде реч..... ooooh! с кеф си тръгнах по-рано.

# 518
  • Пловдив
Дами, има ли движение надолу в заплатите на мъжете ви?
При моя човек резнаха част от охранителните. Не са големи суми, но при тия заплати си е минус, както и да го погледнеш. Това в цялата страна ли е или е нещо на местна почва?

# 519
  • у дома...
Има нещо такова с орязването... МиУто снощи каза, че покрай изборите ще им платят само за 28 часа извънреден труд най-вероятна. В смисъл 28 часа за първи тур и 28 - за балотажа. Освен като им изтекат тия 28 часа от застъпването им в събота да си бият камшиците и да оставят СИК-овете да се оправят... Що при такива мероприятия нашите мъже винаги са откъм прецаканата част.

# 520
  • Варна
За охранителните не знам, но за изборите ще ги резнат, да... Няма оправия и това е...

# 521
Да, това за изборите и ние го чухме. А моят се прибра в 4 сутринта. Е, от 6 сутринта - само 22 часа...  smile3511 от които ще му се платят 12.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 18:09 от Есенна приказка

# 522
  • Варна
Да, това за изборите и ние го чухме. А моят се прибра в 4 сутринта. Е, от 6 сутринта - само 22 часа...  smile3511 от които ще му се платят 12.

Същата работа... че и не беше по график, а ходи извънредно. Тази седмица пак ще е така.

# 523
  • Пловдив
Дааа, от охранителните са резнали - не на всички всичко, но на всеки индивидуално по малко или по повече и то със задна дата, от 1 август, така че......... честито!

# 524
  • у дома...
Моето момче застъпи реално от 17.40 в събота. Иначе още от 14 часа ги събираха. И се прибра в полунощ неделя срещу понеделник. Демек 30 часа на работа - със личната кола, заредена с гориво от семейния бюджет и е получил колосалните 3 /три/ лева за ободрителни напитки.

Общи условия

Активация на акаунт