Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 603
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Зависи къде е бил униформен,и зависи къде е сега Rolling EyesПри нас е много,ама много по- добре Peace Вярно,че има понякога събота и неделя,нощем,ама не се сравнява с митинги,мачове,трасета и още куп други,които са между другото,все почивките.
Мама Мони,Марчела  Hug Ще си кажем ние къде работят мъжете  Joy

# 631
Моя и той е офицер, ама митингите и мачовете не го подминават.  Rolling Eyes

# 632
Ти не прочете по-напред като се представих-той не е бил униформен никога. Винаги е бил цивилен (завърши 4-годишен курс на обучение в МВР академията-там излизат офицери) и е по-зле от униформените-гърч по мероприятия, идват Цецки Цачеви в града-пак на линия, идва Бойко Борисов-пак на линия-ако ще цял ден....както казва Бенджи-нищо не го подминава. Само връзкарите и подлизурковците гледам,че не бачкат яко, било цивилни или не, другите-гърч до дупка. В малък град сме-не получава като пари толкова колкото в София-един униформен в София взема повече от моя, дето е учил като углав 4 години-вдигаха ги нощем в Академията под тревога-като във военно беше. Нищо не се сравнява с не знам колко месечен курс-подигравка с такива като него. Добре,че иска да се махне,ама да видим дали ще стане. Дава дежурства 3 пъти в месеца по 24 часа. Ама след като е изкарал 24 часа и се прибере в 05ч например сутрин, става пак в 08 и пак на работа. Имаше седмици и месеци в които не спеше дори по 3 часа нощем. Не е това къде е бил преди и къде сега,а кой му е началник бил и кой сега.... Wink  Не смее гък да каже на шеф, правят го на три стотинки и половина и като виждат,че тича да върши работа му шибат още дела на бюрото. Не се прибира с нощи. А има едни около него-нямат работа:)))) Е, как става това?
Има много колеги(от Академията) в София-ето онзи ден се чухме с един-работи в Седмо РПУ. Човека се хили и вика-ела при нас-тук е спокойно. Викам-абе едва ли да ви е спокойно. Като му казахме,че моя не се прибира с дни в малкия град, човека онемя-вика-аз си се прибирам на време (и е офицер също). Е, как става това? А отидохме да живеем и работим в малък град, за да му е по-спокойно.
Аз имам отговор как става това-ами моя човек работи сам-кражби, убийства, изнасилвания, коли...сам всичко. Докато в големия град работят на групи или поне по двама ( а пък знаем,че там хвърлят и жалби в кошчето... Wink). А тук е курортен град-има по всичко, в много и стане нещо-айде телефона звъни и нашия козирува и тича. Та така-имало много служители в полицията. Толкова много,че да ти умре коня. Или поне не коня ти,ами съпруга ти от тичане и недостиг на работна ръка,за да работи качествено. Тук при нас има много дознатели-двойно повече от инспекторите-е, какво правят тези дознатели? Че имат работа-имат,ама нямат толкова повече работа от инспекторите-за какво тогава са двойно повече? За да си чоплим клавишите тук.... Joy Не ме взимайте насеризоно-писна ми с тая полиция ненормална-моля се да стане неговата мечта, дето я иска, толкова се блъска да свърши и това право.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 20:17 от мишка върху книжка

# 633
Здравейте, някой да е ходил през този сезон в базата в Боровец? Може ли да сподели впечатления?

# 634
  • Варна
За съжаление не мога да помогна за Боровец, но питането ти ми напомни, че другия месец започва записването за летните карти. Тази година се чудим дали да сменим Долна баня(където е чудесно и ходим вече няколко пъти) със Стрелча(не съм ходила). Нямам търпение да дойде юли месец и да отдъхнем някъде в планината за десетина дни... Такива са плановете, дано нещо не ни ги провали.

Мама Мони, ГериHug .

# 635
Здравейте, някой да е ходил през този сезон в базата в Боровец? Може ли да сподели впечатления?
Да, ние се върнахме преди няколко дни. Хареса ни много! Питай какво точно те интересува и ще ти кажа Simple Smile

# 636
Благодаря, Тифани. Виждам, че с две деца сте били най-вероятно.
Как се забавлявахте - в смисъл - извън чисто снежните занимания (например има ли разни детски кътове, които са достъпни и приятни, дори да не са в базата)..
За самата база и храната горе-долу си представям нещата и претенции нямам  Simple Smile

# 637
Благодаря, Тифани. Виждам, че с две деца сте били най-вероятно.
Как се забавлявахте - в смисъл - извън чисто снежните занимания (например има ли разни детски кътове, които са достъпни и приятни, дори да не са в базата)..
За самата база и храната горе-долу си представям нещата и претенции нямам  Simple Smile
Бяхме само с едното дете, с двете нямаше да можем изобщо да покараме ски. Детски кътове....ами има пред базата люлки и парзалка, но бяха по4ти затрупани и по мое мнение още месец ще са така Simple Smile На най-близката до станцията писта могат децата да се у4ат да карат ски или да се спускат с шейна и това на детето му беше достатъ4но. Може да се пързаля по цял ден. А ве4ер може напр. да посещавате басейна на съседния хотел, който пробвахме едната ве4ер, но ни се стори доста студен - пишеше, 4е водата е 28 градуса. Други забавления май няма. По-големите де4ица в станцията се събираха ве4ер и си играеха, но нашия ги погледа и не пожела да отиде при тях.
4естно казано, ако не сте любители на зимните спортове няма какво толкова да се прави.
Ако се сещаш за други въпроси питай Simple Smile

# 638
Ето ме и мен тука.  Grinning

# 639
Има ли някой с актуална информация за базата в Стрелча-например от миналата година. Ако има и снимки още по-добре Praynig
То вече се записахме де, ама да сме подготвени Peace

# 640
Ние само минахме.Има промени със заплащането на басейна.На всяко влизане в района  се плаща.Това ще ре4е,4е ако ходите и сутрин и обед се плаща два пъти.Същата  мизерна  стая  се падна, като по-предната годинa.Срещат се и хлебарки.Няма тераси.Не бих отишла пове4е след като посетих хотел "Средна гора" на 300м.По-добре ми е по-малко дни да  седя,но не в мизерия.Ли4ен избор.Дано има променя тази година.
Ина4е голям ++++ е голямата открита тревна площ.игрища,добре поддържана  и бар4ето Wink Laughing
За децата е рай. Laughing
Имам един албум ,сега ще го потърся

Снимките съм ги правила, като за реклама Mr. Green.На стаите и стола за хранене нямам Confused

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 09:40 от Vali :)

# 641
това за басейна не е проблем, защото така или иначе няма да го ползваме. Ама това за стаята Thinking

# 642
Ние се паднахме две години в стая 69, като искахме реновирана.То с тази дума има и уловка,дали е екстра или не  и такива ми ти.
В нашата стая имаше подпухнала мазилка и явна влага.Е не бях отишла от влажна  Варна да гния и там Twisted Evil.Не ми хареса,но заради детето ходихме.Сега ве4е съм му намерила други места за отдих и смяна на климат.

# 643
Аз бях чула доста добри отзиви за Стрелча, но сега като чета, нещо май се разкандърдисах #Crazy

# 644
  • Талант на 2012,2013 г.
Да почерпя дискретно...започвайки дискретно 50... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт