Най-странните и смешни имена 9

• 120 315
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
edna baba ot edno selo se kazva Iorde4ka,ama po-interesnoto e ot kude idva tova ime ...ot dvete i babi na koito e krastena: na baba si Iordanka i na baba si De4ka.a puk maikata na edna komshiika se kazva Nezabravka..ama ne znam tq na kogo e krustena hahaha

Тук се пише на кирилица! smile3521

# 61
Но ме дразни това , че някакви си там макета се забавляват на наш гръб  #2gunfire Те що не си погледнат техните смешни имена а се занимават с нас , аааааа ма ха  Naughty

Ей, я по-кротко ! Ние макетата не сме виновни ,че някои си кръщават децата с разни имена като Ройдю!  Mr. Green
Тук в Македонско едва ли някой баща би настоявал детето му да се казва така,пък било то и за да е кръстено на дядо си!
Може да кръсти например детенцето Светльо на дядо си Ламби,но няма да му даде име за което цял живот да му се подиграват! Mr. Green

Споко мила  Stop нямам предвид БЪЛГАРИ в така наречената част от България - македонско, а  македонци от ДЪРЖАВАТА Македония, където смъртно мразят българите само защото не могат да се примирят с това , че народност като македонец НЯМА  Naughty И няма нужда да скачаш веднага с лични обиди  Peace
Ако не си забелязала този линк е от чужд сайт , и по-точно македонски, където имената са им потресаващи  Rolling Eyes Айде , де  Crossing Arms

# 62
Кое му е странното на Венера, освен комбинацията с Галилей? ДАли ще е Деница, Зорница или Венера- все тая.
           Да,така е...комбинацията ми се стори смешна,а не самото име.Междудругото Галилей е ром.Възхищавам се на просветените му родители... newsm10

# 63
Някой беше споменал имена от ерата на социализма
В тази връзка аз познавам една жена, която се казва МУЗЕЙКА Laughing
Много трябва да си изперкал, за да кръстиш детето си така Rolling Eyes

# 64
Сетих се и за още
На майка ми еда съседка се казва СЕТКА(това е вид рибарска мрежа)
Също и КОЛЬО КОЛИПАТКОВ Laughing

# 65
Сетих се и за още
На майка ми еда съседка се казва СЕТКА(това е вид рибарска мрежа)

Имам една позната ,която се казва Радосвета, на галено Сета.

# 66
А какво ще кажете за " Приятно ми е Светльо - на дедо Ламби внука"  Joy

# 67
А какво ще кажете за " Приятно ми е Светльо - на дедо Ламби внука"  Joy
Ще кажа, че това на катова се смеехме, като ходех на детска градина... И "вървеше" заедно с Гертруда, на която баба й била "герой на труда"

# 68
Доктор Факалиева - гинеколог.табелката и е точно преди транспортна болница в дясно на тротоара,в Бургас.
Като минавам с колата всеки път ме напушва на смях.Даже някой беше снимал табелката и я развяваше из нет-а.

# 69
Наскоро забелязах една докторка с име Теменужка Мустакова.
Не е толкова странно, но предизвиква усмивки.  Simple Smile

# 70
Ох ... има една адвокатка висля Палма Тараланска се казва...
не знам на мен ми е смешничко.. Laughing

# 71
Ох ... има една адвокатка висля Палма Тараланска се казва...
не знам на мен ми е смешничко.. Laughing

Ей тая и аз я знам  Mr. Green Дори като бях на гости на братовчедка ми в Русе я карахме специално да ни помогне да издирим къде е за да се уверим с очите си , че съществува  Shocked  hahaha

# 72
Свекърва ми е Динка , вуйчо ми е Господин , една акушерка се казва Тройка , баба ми (лека и пръст) се казваше Неделя , имам леля Сийка , имах шефка Мина , замислих се че съм заобиколена със странни имена , които не ми правеха особено впечатление преди.
А сетих се за една наша съгражданка с името Лада , момиче на около 24 години някъде . А по повод Мусайбе мисля , че беше , съпругът ми преди няколко години се запознал с туркиня със звучното име Таийбе .
Of kato zapochnah да се сещам че се сетих за един колега от университета пак турчин казва се Идрис Идрис. А една колежка пак от там (вече я видях спомената по-горе) се казва Кирикиция.
Като се сетя още нещо пак ще пиша.

# 73
Винаги ми е било смешно името Святко.
Имаше един в квартала тук му викаха Святко пияндето, защото идваше тук заради приятелите си, напиваше се с тях и се прибираше.

# 74
  • Варна
Сигурно от него произлиза наСвятках се. Joy

Относно името Мусайбе, имах един колега който разказваше уж истински случай с една ромка, която тъжно казвала за дъщеря си: На наш'то Мусайбе, не му се учи. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт