Най-странните и смешни имена 9

• 120 317
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Йордечка-на дядо си Йордан и на баба си Дечка Joy Joy Joy.

# 316
  • Варна
Хайде и аз да се включа...
Полета Камилова чували ли сте? Странна комбинация от лично и фамилно име...
Имах учителка по химия в гимназията, която се казваше Юлияна Кавалова и винаги много натъртваше на фамилията си Simple Smile

# 317
  • Пловдив
Сутринта видях името Галилей Хайверов-адвокат. Написано с големи букви.

# 318
Здравейте! Ето няколко и от мен и то на хора, които познавам... Имах една учителка по български в 5ти клас - Първолета, после един учител по английски език в гимназията, Еделвайс се казва човека и двама саученици имах - Пролет и Карамфил  Simple Smile

# 319
  • забравих си мисълта...
Аз имах съседка, която се казва Пролет Simple Smile.

# 320
Днес се натъкнах на кабинета на д-р Тинтява Мустакова на бул. "Евлоги Георгиев".

# 321
  • Варна
Днес на работа видях име НЕБИХА...
Вярно, че името не е Бг, но момичето на което е дадено това име е родено в Бг и родителите все са знаели български... добре, че не са я кръстили НАБИХА...

# 322
  • Варна
Днес на работа видях име НЕБИХА...
Вярно, че името не е Бг, но момичето на което е дадено това име е родено в Бг и родителите все са знаели български... добре, че не са я кръстили НАБИХА...

Предполахам, че името е турско и се изговаря НебихА, знам че имат мъжко име Неби.

# 323
  • Варна

Предполахам, че името е турско и се изговаря НебихА, знам че имат мъжко име Неби.

Да, да, ударението ми е ясно, както и ми е ясно, че на турски няма такова значение, за това наблегнах на това, че момичето е родено в Бг и родителите са говорели български... а кръщавайки детето си е редно да мислиш какво име му даваш

# 324
 Ха-ха,"Умниците" са пуснали втора статия със смешни имена:
http://www.umnicite.com/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0 … D1%81%D1%82-2.htm

# 325
Ха-ха,"Умниците" са пуснали втора статия със смешни имена:
http://www.umnicite.com/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0 … D1%81%D1%82-2.htm

Липсва ти L-то на .html на края на линка и не се отваря  Peace

# 326
# 327
Прошко Прошков

# 328
  • София
Имах една учителка по български в 5ти клас - Първолета
Аууу, това ще да е била свеки.

# 329
Райка Вампирска
и
Щильона,ка
и разбира се Франческа...на баба Донка:))))

Общи условия

Активация на акаунт