107 тиквички в САЩ очакват Морков

• 13 092
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Вики, и аз проверявах weather underground днес. И ние сме "на море" Labor Day уикенд, но малко по на юг от Флорида...

Клеър, имам ходене в Далас, и си помислих за тебе... Щях да питам какво си струва да се види там, ако има време.

Аз не подозирах, че съм сред такива ветерани тука. Аз намерих форума случайно докато търсех български детски песнички преди може би преди3- 2.5  години... След това го позабравих. След това търсех българска рецепта и го намерих пак. Все още ме учудва колко много под-форуми и участници има.

# 211
  • usa
Е, какво има да му обсъждаме на кърменето, там нещата са ясни  Laughing .

така си мислиш само. вземи го повдигни на въпрос и ще видиш какво става...

# 212
Супата ето в тези буркани http://farm4.static.flickr.com/3059/2842339346_5d098cf897.jpgя сипвам гореща и почти не се налага да замразявам, но като е доста в тези http://blog.timesunion.com/simplerliving/files/2009/08/ziploc-containers.jpg пластмасови кутии.

Давайте обсъждайте, че аз всичко съм забравила. Да не говорим, че ми се струва толкоз далеч, че... като погледнеш 12-ти Ноември е след два месеца...Далеч си е.

Мен едни нерви ме гонят и изпратих мъжа ми намусена. Ами, омръзна ми да се дъвчем заради тези кучета. Аман вече. Излязох на двора и вече видях няколко жълти петна на тревата. Нашето си е голямо куче и като пишка веднага слагаме маркуча там и обилно отмиваме, но...явно не работи. Имат си такъв прекрасен дог рън, но не всички са с/у мен. Лоша съм била не знам, каква съм била. Горките кучета. Тандури, Вики казвайте как се борите и как спасявате тревата от вашите кучовци. Купих де що има препарати. Сега четох за тритове с мая, но ме се струва бла бла.

# 213
Между другото ако ще почвате темата с кърмене, захранване и тн, казвайте да вадя тефтера и да си записвам, че май аз съм една от малкото без никакъв опит... Embarassedот скоро чета подфорумите и да си призная толкоз сложно ми изглежда ... newsm78цяла наука това да се отгледа бебе... Joyхахахх....като гледахме с приятелката ми колички и казах, че ми е по-сложно да ги разшифровам отколкото цялото ми следване.Направо си трябва второ висше специално за тях...  Sunglasses

Edit: Леле докато си написа и пусна поста и още 3 мнения.... Peace

# 214
Е, какво има да му обсъждаме на кърменето, там нещата са ясни  Laughing .

"И като настана едно скубане - за коси, за гърди ... ", би казала Леноре Скенази в книгата "Free-range kids", и по-конкретно в главата за ефекта на интернет върху супермамството.
Много свежа книга, между другото. С голямо удоволствие я изчетох.

# 215
Клеър, имам ходене в Далас, и си помислих за тебе... Щях да питам какво си струва да се види там, ако има време.

Ами какво да ти кажа. В самия Далас даунтан няма кой знае какво за гледане. Най-голямата атракция е мястото, където е убит Кенеди, има един кръст на улицата, който маркира мястото и това е. Има и една Реюниън тауър, висока кула с топка отгоре, която топка е ресторант който се върти и има изглед над града, но въпросната кула е в ремонт от поне 2 години, така че нея не можеш да я посетиш. Иначе забележителности други няма. Извън града е интересно да се видят именията на милионерите, които са като замъци, много внушително, но това е на около 40 минути с кола от даун таун, не знам дали ще разполагаш с превоз и време. Ааа може да се види и къщата където е сниман сериалът Далас, но това едва ли ше представлява интерес за теб  Wink . Ако се сетя още нещо ще пиша пак  Peace

Е, какво има да му обсъждаме на кърменето, там нещата са ясни  Laughing .

Хич не искам и да знам, достатъчно чух вчера по другите въпроси  Wink .

# 216
Ооооо и ние си имаме един такъв ресторант дето се върти в Atlanta.Само, че като отидохме да видим една вечер и се оказа, че нищо не се вижда , че имаше мнооого мъгла...голям съм карък.Иначе има и външен асансьор, който бил супер само със стъкла и се качва най до горе, но и той беше в ремонт.... #Cussing outтамун били почнали и 6тиало да отнеме поне 2 години...пуст късмет... Twisted Evil

# 217
Кърменето е най-страхотното нещо.Да почваме да се скубем Mr. Green

# 218
Мики вади тефтера, почва се  Joy

# 219
Момичета пробвах да потърся американските теми в архив " По държави ", но започват от 2007 от 42ра тема...много странно.а другите не се ли пазят,да не са изтрити? newsm78

# 220
Клеър, благодаря!!  

Ааа, аз не участвам в темата за кърменето.  (Моите дълги коси са лесни за скубане Simple Smile

# 221
Пикси ,ти не си ли кърмила.Няма да се скубем Laughing

# 222
Кърмила съм аз, кърмила, ама ако се окаже, че не съм направила най-добрите избори по начина на кърмене?  Не рискувам Simple Smile

# 223
Е,глупости сега....Имаш червена точка. Laughing Но наистина познавам няколко човека,където кърменето не се получи, и к'во от това...

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 06:43 от ophie

# 224
Разменям горещи дни за 4истене на къща  Laughing
Мятай се на самолета още утре, приемам те с отворени обятия (само да не се уплашишLaughing
Ники, леко и безпроблемно, чакаме сега благите вести от теб!   bouquet

Вики, да не те разочаровам, но като най-близко живееща (май?) до там, на където си се запътила - не е спряло да вали поне веднъж дневно от доста време вече.  Два пъти ме валя дъжд на метри от "вашия" хотел през последната седмица.   Wink
Дано се пооправи, докато стане време за вашия трип!

Общи условия

Активация на акаунт