Най-странните и смешни имена 9

• 120 407
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
д-р КОНКРАВА, приятелка ми е казвала, че била чехкиня, практикувала е в Балчик.

hahaha

Чуждестранните имена, които значат нещо или звучат смешно на български, са си отделна работа. Дали има тема посветена на тях?

# 286
Вчера видях една табелка сем.Gabel на български сем.Вилица  Mr. Green

# 287
В една частна клиника в Плевен има гинеколожка с името Цвик  Joy

# 288
Погледнете тази статия http://www.umnicite.com/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0 … %D0%BA%D0%B0.html
Аз доста се посмях!

# 289
# 290
  • Пловдив
Имах съученичка Каличка Самсорова.А една приятелка носи шантавата фамилия-Виришапкова  Peace

# 291
Вчера видях една табелка сем.Gabel на български сем.Вилица  Mr. Green
вярно, че на български не се превежда добре, но пък сигурно си има предистория фамалията. по същия начин как се превежда фамалията Geldmacher?
чуждите имена просто не се превеждат и не би трябвало да се смятат за странни или смeшни при нас.
ужас! току що погледнах какво означава фамалното име на сина ми на английски Shocked

# 292
Вчера видях една табелка сем.Gabel на български сем.Вилица  Mr. Green
вярно, че на български не се превежда добре, но пък сигурно си има предистория фамалията. по същия начин как се превежда фамалията Geldmacher?
чуждите имена просто не се превеждат и не би трябвало да се смятат за странни или смeшни при нас.
ужас! току що погледнах какво означава фамалното име на сина ми на английски Shocked

Имената не се превеждат, или поне не трябва. Иначе Добромир става Goodpeace, а Гъзибаров нещо от сорта на Assgroper  Joy (последното е напълно реална българска фамилия, познавам един лекар с това име). Или в обратна посока, Франк е Искрен, Пол Нюман е Пол Новият Човек... не върви  Wink

# 293
имам позната която се казва Калинка Лилянова

# 294
Аз пък познавам една Паунка,една баба до нас се казва Лимонка,казват й баба Мони thumbsup,а като бях малка ходихме на море и до квартирата ни живееше един дядо Лулчо.

# 295
Най-странното име на дете, което съм чувала е на едно момченце, което се казва Ястиян.
Е не мога да си обясня от къде са го измислили, ама сигурно е компилация от имената на дядовци и баби, например дядо Ясти и баба Яна или нещо такова Grinning 

# 296
  • Leeds, UK
Събрах наскоро от телевизията следните имена - Жермена Въткова, Зюмбюл Медаров, Федя Капитанов

# 297
  • Costa Rica
Ромалдо (с М) Ченешков

# 298
Марулка Тепсиева - така се казваше служителката в пощата в малко морско градче. Като дете много се впечатлих от това име. Няма да го забравя!

# 299
  • Пловдив
Вчера ми попадна една фотосесия на една малка сладурана,кръстена Хилендара  Confused

Общи условия

Активация на акаунт