107 тиквички в САЩ очакват Морков

• 13 092
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Чикаго / София
Честито Бубка! Да ви е жив и здрав Борис! Късметлия и винаги с успех! Много да се слушат и обичат с Дани! Hug

Бързо възстановяване!  bouquet

Ники, чакаме те! Явно скоро ще е, щом си се заела с основно чистене! Hug

# 196
  • usa
честит борис на бубка и семейство! много, много здрав и весел да е и да създава безкрайна любов около себе си!

Флоридчанките  я кажете как е времето при вас че след седмица пристигам ,може ли да си резервирам много слънце и чисто небе  Flutter

отдавне вече не съм флоридчанка, но преди няколко дни се върнах от там и с радост мога да отчета, че поради някаква неясна за мен причина глобалното затопляне се отразява добре на флоридата - въобще не беше толкова горещо колкото си го спомням, валя по-малко отколкото предишни години и въобще през двуседмичното ни пребиваване там погдата беше минимален повод за оплакване. на слънце и небе можеш да разчиташ, виж за ураган никога няма гаранция Simple Smile.

по темата за памперсите, кърменето, сушенето на пране и прочие съм абсолютно на мнението на анет - никога не казвай никога, уважавай различните хора, различното им мислене и различния им начин на живот, няма универсален начин както на отглеждане на дете, така и на начин на живот, практиката е много често коренно различна от теорията.

за това от кога съм по майчинско-бебешките форумите няма да казвам, че самата мен вече ме е срам от факта Embarassed...

# 197
Миз добре го рече за климата при нас тази година... Температурата трудно се качва над 90Ф и е доста поносимо всичко. Май- май като се замисля и урагани нямаше в мексиканския залив този сезон, въпреки, че до края на ноември има още време... виж зимата беше сериозна и ни измръзнаха з.....те...
Та, Виктория, смело идвайте всичко ще е парфе Wink!!!

# 198
Бубе, честито
Да е жив и здрав Борис, бързо възстановяване

# 199
Промъквам се между честитките да попитам: В какви контейнери замразявате супа?  newsm78

П.П. И давайте да се караме, че Ники е почнала да чисти - няма времеее, няма време, нова тема ни трябва Grinning

# 200
  • usa
Промъквам се между честитките да попитам: В какви контейнери замразявате супа?  newsm78

супа за кого? за бебета аз замразявах в бурканчета от бебешка храна от съображения за количество и поради обилно наличие на правилния размер в стъклен вариант. за семейството като цяло не съм замразявала, изяжда се преди да остане нещо за замразяване, но ако имах, бих я замразила в пластмасов контейнер без да се притеснявам.

# 201
П.П. И давайте да се караме, че Ники е почнала да чисти - няма времеее, няма време, нова тема ни трябва Grinning

Joy
Много ме развесели това.

Супа не замразявам, щото не остава.  Mr. Green Но и аз като миз бих ползвала пластмасова кутия за целта. Замразявала съм зеленчуков гювеч и яхния със зелен фасул в споменатите вече пластмасови кутии.

Извинете лаишкия въпрос, но чистенето преди термин каква символика крие, че нещо не мога да я уловя?

Колко воайори има пак в темата... Клюкари.  Whistling
Да поклюкаря, пък белким се разпишем по интензивно да докараме до нова тема за Ники.  Mr. Green Прави ми впечатление, че много от нескритите читателки на темата са в САЩ, но явно не ги предразполагаме достатъчно, че да се разпишат.  Flutter Или пък са много срамежливи.  Mr. Green Две съгражданки вече засичам, но не би...

# 202
Е,я ме отворете на далавера как така ги виждате кои са.Аз не знам за таква опиция.

# 203
Кюбит, ще видя какво не съм подарила и ще ти го пратя, не продавам  Naughty

Символиката (чистенето) е на гнездене, чистене и подреждане на гнездото! Някои ги пропуска и си раждат и без подобни усложнения  Mr. Green

# 204
Колко воайори има пак в темата... Клюкари.  Whistling
Да поклюкаря, пък белким се разпишем по интензивно да докараме до нова тема за Ники.  Mr. Green Прави ми впечатление, че много от нескритите читателки на темата са в САЩ, но явно не ги предразполагаме достатъчно, че да се разпишат.  Flutter Или пък са много срамежливи.  Mr. Green Две съгражданки вече засичам, но не би...

О-о-о, всякакви ги има. Имаше една потребителка, която минаваше чат-пат да каже "А, вече не чета тук, реалният ми живот е много зает и интересен", но като стане скандал, пристигаше първа да ни обясни колко сме зле.

# 205
Миз супите са за нас, не за бебето. Не мога да смогвам да готвя, защото никога не знам какво време ще имам за готвене през деня. Затова си помислих, че мога два пъти седмично да правя по един кухненски маратон, докато татко и бебе се гледат, и да замразявам. Бульони замразявам в чашки или купички, но супи не съм пробвала още, затова питам, да не артиса готвенето...

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 05:41 от ianajar

# 206

Оооо не бой се при зор веднага почваме темата за кърменето и  ще изтраскаме 10 страници под 30 мин...гаранция. Laughing

--------------------------
Еххх Бубка сега докато се осъзнае ,пък докато се появи...няма кой да ми опресни паметта кой отвори американската тема,ние ли бяхме ..не бяхме ли?...  Tired
тандури, взела съм мнение по твоя въпрос за 2ро дете Laughing...сериозно ли ,не си спомням .....язък

флоридчанките...много ви мерси  Mr. Green, ама хайде да не се радвам много да не урочасам..... bishop

# 207
Оооо не бой се при зор веднага почваме темата за кърменето и  ще изтраскаме 10 страници под 30 мин...гаранция.

Laughing Laughing

Аз към тази за Харвард имам предпочитания.  Wink И за захранването, че ми е актуално. Ма ако трябва, и кърменето ще обсъждам.

# 208
Е, какво има да му обсъждаме на кърменето, там нещата са ясни  Laughing .

# 209
Е, какво има да му обсъждаме на кърменето, там нещата са ясни  Laughing .

Joy

Общи условия

Активация на акаунт