Най-странните и смешни имена 9

• 120 332
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Имах съседка, на която и казваха баба Раче, като почина разбрах, че се е казвала Рапсодия... Лека й пръст!

# 76
Раче , Курти Куртев , Монка , Маня  Mr. Green

# 77
  • Поморие
Най-добрата приятелка на майка ми от детските години се казва Сминка.Познавам още Труфка и Дюкена/това е арменско май,но не съм сигурна/.

# 78
Сигурно от него произлиза наСвятках се. Joy

Относно името Мусайбе, имах един колега който разказваше уж истински случай с една ромка, която тъжно казвала за дъщеря си: На наш'то Мусайбе, не му се учи. ooooh!
Joy Joy Joy

# 79
Има нотариус в София казва се Чайка Бележкова. Simple Smile

# 80
Аз пък имах една колежка,която се казва Рима,когато колегите ми казаха как се казва,си помислих,че се шегуват,но после разбрах,че това е истинското и име.От детството ми изплува името Палагия,винаги съм се чудила как някой може да си кръсти детето така?А и още една бивша колежка,тя пък беше Благородна!

# 81
  • Хасково
Филомена и Филимона, Виктория-Първа (имена на деца от нашия град) Peace

# 82
  • София
В Търново имаше табела-гинекогог доктор Ножарова. Иначе най-странното женско име ми е Минет Grinning

# 83
Наскоро в един вестник с цяла страница снимки на деца, под една - Пенислав. Може би на дядо Пенчо и баба Славка? Помислих си, че може да е печатна грешка. Дано да е така, иначе голям бъзик го чака това момченце.  ooooh!

# 84
В Търново имаше табела-гинекогог доктор Ножарова. Иначе най-странното женско име ми е Минет Grinning

името е Миннет
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=28 … 7&format=html

# 85
  • Поморие
Цитат
От детството ми изплува името Палагия,винаги съм се чудила как някой може да си кръсти детето така?А и още една бивша колежка,тя пък беше Благородна!
Пелагия се казва свекърва ми.Това е гръцко име и означава море нещо като Дениз-на турски също означава море.Благородна беше колежката на майка ми.И двете имена са редки,но не са странни и смешни.

# 86
Една съученичка в детските ми години се казваше Симка!
Това го разбрах, чак когато ни даваха дипломите за 8-ми клас.
През цялото време всички я наричаха Симона, дори и учителите.
По-добре е да си смени името, че да не стане грешка
в някой официален документ.

# 87
  • Варна
Цало - дете на 12 години... на деда си Цоло

# 88
Една от лелките, които чистеха в училище се казваше Благородка. Мои познати си кръстиха момиченцето Браева (с ударение на е-то). Името е съчетание от техните имена - Бранимир и Ева... Rolling Eyes

# 89
  • София
За мен най- странното име което съм срещала сред моите познати е Свободка!

Общи условия

Активация на акаунт