Най-странните и смешни имена 9

• 120 353
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Имената не се превеждат, или поне не трябва. Иначе Добромир става Goodpeace, а Гъзибаров нещо от сорта на Assgroper  Joy (последното е напълно реална българска фамилия, познавам един лекар с това име). Или в обратна посока, Франк е Искрен, Пол Нюман е Пол Новият Човек... не върви  Wink
Фамилята е Газибаров и няма нищо още с аss, означава гази бара (река), но иначе преводът е супер  hahaha

# 301
Имената не се превеждат, или поне не трябва. Иначе Добромир става Goodpeace, а Гъзибаров нещо от сорта на Assgroper  Joy (последното е напълно реална българска фамилия, познавам един лекар с това име). Или в обратна посока, Франк е Искрен, Пол Нюман е Пол Новият Човек... не върви  Wink
Фамилята е Газибаров и няма нищо още с аss, означава гази бара (река), но иначе преводът е супер  hahaha

Знам че идва от гази бара, но явно някъде по трасето някой или не е можел да пише правилно, или е недочувал, или е решил да се избъзика, защото въпросния лекар си изписва името с Ъ, и отнася много майтапи по този повод. Винаги съм се чудела защо не вземе да я смени тая буква, не е трудно щом името звучи обидно, но и той е един майтапчия... приляга му, и сигурно го приема като свой чар  Laughing

# 302
# 303
Онзи ден в пощата пускам колети и една жена се оплаква, че са й объркали името,та бутна личната карта и се уверих сама: Дзанка. В първия момент сгреших, че е джанка, а след това се зачудих как ли се е получила тази комбинация..  Thinking баба Данка брули джанка?

# 304
и аз ви изчетох - чудесно, посмях се
Едната ми баба се казва Маламка (някъде назад се срещна това име), а другата ми се казваше Неделя, но всички й казваха Деля, имах прадядо Колчо (който не съм сигурна дали се е казвал Кольо или Колчо)

# 305
  • София
Марулка Тепсиева - така се казваше служителката в пощата в малко морско градче. Като дете много се впечатлих от това име. Няма да го забравя!
Марулка като Рапунцел ли?

# 306
  • Leeds, UK
Много ме кефи името на Путко Мафани. Стоичков се изказа по негов адрес: "Ша го фана аз! Ако майка му и баща му знаеха как се превежда името му на български, нямаше да го кръстят така"

# 307
  • Пловдив
Много ме кефи името на Путко Мафани. Стоичков се изказа по негов адрес: "Ша го фана аз! Ако майка му и баща му знаеха как се превежда името му на български, нямаше да го кръстят така"

Това ме подсети за  hahahahttp://www.umnicite.com/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0 … %D0%BA%D0%B0.html hahaha

# 308
  • Варна
Згура - мъжко име.

# 309
  • Дива Индия
Жармена Въткова работи в НЗОК. Страхоооотна Peace.

# 310
http://stratsimir.exsisto.com/

Ей тука четох досега, умрях от смях Joy

hahaha съвсем малко прочетох, но наистина има невероятни имена - Светофара, Таблоида, Симона-Хайди-Мари  Joy
Иаз падам от смях-Тарлапутняк,Скорбут,Шмулю,Чук,Потник,Пльокнимир,Бахурин #Crazy

# 311
  • София
Нееее, това вече е прекалено  Joy Joy Joy
Какъв човек трябва да си, за да си кръстиш детето Тарлапутняк или Шмулю  Shocked hahaha

И си представям как някоя мама вика по градинките: Симонаа, хайде мари!  Joy Joy Joy

Мърморица, Наводненка, Друсла, Дърволета, Психомир, Педофилия, Простисвета, Хръстиера, Цвръцлю  Shocked ... не мога да повярвам...

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 11:50 от Атти

# 312
  • софия
Rolling Eyes
Лимон- преподавятел в ХТИ. Не му знам фамилията за съжаление Joy

# 313
  • София
Лимон Генов

# 314
Скоро попаднах на Асанисен   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт