Отговори
# 210
  • Бургас
Честити сини гащи на Мемория и розовки на Налика!

балерина, какво ти изписа док за гъбичките?

Харемче, и аз не съм правила ранния БХС. За късния, все още се чудя. Но, определено смятам, че това изследване е неточно и в двата случая - нисък и висок риск. Затова не искам да се стресирам допълнително.

ФК още си я пия. Моя доФтор на ЖК каза да я пия до към 16 г.с.

Записах си час за доц. Томова. Тя дали дава диск? Забравих да попитам по тел.

# 211
Вабени аз съм много притеснена от както разбрах,че съм с двурога матка,доки ми каза да не се притеснявам,само дето щяла сам да раждам секцио!Кажи ми нещо повече,и ме наболява доста корема дано не е това причинара newsm78 Cry

Аз раждах нормално първия път и никога не е ставало въпрос за секцио.Потърси ако искаш и второ мнение освен ако не държиш на секциото разбира се. За болката не мога да кажа дали е от това трябва да питаш док.Моята е двурога със ясно изразен септум (преграда м/у двете кухини на матката), а междувременно и обърната ooooh!. Бях се притеснила, защото четох, че това било предпоставка за преждевременно раждане тъй като няма достатъчно място за развитие на плода.Но родих един ден преди термин, нормално както ти казах.Бебето хич не беше малко 3380гр. Така, че не се притеснявай всичко ще е наред.Аз сега даже съм по-притеснена от миналия път, но доктора каза, че щом съм родила едно вече няма проблеми  Peace

# 212
Да и аз четох подобни неща за преждевременно раждане,но явно че всичко си е божа работа Heart Eyes,много ти благодаря Вабени,много се успокоих Peace

# 213
  • offshore & overseas
И при мен се съмняваха за двурога матка, но се оказа, че не е.

Никой нищо не казва за срещата... Предполагам остава, нали? Аз тъкмо се навих да дойда с Халя и бавачка (Лъвю), по идея на Боби, та се надявам да се се разпаднат нещата.

# 214
За съжаление на тази няма да успея да дойда-колата нещо сдаде багажа,а от Люлин така ще ми бъде най-удобно да дойда.Обещавам,че следващата няма да я пропусна smile3521

# 215

балерина, какво ти изписа док за гъбичките?

Gynazol ваг. кр. Аз за всеки случай профилирах и мъжо с Mycomax капс. еднократно. Едва снощи си сложих крема, та още нямам впечатления за резултата.
 Аз ФК все още я пия. Тя не може да бъде предозирана, т.к. излишното количество се елиминира с урината. Витамини не смятам да приемам, поне не и докато има изобилие от плодове през лятото.
 Честито на разбралите пола и усетили движение. Сигурно е много вълнуващо. Аз също нямам търпение за ФМ.
 Лек и успешен ден!

# 216
ВАЖНО СЪОБщЕНИЕ!

ОТ 16,09,2009г. СТАРТИРАТ БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ, ПОДОБНИ НА ТЕЗИ НА СП. "9 МЕСЕЦА" . ЛЕКТОР Е АГ ЕЛЕНА ВАСИЛЕВА. ЛЕКЦИИТЕ щЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЯКА СРЯДА В БЕЙБИ МОЛ-а до мебелна къща Арон, след тунела на Люлин.
На 16,09,2009 от 11:00ч. Лекцията ще е на тема "Къпане на новородено" и има вероятност да се къпе живо бебе
За записване:  0888 580 932 или elena.antvasileva@gmail.com ; eli2002@mail.bg

# 217
Момичета,
стискайте палци!От 14,30ч. съм на ФМ при доц.Томова.Дано всичко е както трябва! Praynig
Ще ви чета и пиша после!

# 218
Здравейте момичета,коментирате витамините.Аз спрях фолиевата след 12гс,така каза доки.И ми каза нищо да не пия.
Ника,аз тайничко си мечтая за още едно момиченце-едно си имам,но Божа работа.Вече два пъти ми казват че май ще е момиче,но аз все си мисля,че няма да ме огрее.Но това бебе толкова много го исках и чаках,че каквото и да е многоо ще му се радвам каквото и да е и ще си го обичаме.Каката искаше момиче,но каза че и ако е момче много ще го обича.Даже вчера каза,че вече го обича.Днес си записах час за амниоцентеза за другата седмица,дано всичко да е наред,че както вече всички го обичаме това бебе,не ми се мисли,ако има нещо какво ще праавя.А междувпрочем от омниото ще знам със сигурност пола след две седмици.
AMORE успех на фм.

# 219
  • Бургас
Момичета,
стискайте палци!От 14,30ч. съм на ФМ при доц.Томова.Дано всичко е както трябва! Praynig
Ще ви чета и пиша после!

Стискам палци!  Hug
И ще чакам подробен разказ  Wink

балеринка, дано помогне този крем!

# 220
Никой нищо не казва за срещата... Предполагам остава, нали? Аз тъкмо се навих да дойда с Халя и бавачка (Лъвю), по идея на Боби, та се надявам да се се разпаднат нещата.[/tt][/size]

Разбира се, че остава  Wink Аз още се чудя сама ли да дойда......с ремаркето ли  newsm78 hahaha

Аз също няма да правя БХС. Нещо днес ми е смотано....не ми се пише..........но не ви изпускам края smile3534

# 221
AMORE  fingerscrossed
Ще чакам после подробен разказ, защото и аз съм при Томова.

nalika вярвам, че всичко ще е наред.Пък какво ще е няма значение.Да е живо и здраво  Peace Не, че и аз не се надявам тайничко за още една девойка де  Embarassed

# 222
Здравейте момичета,

Честито на всички, които имат новини! Отне ми малко време да поизчета темите, страхотно сте се справили с писането Simple Smile Аз май се оказвам по-четящия тип, пък и нямам много възможност да пиша от работата, че постоянно имам задачи.

Та, да ви се похваля и аз Simple Smile МОМЧЕ Simple Smile И си има по 10 пръста на краката и ръцете..и другите работи Simple Smile Ние имахме повече желание за момиче, ама явно другия тираж ще е..После (а и още) се хиля като зелка и само се почесвам и изобщо днес мога да го пиша дъждовен ден Simple Smile

# 223
Светулка, честити сини гащи  stork-boy
Аз ще ходя на преглед към 05.09 и се надявам и аз да разбера пола  Praynig

# 224
Честити сини гащи на Мемория и Светулка, и розови на Налика  Hug!

Албенче, добре дошла Flutter. Кажи кое е това заведение, че да го избягваме  Close!

AMORE   fingerscrossed !

Много сте активни, браво. Аз отивам да чистя, че детето ми ще се прибира. Да има поле за изява !

Общи условия

Активация на акаунт