Най-странните и смешни имена 9

• 120 257
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
 JoyОх,пиле и документ.

# 406
Vodkarov-gragdanin na Kavarna

# 407
Водкаджиев знам аз Peace

# 408
  • София
Гагашев, Порязова, Гавалюгов - мои преподаватели.

Скрипалчева - госпожата на дъщеря ми в детската градина.

# 409
Когато бях 12-13 годишна бяхме на море в Приморско и ми се наложи поправка на обувки , та обущаря , един древен дядко се казваше Ортодокси Рибов. Имах колежка Трепка Бъзлева. Бъзлева по мъж , горката.

# 410

Фамилията е Водкаджиеви - родом от Каварна. Видни представители привърженици на фамилията си /познавам някои от тях/

И още една известна фамилия пак от Каварна - Диамандиеви

# 411
  da,da to4no taka be6e Simple Smile

# 412
Баба ми се казва Стоилка (не сте го споменали, изчетох цялата тема). Кръсти ли са я така, за да стой- била е първото живо дете, след седем починали. По- малката й сестра се казва Мария- каква несправедливост, нали?  Mr. Green Баба и до ден днешен се ядосва на името си- вече с насмешка, разбира се!
Майка ми пък е с три имена- 40 дни се е казвала Мариана на баба Маргица ( гръцко име, прабаба ми е гъркиня), ама голяма проклетия е била и се е разсърдила, що не е цялото име на нея и така- от Мариана на Маргица. След това на 16 години майка ми си сменя името на Гичка, защото всички са я наричали така. Интересно що не са й казвали Мери или Марго, ами  Гичка.  Thinking На мен не ми е странно, но се среща много рядко. Simple Smile
Свекър ми се казва Харалан.

Смешно ми е Ягода Вампирска Simple Smile

Има невероятни имена в темата!!!  Laughing

# 413
фамилия Ловерин (позната)

# 414

И аз Водкаджийска.

# 415
  • Добрич
 Joy Хазяйката ми се казваше Кирка-все още я помня Twisted Evil!

# 416
нотариуската ни се казва Чайка Бележкова...колега не можеше да се сети за нейното име и ме пита..."абе беше нещо...пиле и документ"  Laughing

#Crazy Joy rotfImbo rotfImao

# 417
  • Майнатаун
нотариуската ни се казва Чайка Бележкова...колега не можеше да се сети за нейното име и ме пита..."абе беше нещо...пиле и документ"  Laughing

#Crazy Joy rotfImbo rotfImao

А пякора й е "малкия тефтер" сериозно говоря  #Crazy

# 418
  • Майнатаун
А сега се сетих и аз една адвокатка която се казва Темида Балканска Simple Smile

# 419
Моята прабаба се е казваше Дишка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт