Най-странните и смешни имена 9

• 120 329
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък чета една книга, за едно детенце, което майка му го кръсти Плектруда!  Crazy

# 46
Аз пък чета една книга, за едно детенце, което майка му го кръсти Плектруда!  Crazy

Сигурно на галено и викат Плеки! Joy Joy Joy

# 47
  • Страната на чудесата
Може и Трудка да и викат Wink
Имам и два примера за мъжки, които лично на мен са ми смешни-първото е Гълъб, второто Славей.С втория обаче не успяхме и да се запознаем като хората-той-"приятно ми е,Славей", на което отвърнах през смях-"Чучулига"- и изчезнах Embarassed

# 48
Може и Трудка да и викат Wink
Имам и два примера за мъжки, които лично на мен са ми смешни-първото е Гълъб, второто Славей.С втория обаче не успяхме и да се запознаем като хората-той-"приятно ми е,Славей", на което отвърнах през смях-"Чучулига"- и изчезнах Embarassed

Ти се смей, ама аз познавам мъж СлавеЯ и друг - Гълъбин...

# 49
а какво ще кажете за дядо Санди

# 50
Баща ми се казва Славейко!
Май цялата ми рода я споменах вече тук?! newsm78

# 51
  • Варна

Вероятно иде от Александър.

# 52

Вероятно иде от Александър.
едно време май на Александровците са казвали така,даже и Цандьо  Rolling Eyes

# 53
 Имах дядо Сандьо/брат на моя дядо/. Казваше се Александър, разбира се.

# 54
Имам един приятел във Фейсбук, когото не познавам лично, но всяка вечер играем покер в интеренет. Казва се Мazen Hooi.  Embarassed. Май беше филипинец и предполагам, че е нормално  newsm62

Eто ви и Мазен Снобар
http://www.albideuter.de/assets/images/1001_-_Stabe_08.jpg

лекоатлетка Лиза Мишпека
футболист Путко Мафани

Който не вярва да пусне Гугъла Peace

# 55
Моят любим иска да кръсти сина си Ройдю, на дядо си , който се е казвал така  Sick Незнам , но на мен ми звучи отвратително. Неговия баща е имал благоразумието да му спести много проблеми като не го е кръстил на баща си , а сега той иска да причини това на собственото си дете  #Cussing out Слава Богу , че ни се роди момиченце  Whistling Но за следващото опасността си остава  Confused

С такива имена като Пульо са кръщавани деца с цел да прогонят лошите духове от него. Laughing
Ако искате да се посмеете прочетете
тук Joy http://www.bosilegrad.com/forum/index.php?topic=1390.0
А тези имена са просто абсурдни, незнам тези родители колко ли трябва да мразят децата си за да ги накажат така  #Crazy
Но ме дразни това , че някакви си там макета се забавляват на наш гръб  #2gunfire Те що не си погледнат техните смешни имена а се занимават с нас , аааааа ма ха  Naughty

# 56
За мен на първо място в класацията по абсурдност е името Вулва, някой го беше споменал в първата тема.

# 57
Ранчо това е един съсед на около 50 години ! Зимчо -също !

Моя син си играе с едно момченце казва се Бисер ,до тука нищо странно ,но си умирам от смях , когато започнат да го викат и  по  улицата се разнася звучното   -БИ-СЕ-РЕ-
 Joy Joy Joy,а от ехото само  се чува  сере,сере

# 58
Но ме дразни това , че някакви си там макета се забавляват на наш гръб  #2gunfire Те що не си погледнат техните смешни имена а се занимават с нас , аааааа ма ха  Naughty

Ей, я по-кротко ! Ние макетата не сме виновни ,че някои си кръщават децата с разни имена като Ройдю!  Mr. Green
Тук в Македонско едва ли някой баща би настоявал детето му да се казва така,пък било то и за да е кръстено на дядо си!
Може да кръсти например детенцето Светльо на дядо си Ламби,но няма да му даде име за което цял живот да му се подиграват! Mr. Green

# 59
edna baba ot edno selo se kazva Iorde4ka,ama po-interesnoto e ot kude idva tova ime ...ot dvete i babi na koito e krastena: na baba si Iordanka i na baba si De4ka.a puk maikata na edna komshiika se kazva Nezabravka..ama ne znam tq na kogo e krustena hahaha

Общи условия

Активация на акаунт